Zmija

Zmiju našla u frižideru

TREBINJE - Pripadnici trebinjske JU "Ekologija i bezbjednost" u naselju Pridvorci, u Trebinju, imali su nesvakidašnju akciju i to uklanjanja zmije iz frižidera jednog domaćinstva!

Snimio zmiju kako jede sama sebe

Jedan vlasnik skloništa za zmije objavio je na društvenim mrežama rijedak snimak na kojem se vidi kako je zmija počela da jede samu sebe.

U koferu pronašli zmiju od 2,2 metra

U koferu jednog putnika, koji je iz Izmira doputovao u Antaliju, pronađen je udav.

Prnjavorčanin četiri godine nije dolazio kući pa zatekao zmiju u toaletu

Jedan Prnjavorčanin zatekao je u svojoj kući mrtvu i sasušenu zmiju.

Ujela ga zmija, vratio istom mjerom

Jedan Indijac izujedao je zmiju, osvetivši joj se pošto je prvo ona ujela njega, u porodičnoj kući u Utar Pradešu na sjeveru Indije.

Psi odbranili bebu od kobre, jedan uginuo drugi oslijepio

Još jedan dokaz da je pas čovjekov najbolji prijatelj dolazi nam sa Filipina, gdje su neustrašivi ljubimci od kobre spasili bebu i dadilju.

Stanari ispred zgrade snimili zmiju

SARAJEVO - U večernjim satima u nedjelju na Dobrinji u Sarajevu, ispred jednog od ulaza u stambenu zgradu, gra]ani su nai[li na zastrašujući prizor.

Zmija duga skoro dva metra ušla u arhiv MUP-a USK

BIHAĆ - Osim brojnih problema s kojima se posljednjih mjeseci suočava, policija Unsko-sanskog kantona (USK) jutros je imala još jedan.

U Hrvatskoj snimljena najduža evropska zmija kako se penje na brod

ŠIBENIK - Na društvenim mrežama u Hrvatskoj pojavila se fotografija zmije koja pliva u moru i pokušava da se popne na jedan katamaran između ostrva Kakan i Velog Borovnjaka u šibenskom akvatoriju.

Zmija dužine 2,7 metara luta Kembridžom

KEMBRIDŽ - Policija traga za zmijom, veličine 2,7 metara, koja koja luta Kembridžom, nakon što je pobjegla svom vlasniku.

Najčitanije