Zlatna lopta

"Zlatna lopta" neće biti uručena prvi put u istoriji

Prestižna nagrada "Zlatna lopta", u organizaciji Frans fudbala, zbog pandemije virusa korona neće biti dodijeljena prvi put od 1956. godine, saopštili su iz tog lista.

Ramos: Treba dodjeljivati dvije Zlatne lopte

Kapiten madridskog Reala i reprezentacije Španije Serhio Ramos našalio se kako bi se jedna Zlatna lopta trebala dodjeljivati Lionelu Mesiju i Kristijanu Ronaldu, a druga ostalim fudbalerima.

Mesi: Vjerujem da će biti još Zlatnih lopti za mene

PARIZ - Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi, po dobijanju rekordne šete Zlatne lopte magazina "Frans fudbal", izjavio je da vjeruje da se na tome neće zaustaviti i da će i u budućnosti biti laureat.

Mesi dobitnik Zlatne lopte

Fudbaler Barselone Lionel Mesi je dobitnik Zlatne lopte za 2019. godinu u izboru "Frans fudbola".

Tadić među 30 kandidata za Zlatnu loptu

Srpski reprezentativac Dušan Tadić nalazi se među 30 kandidata za Zlatnu loptu koju "France football" dodjeljuje najboljem fudbaleru svijeta.

Nani: Modrić nije ni među tri najbolja na svijetu

Početkom decembra Luka Modrić proglašen je najboljim fudbalerom svijeta po izboru "France Footballa" što je za Portugalce velika greška.

Ibrahimović: Sada znamo ko dobija Zlatnu loptu, nisu igrači

Švedski napadač bh. korijena Zlatan Ibrahimović poznat je po tome što često javno iznosi svoje kontroverzne stavove, a slično je i sada učinio kada je upitan šta misli o tome da je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu ispred Kristijana Ronalda.

Modrić dobio pozamašan bonus za Zlatnu loptu

Luka Modrić u ponedjeljak je dobio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg fudbalera svijeta. Veznjak Reala je u izboru novinara iz cijelog svijeta uvjerljivo slavio ispred Kristijana Ronalda i Antoana Grizmana.

Ramos čestitao Modriću pa se narugao "plačljivom" Grizmanu

Luka Modrić u ponedjeljak je bio na svečanosti "France Footballa" u Parizu, gdje je dobio Zlatnu loptu kao najbolji fudbaler u 2018. godini.

Kako su glasali novinari iz regiona u dodjeli Zlatne lopte?

U Parizu je sinoć održana gala veče dodjele nagrade Zlatna lopta u izboru uglednog "France Footballa", popularni "Ballon d’Or", koju je osvojio hrvatski reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić.

Najčitanije