Zoran Milanović

Milanović odgovorio Vedrani Rudan: "Polupismeno, vulgarno piskaralo"

Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, putem svog Facebook profila odgovorio je Vedrani Rudan koja ga je ranije nazvala "potkapacitiranim divljakom".

Vedrana Rudan iskritikovala predsjednika Hrvatske

ZAGREB - Pisac i blogerka Vedrana Rudan je danas oštro kritikovala predsjednika Zorana Milanovića zbog javnog prepucavanja sa ženskim udruženjem BaBe.

Milanović napustio skup u Zadru zbog ustaških simbola

ZADAR - Predsjednik Zoran Milanović i vojni vrh napustili su obilježavanje godišnjice vojno-policijske akcije Maslenica u Zadru, zbog ustaškog pozdrava "za dom spremni".

Plenković: Milanović opsjednut sa mnom

ZAGREB - Milanović je opsjednut sa mnom, poručio je danas hrvatski premijer Andrej Plenković povodom novih optužbi i kritika hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

Milanović: Nismo u ratnom već u vanrednom stanju, ali proći će

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović kaže da je bio u pravu kada je rekao da je Hrvatska u vanrednom a ne u ratnom stanju, dodajući da će to proći, jer je i ranije bilo epidemija.

Milanović: Sve koji pričaju o policijskom času treba strpati u zatvor

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da sve koji pričaju o potrebi uvođenja policijskog časa zbog epidemiološke situacije treba "strpati u zatvor".

Predsjednik i premijer Hrvatske "zaratili"

ZAGREB - Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, održao je konferenciju za medije na kojoj je gotovo sat vremena govorio o premijeru Andreju Plenkoviću.

Milanović konobaru: A kokain nemate?

ZAGREB - Tokom današnje konferencije za medije Zorana Milanovića na Pantovčaku u jednom trenutku je govornici prišao konobar s čašom vode za šefa hrvatske države.

Napadač tražio gdje žive i kuda idu Plenković i Milanović

ZAGREB - Danijel Bezuk, napadač na zgradu Vlade Hrvatske koji je teško ranio jednog pripadnika obezbjeđenja, intenzivno je na svom računaru duže vrijeme pregledao informacije o hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću, ali i predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Mediji: Milanović i Plenković dobili blindirane automobile

ZAGREB - Poslije oružanog napada na zgradu hrvatske Vlade podignut je nivo zaštite premijeru Andreju Plenković i predsjedniku Zoranu Milanoviću, prenosi Index.hr pozivajući se na nezvanična saznanja.

Najčitanije