Zlostavljanje

Mladiću iz Laktaša 19 godina za obljubu četiri maloljetne sestre

BANJALUKA - Dragan B. (25) iz Laktaša osuđen je na 19 godina robije po optužnici koja ga tereti za obljubu četiri maloljetne sestre.

Kuća užasa u Mađarskoj: Polno zlostavljali djecu, baba ih podsticala

KEREPEŠ - Djecu starosti šest, četiri, tri i dvije godine roditelji su primoravali na seks u njihovoj oronuloj kući u mađarskom gradu Kerepeš, dok ih je baba ohrabrivala da ne prestaju.

Zvijezda serije "Mitbasters" optužen za silovanje sestre

Bivši voditelj emisije "MythBusters" Adam Savidž optužen je za seksualno zlostavljanje, a ta optužba potiče od njegove rođene sestre.

Užas u Beču: Državljanin BiH godinama drogirao i silovao kćerke i sina

Državljanin BiH (43) optužen je da je seksualno uznemiravao troje maloljetne djece, uključujući dvije kćerke i sina još od 2003. godine, javljaju austrijski mediji.

Šest bivših plivačica podnijelo tužbe zbog seksualnog zlostavljanja

Šest bivših američkih plivačica podnijelo je građanske tužbe protiv Američkog plivačkog saveza jer ih nije zaštitio od seksualnog zlostavljanja trojice trenera osamdesetih godina prošlog vijeka.One tvdre da se zlostavljanje moglo spriječiti i da im je ostavilo trajne posljedice.

Zlostavljali djecu u kući strave

BERLIN - Policija u Njemačkoj razbila je veliku mrežu seksualnog zlostavljanja djece koje se događalo u jednoj kući na sjeveru zemlje.

Zbog karantina sve je više slučajeva zlostavljanja djece na internetu

Online zlostavljanje djece u EU-u poraslo je tokom pandemije virusa korona, rekla je u ponedjeljak šefica Europola, upozoravajući da bi još više slučajeva moglo iskrsnuti kad se škole ponovno otvore i učitelji dobiju uvid u stanje.

Zeničanka optužena za lažno prijavljivanje: Pas nije zlostavljan

ZENICA - Opštinski sud u Zenici potvrdio je optužnicu protiv Jasmine J., koja je tereti da je prije dvije i po godine lažno prijavila da je jedan muškarac silovao ženku psa.

Urolog davao novac i kanabis dječacima pa ih zlostavljao

Urolog (57) iz Austrije tereti se da je seksualno zlostavljao čak 109 dječaka, njegovih pacijenata, tokom dvadeset godina rada.

Otac zlostavljao tri kćerke, one ga ubile na spavanju

Ruskim sestrama Hačaturjan, koje su optužene za ubistvo oca, mogli bi uskoro promijeniti optužnicu na "neophodnu samoodbranu", rekao je njihov advokat Aleksej Paršin, što bi moglo dovesti i do kraja krivičnog progona.

Najčitanije