Zmije

Policija u automobilu pronašla više od 1.000 otrovnih zmija

ISLAMABAD - U automobilu u Pakistanu pronađeno je 1.100 otrovnih zmija.

Izazvao paniku u avionu: U ručnom prtljagu nosio 20 zmija

Neimnovani putnik na avio liniji Njemačka - Rusija izazvao je paniku jer je otkriveno da je nosio 20 zmija u svojoj torbi u dijelu za ručne prtljage.

Pojavile se zmije i na Banj brdu

BANJALUKA - Građani su na Banj brdu vidjeli dvije zmije. Za jednu kažu da je bila veća i pretpostavljaju da je u pitanju smuk, a druga je bila manja i nije bila živa.

Izletnici oprez: Na Trebeviću primijećene otrovne zmije

SARAJEVO - Sa otvorenjem Trebevićke žičare, Trebević postaje sve više atraktivan brojnim posjetiocima i izletnicima, koji žele uživati u prirodnim ljepotama planine.

Sunce izmamilo zmije i u Banjaluci

BANJALUKA - Sunce i proljetne temperature izmamili su ovih dana na području Banjaluke zmije, koje izlaze na površinu zemlje iz svojih zimskih skloništa.

Klupko zmija u centru Sanskog Mosta uplašilo građane

SANSKI MOST - Klupko zmija koje se sunčaju na kamenitoj obali Sane, u neposrednoj blizini gradskog mosta u Sanskom Mostu, neugodno je danas iznenadilo grupu šetača, koji su tom prilikom fotografisali gmizavce.

Sunce i proljetne temperature izmamile zmije

BIHAĆ, GRUDE - Sunce i proljetne temperature izmamili su ovih dana na području Unsko-sanskog kantona zmije, koje izlaze na površinu zemlje iz svojih zimskih skloništa, a uznemirile su poljoprivrednike, koji ovih dana obrađuju svoje parcele.

Ima dovoljno seruma protiv ugriza zmija

BANJALUKA, GRUDE - U ovoj godini u BiH zabilježen je jedan slučaj ugriza zmije otrovnice, a ljekari upozoravaju građane da budu na oprezu prilikom boravka u prirodi, koji će učestati u narednom periodu, a u domovima zdravlja su, kako tvrde, obezbijeđene dovoljne količine seruma protiv ugriza.

Gmizavci vrebaju na sve strane u USK-u

​ BIHAĆ - U svim područjima Unskosanskog kantona ove godine bilježi se neuobičajeno veliki broj zmija pa se građanima savjetuje oprez, podaci su veterinarskih stanica.

Nema seruma protiv ugriza zmija

DRVAR - U Domu zdravlja u Drvaru i lokalnim apotekama već odavno nema seruma protiv ugriza zmija, zbog čega iz ove zdravstvene ustanove apeluju da građani budu dodatno oprezni prilikom poljskih radova i boravka u prirodi.

Najčitanije