Zlatibor Lončar

Lončar: Srbija neće učestvovati u kliničkom ispitivanju kineske vakcine

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar potvrdio je da Srbija neće učestvovati u kliničkom ispitivanju kineske ili neke druge vakcine protiv virusa korona jer nisu ispunjeni uslovi Agencije za lijekove.

Lončar: U Beogradu čak 42 odsto od ukupnog broja zaraženih

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je danas da je najveći broj zaraženih virusom korona u Srbiji iz Beograda - čak 42,81 odsto od ukupnog broja.

Lončar: Očekujem protivljenje vakcini, ali i pravu odluku građana

BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da očekuje kampanju i protiv nove vakcine kada bude pronađena, ali da vjeruje da su građani sve zreliji i da će na osnovu pravih informacija odlučiti šta je dobro za njih i njihovo zdravlje da bi se zaštitli od virusa korona.

Lončar: Više od 30 građana kažnjeno za nenošenje maski

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je danas da je više od 30 građana do juče bilo kažnjeno za nenošenje maski u zatvorenom prostoru.

Lončar: Struka će odlučiti o obaveznosti vakcinacije

BEOGRAD - Struka će odlučiti da li će u Srbiji biti obavezna vakcina protiv virusa korona, kada bude odobrena za upotrebu na ljudima, izjavio je danas ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar.

Lončar: Na virus korona pozitivno 570 zdravstvenih radnika u Srbiji

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar rekao je na pres-konferenciji da je od virusa COVID-19 oboljelo 70 zdravstvenih radnika i da se oni nalaze na bolničkom liječenju, dok je još 500 pozitivno na virus korona i nalazi se u izolaciji.

U Beogradu popunjeni kapaciteti, pacijente šalju u druge gradove

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je da je zbog popunjenih kapaciteta kovid bolnica u Beogradu više desetina pacijenata zbrinuto u bolnicama u Požarevcu, Smederevu i Mladenovcu.

Lončar: Omogućiti Hitnoj pomoći da radi svoj posao

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar reagovao je večeras na informaciju da je ekipa Hitne pomoći zaustavljena u obavljanju svog posla, tokom protesta ispred Skupšrine Srbije, i zatražio hitnu reakciju nadležnih državnih organa kako bi se svim zdravstvenim radnicima omogućilo da nesmetano obavljaju svoj posao.

U Beogradu još dvije bolnice u kovid sistemu

BEOGRAD - U Beogradu, zbog velikog broja zaraženih virusom korona, kliničko-bolnički centri Zvezdara i Zemun kompletno se vraćaju u kovid sistem, a ako bude potrebe, bolnice u još četiri grada primaće ove pacijente, odlučili su danas nadležni.

Brnabićeva i Lončar izviždani u Novom Pazaru, ljekari im okrenuli leđa

NOVI PAZAR – Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su danas Opštu bolnicu u Novom Pazaru, kako bi se uvjerili u situaciju u tom gradu u vezi sa epidemijom virusa korona, a dočekao ih je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Najčitanije