Zoran Mamić

Dijelom odbačena i odbijena tužba braće Mamić

ZAGREB - Hrvatski Ustavni sud dijelom je odbio, a dijelom odbacio ustavne tužbe braće Zorana i Zdravka Mamića, kojima su tražili ukidanje osuđujuće pravosnažne presude Vrhovnog suda objavljene u martu ove godine, prenose hrvatski mediji.

Sud odbio izručenje Zdravka i Zorana Mamića

Sud BiH odbio je da izruči braću Zdravka i Zorana Mamića hrvatskom pravosuđu.

Hrvatska od BiH traži izručenje braće Mamića zbog mita

ZAGREB - Ministarstvo pravosuđa i uprave Hrvatske od BiH traži izručenje braće Zdravka i Zorana Mamića, ali sada kao okrivljenih u postupku koji je protiv njih pokrenuo USKOK zbog podmićivanja osiječkih sudija.

Ukinuta odluka koja je sprečavala izručenje braće Mamić

Borba za izručenjem braće Mamić još nije gotova. Naime, Vanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda ukinulo je odluku sudiji istrage da se protiv Zdravka i Zorana Mamića, koji je protiv njih u odsustvu odbio odrediti istražni zatvor.

Milanović o hapšenju sudija: To je HDZ-ovo pravosuđe, 1/1

KRK - Predsjednik Zoran Milanović izjavio je danas da ne zna detalje hapšenja osječkih sudija, ali da je čuo da su sprovedeni u istražni zatvor.

Uhapšene sudije koje je Mamić optužio za korupciju

OSIJEK - U Osijeku je počela akcija hašenja sudija povezanih sa slučajem Zdravka Mamića, bivšeg prvog čovjeka FK Dinamo, koji ih je teško optužio za korupciju.

Raspisana potjernica za Zoranom Mamićem

Policija je raspisala potjernicu za Zoranom Mamićem, bivšim trenerom Dinama, koji je pravosnažno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zbog izvlačenja novca iz zagrebačkog fudbalskog kluba.

Zoran Mamić i zvanično postao bjegunac

ZAGREB - Bivši trener FK Dinamo Zoran Mamić i zvanično je postao bjegunac od hrvatskog pravosuđa, pošto se do ponoći nije javio na izdržavanje zatvorske kazne, prenosi portal Index.

Molba Zorana Mamića u Županijskom sudu u Zagrebu, želi služiti kaznu u BiH

Portparol Županijskog suda u Zagrebu Krešimir Devčić potvrdio je danas da je molba bivšeg trenera FK Dinama Zorana Mamića, da zatvorsku kaznu izdržava u BiH, dobijena i dodao da ne postoje rokovi za odlučivanje po toj molbi, kao i da se nada će to biti u razumnom roku.

Zoran Mamić traži da zatvorsku kaznu služi u BiH

ZAGREB - Zoran Mamić, bivši šef stručnog štaba zagrebačkog Dinama i brat nekada prvog čovjeka tog fudbalskog kluba Zdravka Mamića, kome je Vrhovni sud u Zagrebu potvrdio kaznu zatvora od 4,8 godina zatvora, traži da je služi u Bosni i Hercegovini, gdje se trenutno nalazi.

Zoran Mamić dobio poziv da se javi na odsluženje kazne

Bivši trener Dinama i brat Zdravka Mamića, Zoran Mamić pravosnažno je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora.

USKOK ispitao Mamićevu suprugu i bivšu djevojku Zorana Mamića

ZAGREB - USKOK nastavlja s istragom Mamićevih tvrdnji da je podmićivao sudijee osječkog Županijskog suda.

"BBB-i Mamiću dali ultimatum. On odbio i otišao na trening"

Krešimir Antolić, prvi operativac Dinama, otkrio je da o šta se dešavalo na sastanku trener fudbalera zagrebačkog kluba Zorana Mamića i predstavnika navijačke grupe Bed blu bojsa.

Bed blu bojsi protestovali, ne žele Mamića u klubu

Navijači zagrebačkog Dinama, bed blu bojsi, odražli su protest ispred stadiona Maksimir zbog toga što je Zoran Mamić imenovan za trenera.

Ćiro: Je*e mi se za Mamiće, ali Zoranu treba prostrijeti crveni tepih

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević prokomentarisao je dešavanja u vezi sa postavljanjem novog trenera Dinama.

Najčitanije