Zlatibor Lončar

Lončar: Srbija prva u svetu dobija novi lek protiv korone

BEOGRAD - Srbija je prva zemlja u svijetu koja će imati novi eksperimentalni lijek za liječenje virusa korona, koji je razvila američka kompanija Fajzer, a koji smanjuje rizik od hospitalizacije i smrti kod pacijenata čije je zdravlje već ugroženo za 89 odsto, najavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Lončar: Protesti ispred Konove i Tiodorovićeve zgrade bezobrazluk

BEOGRAD - Proteste ispred stanova članova Kriznog štaba, Predraga Kona i Branislava Tiodorovića, ministar zdravlja Zlatibor Lončar ocjenjuje kao nezapamćeni bezobrazluk i građanima poručuje da to više ne rade, jer im ni jedan ni drugi nisu krivi ni za šta.

Lončar: Prijava protiv lekara koji kažu pacijentu da se ne treba vakcinisati

BEOGRAD - Ljekarska komora Srbije pokrenuće proces i prijavu za ugrožavanje zdravlja i života ljudi kada neki ljekar kaže pacijentu da ne treba da se vakciniše, izjavio je ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar.

FZO RS isplatio dugovanja za zdravstvene usluge Srbiji

ISTOČNO SARAJEVO - Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske (FZO) isplatio je dugovanja za pružene zdravstvene usluge građanima Srpske u Srbiji, u skladu sa sporazumom o saradnji u oblasti zdravstvenog osiguranja, konstatovali su danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić i ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar.

Lončar: Srbija radi na tome da skine marihuanu sa liste narkotika

BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da će Srbija kao članica UN ispoštovati odluku UNODK-a da se marihuana skine sa liste narkotika i naveo da se u Srbiji već radi na tome.

Lončar: Srbija će snabdeti i susedne zemlje vakcinama

SARAJEVO - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je danas u Sarajevu da će njegova zemlja proizvoditi dovoljno vakcina da može podmiriti i potrebe susjednih zemalja.

Lončar: Kukaju zbog mera, a idu na žurke i zimovanje

BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je da neodgovorna okupljanja kojima se krše epidemiološke mjere sve više pune bolnice po Srbiji.

Lončar: Vakcinisano 217.800 građana, Srbija treća u Evropi

BEOGRAD - Srbija je obezbijedila najviše vakcina protiv virusa korona u regionu, a i šire, i dosad je vakcinisano 217.800 građana, izjavio je večeras ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Brnabić: Za četiri meseca uradili što nismo za 40 godina

BEOGRAD - Otvaranje nove kovid bolnice u Batajnici je istorijski dan za Srbiju, u svakom smislu, istakla je premijerka Srbije Ana Brnabić i poručila da će zemlja i zdravstveni sistem iz cijele situacije sa korona virusom izaći jači.

Lončar: Jedina mjera koja može dati rezultat jeste da se zatvori sve

BEOGRAD - Jedina mjera koja može dati rezultat u borbi s virusom korona jeste da se zatvori sve, kazao je Zlatibor Lončar, ministar zdravlja Srbije, i pozvao građane da poštuju propisane mjere i da izbjegavaju kontakte.

Najčitanije