Zmija

Pakistanska pjevačica prijeti da će poslati zmije na premijera Indije

Pjevačici iz Pakistana prijete dvije godine zatvora nakon što se pojavio snimak u kojem pozira sa velikim zmijama i prijeti da će ih pustiti na premijera Indije Narendru Modija.

Otkrivena dvoglava zvečarka u Nju Džersiju

U Šumi Pajn Barens kod Nju Džersija pronađena je tek rođena zvečarka sa dve glave, a naučnici su utvrdili da ima dva mozga koji rade nezavisno jedan od drugog.

Zmiju našla u frižideru

TREBINJE - Pripadnici trebinjske JU "Ekologija i bezbjednost" u naselju Pridvorci, u Trebinju, imali su nesvakidašnju akciju i to uklanjanja zmije iz frižidera jednog domaćinstva!

Snimio zmiju kako jede sama sebe

Jedan vlasnik skloništa za zmije objavio je na društvenim mrežama rijedak snimak na kojem se vidi kako je zmija počela da jede samu sebe.

U koferu pronašli zmiju od 2,2 metra

U koferu jednog putnika, koji je iz Izmira doputovao u Antaliju, pronađen je udav.

Prnjavorčanin četiri godine nije dolazio kući pa zatekao zmiju u toaletu

Jedan Prnjavorčanin zatekao je u svojoj kući mrtvu i sasušenu zmiju.

Ujela ga zmija, vratio istom mjerom

Jedan Indijac izujedao je zmiju, osvetivši joj se pošto je prvo ona ujela njega, u porodičnoj kući u Utar Pradešu na sjeveru Indije.

Psi odbranili bebu od kobre, jedan uginuo drugi oslijepio

Još jedan dokaz da je pas čovjekov najbolji prijatelj dolazi nam sa Filipina, gdje su neustrašivi ljubimci od kobre spasili bebu i dadilju.

Stanari ispred zgrade snimili zmiju

SARAJEVO - U večernjim satima u nedjelju na Dobrinji u Sarajevu, ispred jednog od ulaza u stambenu zgradu, gra]ani su nai[li na zastrašujući prizor.

Zmija duga skoro dva metra ušla u arhiv MUP-a USK

BIHAĆ - Osim brojnih problema s kojima se posljednjih mjeseci suočava, policija Unsko-sanskog kantona (USK) jutros je imala još jedan.

Najčitanije