Zlatko Dalić

Dalić: Ne mislim još dugo biti trener

Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka, rekao je hrvatski selektor Zlatko Dalić u Moskvi gdje je predstavio svoju knjigu "Rusija naših snova" u ruskom prevodu.

Dalić odbio Kineze, ostaje na klupi Hrvatske

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić odbio je ponudu od 30 miliona evra da preuzme kineski Dalijen, prenosi Večernji list.

U Livnu promovisana knjiga Zlatka Dalića "Rusija naših snova"

Knjiga trenera hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatka Dalića "Rusija naših snova" (Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu), u kojoj je opisao put hrvatske reprezentacije do srebra na Svjetskom fudbalskog prvenstvu u Rusiji, predstavljena je u petak u Livnu.

Dalić: Moj san je da budem trener u Seriji A

Zlatko Dalić, selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske izjavio je da je njegov san da bude trener u Seriji A.

Dalić: Izgubili smo muški od Engleske

Zlatko Dalić, selektor Hrvatske, rekao je da nema za čim da žali i da je ovo bila sjajna fudbalska godina za "kockaste".

Dalić proglašen najboljim trenerom Evrope

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić proglašenje za najboljeg trenera u Evropi.

Dalić i Modrić optimistični uoči Engleske

Uoči strašnje utakmice Hrvatska - Engleska koja se igra u drugom kolu Lige nacija na praznom riječkom stadionu Rujevici, kapetan hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić i trener Zlatko Dalić su poručili kako žele nadokaditi poraz kojega su doživjeli od Španije.

Petorica 'Vatrenih' otpala, Dalić pozvao i Slugu

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić u utorak je pozvao golmana Simona Slugu nakon što je zbog povrede otpao i Lovre Kalinić.

Kinezi nude Daliću osam miliona evra godišnje

ZAGREB - Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatko Dalić dobo je ponudu od jednog kineskog kluba vrednu osam miliona evra godišnje, prenosi Index.

Dalić otkrio ključni detalj poraza od "Furije"

Hrvatska je protiv Španije u drugom kolu Grupe 4 A lige Lige nacija pretrpjela najteži poraz u istoriji od Španije 6:0, a selektor Zlatko Dalić apostrofira povredu Vrsaljka kao ključnu.

Najčitanije