Zoran Milanović

Milanović: Obuzdaj jarana, Plenković: Kad je jugo, nije dobro donositi odluke

Predsjednik Republike Zoran Milanović poručio je u četvrtak premijeru Andreju Plenkoviću da "obuzda svog jarana", pritom misleći na ministra odbrane Marija Banožića zbog njegove odluke o penzionisanju komandanta Počasno zaštitne bojne brigadira Elvisa Burčula.

Milanović: Čime da čuvamo granice, lepezama?

ZAGREB - Snimak o nasilnom postupanju prema migrantima na granici Hrvatske i BiH danas je komentarisao predsjednik Zoran Milanović, koji kaže da sve treba istražiti da bi se vidjelo šta se tačno dogodilo i kakve posljedice Hrvatska može imati zbog toga.

Brnabić: Ne pravite buru u čaši vode

MOSTAR - Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je, tokom posjete Mostaru odbacila navode da je namjerno zaobišla zvanične institucije i naglasila da se u skladu sa svim protokolima obratila institucijama u BiH.

Milanović se sastao s Izetbegovićem, bio i Mesić

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović razgovarao je u utorak s predsjedavajućim Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bakirom Izetbegovićem o odnosima između dviju država te bošnjačkog i hrvatskog naroda, saopštila je Kancelarija predsjednika RH.

Vučića potpisali kao predsjednika Hrvatske

Društvenim mrežama dijeli se fotografija na kojoj je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potpisan kao predsjednik Republike Hrvatske.

Milanovic odgovorio Vulinu: "Šta bi bilo da sam najpametniji"

VARAŽDIN - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović danas je u Varaždinu, reagujući na izjavu ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina da Milanović ''spada u gluplje hrvatske politicare'', odgovorio da on nema "svoje galamdžije i bukače" koji će, kaže, na "sva usta" izvrijeđati srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Milanović razbjesnio i Sarajevo i Beograd

SARAJEVO, NJUJORK - Izjavom da je predsjednik i hrvatskih građana koji žive u BiH, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović uspio je da naljuti političke zvaničnike iz Sarajeva, dok su mu iz Beograda zamjerili što u negativnom kontekstu spominje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Milanović: Reforme u BiH su nasušna potreba

NJUJORK - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je pred Generalnom skupštinom UN u Njujorku da je BiH za napredak potreban okvir koji se zasniva na principima federalizma, decentralizacije i legitimnog predstavljanja.

Milanović objasnio zašto se nije sastao s Guteresom

Predsjednik Zoran Milanović se prvi put oglasio o tome zašto nije održao sastanak s glavnim sekretarom UN-a Antonijem Guteresom, ali je i komentarisao informaciju da je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović s njim u Americi.

Plenković komentarisao izjave Milanovića i Vulina

Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković boravio je u Zadru te je tom prilikom dao izjavu za medije.

Najčitanije