Zoran Milanović

Plenković: Milanović opsjednut sa mnom

ZAGREB - Milanović je opsjednut sa mnom, poručio je danas hrvatski premijer Andrej Plenković povodom novih optužbi i kritika hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

Milanović: Nismo u ratnom već u vanrednom stanju, ali proći će

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović kaže da je bio u pravu kada je rekao da je Hrvatska u vanrednom a ne u ratnom stanju, dodajući da će to proći, jer je i ranije bilo epidemija.

Milanović: Sve koji pričaju o policijskom času treba strpati u zatvor

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da sve koji pričaju o potrebi uvođenja policijskog časa zbog epidemiološke situacije treba "strpati u zatvor".

Predsjednik i premijer Hrvatske "zaratili"

ZAGREB - Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, održao je konferenciju za medije na kojoj je gotovo sat vremena govorio o premijeru Andreju Plenkoviću.

Milanović konobaru: A kokain nemate?

ZAGREB - Tokom današnje konferencije za medije Zorana Milanovića na Pantovčaku u jednom trenutku je govornici prišao konobar s čašom vode za šefa hrvatske države.

Napadač tražio gdje žive i kuda idu Plenković i Milanović

ZAGREB - Danijel Bezuk, napadač na zgradu Vlade Hrvatske koji je teško ranio jednog pripadnika obezbjeđenja, intenzivno je na svom računaru duže vrijeme pregledao informacije o hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću, ali i predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Mediji: Milanović i Plenković dobili blindirane automobile

ZAGREB - Poslije oružanog napada na zgradu hrvatske Vlade podignut je nivo zaštite premijeru Andreju Plenković i predsjedniku Zoranu Milanoviću, prenosi Index.hr pozivajući se na nezvanična saznanja.

Milanović spreman da posjeti Hrvate u Srbiji

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izrazio je danas spremnost da posjeti Hrvate koji žive u Srbiji i tako potvrdi brigu Hrvatske za hrvatsku zajednicu u susjednoj državi.

Milanović o BiH: Imam problem da u NATO ulazi tako neusklađena država

ZAGREB – Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas u Omišu da Hrvatska ima načina da se na miran, uporan i kako je rekao, "ako hoćete i bezobrazan način" izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada.

Milanović: Pompeo bi Hrvatskoj da "uvali" F16

ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović izjavio je danas da američki državni sekretar Majk Pompeo stiže sutra u Dubrovnik da bi, kako se izrazio, Hrvatskoj pokušao da "uvali" bombardere F-16.

Najčitanije