Zmajevi

"Zmajevi" bez Stevanovića, Cimirota i Kolašinca

Okupljanje fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine zakazano je za četiri dana, a već prije prozivke selektor Ivajlo Petev suočio se sa problemima.

Krenula potraga za selektorom fudbalske reprezentacije BiH

Počela je potraga za selektorom fudbalske reprezentacije BiH. Nasljednik Dušana Bajevića bi, prema najavama, trebalo da bude poznat do kraja godine. Do tada će Komisija za izbor selektora u saradnji sa Stručnom komisijom obavljati pregovore s potencijalnim kandidatima, a na kraju će Izvršni odbor N/FS BIH donijeti konačnu odluku.

Večeras osam utakmica polufinala: "Zmajevi" i "orlovi" čekiraju Euro

Posljednju šansu da se plasiraju na odgođeno Evropsko prvenstvo iduće godine fudbaleri Bosne i Hercegovine i Srbije tražiće večeras u utakmicama polufinala baraža protiv Sjeverne Irske, odnosno Norveške.

Bh. "dijamant" 17. na planeti

Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, jedan je od 25 najboljih fudbalera svijeta u 21. stoljeću.

Starčević okuplja 'zmajiće'

U Trening centru Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH u Zenici od 22. do 27. juna biće održan kamp za U21 reprezentativce Bosne i Hercegovine koji nastupaju u bh. klubovima.

"Zmajevi" odradili online trening

Bh. fudbaleri predvođeni treneromu stručnom stabu reprezentacije Eldinom Jeleškovićem i uz učešće selektora Dušana Bajevića odradili su drugi video trening.

Svi "zmajevi" negativni na koronu

Svi fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine su dobro, zdravi su i niko nije pozitivan na virus korona, rekao je Rusmir Cviko, trener u stručnom štabu bh. tima.

Košarkaši BiH počeli pripreme za kvalifikacije za Eurobasket 2021.

Okupljanjem u Sarajevu košarkaška reprezentacija BiH počela je danas pripreme za početak kvalifikacija za Eurobasket 2021. godine i duele protiv Letonije u gostima 21. februara i Grčke tri dana kasnije u Tuzli.

"Zmajevi" sa Gordićem kreću u lov na Eurobasket

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine ovog mjeseca počinje kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Rusmir Cviko: "Zmajevima" mjesto na Euru

Fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine je mjesto na Evropskom prvenstvu, smatra Rusmir Cviko, trener u stručnom štabu selektora Dušana Bajevića.

Najčitanije