Zlatara

Pljačka zlatare u Novom Sadu koja je krenula naopako

NOVI SAD - Pljačka zlatare u novosadskoj Ulici Jovana Dučića nije išla kako je razbojnik planirao.

Uhapšeni Rusi osumnjičeni za pljačku splitske zlatare

SPLIT - Splitska policija uhapsila je sinoć u Podstrani trojicu muškarca koje sumnjiči da su prošle sedmce opljačkali sedam kilograma zlata iz zlatare u centru Splita.

Milionska krađa u Splitu ima potpise bande Pink Panter

SPLIT - Način na koji su provalili i ukrali stvari iz zlatare u Splitu ima neke potpise Pink Pantera. Nisu privlačili puno pažnje, sve su obavili brzo i znali su što rade, rekla je Olivera Ćirković, nekadašnja šefica jednog ogranka te svjetski poznate bande lopova.

Opljačkana zlatara u Splitu, ukraden nakit vrijedan 260.000 KM

SPLIT - U pljački zlatare u centru Splita ukraden je nakit čija je vrijednost, prema riječima vlasnika, oko 260.000 KM, saopštila je splitska policija.

Neizdavanje računa zapečatilo osam zlatara u RS

​BANJALUKA - Inspektori Poreske uprave Republike Srpske su u proteklih nekoliko dana širom RS proveli akciju pojačanih kontrola evidentiranja prometa preko fiskalnih kasa, sa akcentom na poreske obveznike koji se bave prometom zlata, srebra i drugog nakita.

Pljačkaš odnio zlato vrijedno 50.000 KM

MOSTAR - Mostarska policija intenzivno traga za razbojnikom koji je jutros opljačkao zlataru "Opal" na Korzu, odakle je odnio robu u vrijednosti od oko 50.000 maraka.

Banjalučanin osuđen za pljačku zlatare u Jajcu

NOVI TRAVNIK - Kantonalni sud u Novom Travniku prihvatio je sporazum o priznanju krivice te na pet godina i šest mjeseci zatvora osudio Zlatka Piljagića (36) iz Banjaluke, posljednjeg aktera pljačke zlatara u Jajcu 2012. godine, kad je u razmjeni vatre sa policijom ubijen jedan od razbojnika.

Pljačkaš usred dana pokupio zlato

PRIJEDOR - Zlato vrijedno oko 55.000 maraka odnio je razbojnik, za kojim i dalje traga prijedorska policija, a koji je, prijeteći radnici skraćenom puškom, 16. marta opljačkao zlataru "Stojanović" u Prijedoru.

Prepoznajete li osumnjičenog za pljačku zlatare u Prijedoru?

PRIJEDOR - Policijska uprava Prijedor poziva građane da, ukoliko prepoznaju ili imaju informacije o kretanju muškarca sa fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu, pozivom na broj 122, ili da pozovu 052/232-098.

Za dva minuta opljačkao zlataru

PRIJEDOR - Nepuna dva minuta trajala je pljačka zlatare "Stojanović" u Prijedoru, odakle je, prijeteći radnici skraćenom puškom, razbojnik pokupio zasad neutvrđenu količinu zlata, a zatim pobjegao.

Najčitanije