Zmija

Zmija na terasi uplašila porodicu

Članovi jedne porodice iz skopskog naselja Dračevo, koji nisu željeli da im se objavi identitet, prepali su se kada su na terasi svoje kuće ugledali nezvanog gosta.

Pozvonio prijatelju na vrata pa ga ugrizla zmija

Kada je prilikom posjete prijatelju u Oklahomi pozvonio na ulaznim vratima, Džerel Hejvud je osjetio ugriz i shvatio da ga je napala zmija koja se nalazila omotana oko svjetiljke pored vrata.

Piton u cirkusu zadavio čovjeka? (UZNEMIRUJUĆE)

Trener zmija u jednom ruskom cirkusu oko vrata je omotao pitona, što se ispostavilo kao glupa ideja, jer zmija očigledno nije bila istrenirana za to.

Trooka zmija pronađena na australijskom tlu

​Zmija s tri oka, nazvana Monti piton, pronađena je u gradu Hampti Du na Sjevernoj Teritoriji, na australijskom kontinentu, prenosi "abc.net.au".

Muškarca ugrizao poskok dok se penjao na stijenu

U nedjelju je na Kalniku poskok ugrizao za prst muškarca koji se penjao na stijenu.

Hrabri pas spasio porodicu od kobre pa se srušio i uginuo

Hrabri pas, dalmatinac Tajson, spasio je svoje vlasnike od zmije otrovnice, ali se poslije okršaja srušio i uginuo.

Nesvakidašnji prizor kod Travnika: Zmija izašla na snijeg

TRAVNIK - Na svom Facebook profilu planinar iz Travnika Emir Mujčić objavio je videosnimak zmije koja gmiže po snijegu na obroncima Komara, planine u srednjoj Bosni.

Dječaci iz mora izvukli zmiju dugu dva i po metra

Petorica dječaka izvukli su zelenu anakondu iz mora u Vodicama, a pretpostavlja se da je riječ o nečijem ljubimcu koji je pobjegao.

Zmija ušla u policijsku stanicu i napala čovjeka, njegova odbrana postala viralna

Nadzorne kamere policijske stanice u Tajlandu zabilježile su zmiju koja se "provukla" unutar stanice i napala muškarca koji je sjedio u čekaonici.

Rezao drva, iznad glave mu visila otrovnica

Sve učestalija pojava zmija u ovo doba više i nije nepoznanica, a jedan bliski susret s otrovnicom imao je i mještanin zaselka Podglavica iz Rasna u opštini Široki Brijeg

Najčitanije