Zimzograd

"Instagram terorista" oslobođen krivice u slučaju "Zimzograd"

BANJALUKA - Banjalučanina Milana Macuru, Okružni sud u Banjaluci oslobodio je danas krivice za krivično djelo terorizam.

Doboj prvi put organizuje manifestaciju "Zimzograd"

DOBOJ - U Doboju će ove godine prvi put biti organizovana zimska manifestacija "Zimzograd", koja će sa bogatim sadržajem početi 15. decembra u Parku narodnih heroja, najavio je dobojski gradonačelnik Boris Jerinić.

Slučaj "Zimzograd": Macura ponovo pred sudom zbog "terorizma na Instagramu"

BANJALUKA - U ponovljenom postupku suđenja Banjalučaninu Milanu Macuri optuženom za pokušaj terorizma, banjalučki Okružni sud prihvatio je danas dokaze iz ranijeg postupka protiv njega te završnu riječ u ovom slučaju zakazao za novembar.

Slučaj "Zimzograd": Macuri ukinuta presuda za terorizam

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu kojom je Milan Macura osuđen na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora zbog terorizma, te naložio održavanje novog suđenja.

Zatvoren "Zimzograd" u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je zatvoren "Zimzograd" koji je posjetiocima od 14. decembra u Parku "Mladen Stojanović" nudio brojne zanimljive sadržaje, saopšteno je iz agencije "Mint", koja je organizovala ovaj festival.

Zabava u Zimzogradu ne prestaje: m:tel kupola donosi nagrade

’Obrnuti svijet mašte’, koji možete pronaći u m:tel kupoli u Zimzogradu, poziva vas da se pridružite dobroj zabavi u ovom neobičnom svijetu, koja će trajati i duže, sve do 1. februara 2019.

Banjalučke zimske manifestacije oduševile prvi vikend: Čarolija kao u evropskim gradovima

Šesto izdanje "Zimzograda", koji će posjetiocima do 31. januara na 15.000 kvadratnih metara ponuditi brojne sadržaje, otvoreno je u parku "Mladen Stojanović", a već prvi vikend veliki broj sugrađana se odlučio da prošeta njime, ali i proba jela i pića.

Otvoreno šesto izdanje Zimzograda

BANJALUKA - Tradicionalnim ulaskom Djeda Mraza večeras je parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci otvoreno šesto izdanje "Zimzograda". I pored hladnog vremena na otvaranje zimske čarolije došao je veliki broj posjetilaca.

Otvaranjem "Zimzograda" počinje "Banjalučka zima"

BANJALUKA - Otvaranjem "Zimzograda" u Parku "Mladen Stojanović", večeras u 18 časova počeće višednevna manifestacija "Banjalučka zima".

Škola klizanja od 2. januara

BANJALUKA - Zimska manifestacija "Zimzograd" biće otvorena 14. decembra u 18 časova u parku "Mladen Stojanović", s tradicionalnim dolaskom Djeda Mraza i brojnim iznenađenjima za posjetioce.

Najčitanije