Zoran Marjanović

Nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge

BEOGRAD - Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči treba da se nastavi sutra pred Višim sudom u Beogradu.

Tetka Jelene Marjanović svjedočila na suđenju

BEOGRAD - Na suđenju Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, danas je pred Višim sudom u Beogradu svjedočila Jelenina tetka po majci Ljubica Marković.

Nastavljeno saslušanje svjedoka u slučaju ubistva Jelene Marjanović

BEOGRAD - Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge, pjevačice Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svjedoka, među kojima je bila i Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Svjedočila kuma porodice Marjanović, otac optuženog ne

​BEOGRAD - Na suđenju Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, danas je pred Višim sudom u Beogradu njegov otac Zoran iskoristio svoje zakonsko pravo da kao bliski srodnik ne svjedoči.

Marjanović: Nisam ubio svoju suprugu

BEOGRAD - Zoran Marjanović ponovo je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu negirao da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.

Počelo suđenje za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović

Zoran Marjanović je stigao u renoviranu Palatu pravde nešto prije 10 časova i čekao da počne suđenje za ubistvo njegove supruge Jelene, za koje je optužen.

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo pjevačice počinje u utorak

BEOGRAD - U renoviranoj Palati pravde, pred Višim sudom u Beogradu, u utorak, 5. novembra, trebalo bi da počne suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči.

Marjanović se izjasnio da nije kriv, suđenje počinje 5. novembra

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu zakazao je za 5. novembar početak suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, pošto je danas okončano pripremno ročište.

Potvrđena pravosnažna optužnica protiv Zorana Marjanovića, slijedi suđenje

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića od 17. aprila, kojom se tereti za teško ubistvo supruge Jelene.

Uskoro suđenje Zoranu Marjanoviću zbog brutalnog ubistva pjevačice

Suđenje Zoranu Marjanoviću zbog sumnje da je brutalno ubio svoju suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović u aprilu 2016. godine moglo bi da počne već početkom jeseni, saznaje "Blic".

Najčitanije