Zlatko Dalić

Mandžukić trener u Dalićevom stručnom štabu

Doskorašnji hrvatski fudbaler Mario Mandžukić započeo je trenersku karijeru i postao član stručnog štaba selektora Zlatka Dalića, saopšteno je iz hrvatskog saveza.

Dalić: Teško je izboriti se sa Srbijom na terenu

Fudbaleri Hrvatske, kao i Srbije, o svojoj sudbini kada su u pitanje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo sami odlučuju.

Dalić selektor reprezentacije Hrvatske do kraja SP 2022.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) potvrdio je danas dogovor predsjednika Davora Šukera i Zlatka Dalića, selektora "A" reprezentacije Hrvatske o produženju saradnje do kraja Svjetskog prvenstva koje će biti održano krajem 2022. godine u Kataru.

Zlatko Dalić održao predavanje bh. trenerima

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić održao je online predavanje polaznicima UEFA PRO kursa u sklopu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Dalić objavio spisak, Rakitić upitan zbog povrede

Hrvatski trener Zlatko Dalić je u ponedjeljak, objavljujući listu igrača koji kandiduju za predstojeću kvalifkacijsku utakmicu za Euro 2020. protiv Slovačke, kazao kako je nastup Ivana Rakitića upitan zbog povrede.

Dalić pred Mađarsku: Na utakmicu dolazi pola mog Livna

Trener Zlatko Dalić u četvrtak će prvi put kao selektor debitovati u Splitu.

Dalić: Ne mislim još dugo biti trener

Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka, rekao je hrvatski selektor Zlatko Dalić u Moskvi gdje je predstavio svoju knjigu "Rusija naših snova" u ruskom prevodu.

Dalić odbio Kineze, ostaje na klupi Hrvatske

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić odbio je ponudu od 30 miliona evra da preuzme kineski Dalijen, prenosi Večernji list.

U Livnu promovisana knjiga Zlatka Dalića "Rusija naših snova"

Knjiga trenera hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatka Dalića "Rusija naših snova" (Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu), u kojoj je opisao put hrvatske reprezentacije do srebra na Svjetskom fudbalskog prvenstvu u Rusiji, predstavljena je u petak u Livnu.

Dalić: Moj san je da budem trener u Seriji A

Zlatko Dalić, selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske izjavio je da je njegov san da bude trener u Seriji A.

Najčitanije