Zoran Talić

Radojičić: Prošla godina veoma uspješna, a 2020. krizna

BANJALUKA - Istraživanje javnog mnjenja pokazuje da oko 60 odsto građana smatra da je grad na Vrbasu na dobrom putu, a to je dobar pokazatelj da uživamo visok stepen podrške u gradu.

Talić: Prihodi Banjaluke u tri godine povećani za 12 miliona KM

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić izjavio je danas da je grad u posljednje tri godine imao povećane prihode za 12 miliona KM, dok je suficit u posljednje četiri godine u kumulativnom smislu bio viši od 23 miliona KM.

Grad Banjaluka korak bliže "pametnom" parku

Izmjena Regulacionog plana na dijelu kasarne "Kozara" u Lazarevu jedna je od tačaka dnevnog reda koje će danas biti na sjednici Skupštine grada Banjaluka, a ujedno je i prvi od mnogih koraka koji vode ka kreiranju naučnotehnološkog parka u gradu.

Talić: Čuvati mostove saradnje između Beograda i Banjaluke

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić, izjavio je danas da je od izuzetne važnosti očuvanje dobre saradnje između Beograda i Banjaluke povodom obilježavanja dana Republike Srpske u Beogradu.

Održan novogodišnji prijem Gradske uprave u Banskom dvoru

BANJALUKA - Tradicionalni svečani novogodišnji prijem koju organizuje Gradska uprava grada Banjaluka i gradska Skupština organizovan je večeras u Banskom dvoru u Banjaluci.

Talić na konferenciji "Dualno obrazovanje, znanje za budućnost" u Beogradu

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić, na poziv domaćina, učestvovao je danas na konferenciji o dualnom obrazovanju u Beogradu, koje se održava u organizaciji Privredne komore Srbije, Ministarstva prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Talić u Sankt Peterburgu: Četvrta industrijska revolucija kao zalog za budućnost

SANKT PETERBURG - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić, na poziv domaćina, učestvuje od 20. do 23. novembra na Sedmom međunarodnom kongresu "Sankt Peterburg i slovenski svijet". Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić, uzeo je aktivno učešće gdje se obratio učesnicima Kongresa na temu ,"savremeno obrazovanje i izazovi modernog doba".

Talić i Ivanović: Podržati SDSS na izborima za Evropski parlament

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić i zamjenik gradonačelnika Pakraca Nikola Ivanović pozvali su Srbe iz Republike Srpske i BiH koji imaju i hrvatsko državljanstvo da glasaju za listu Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskoj na izborima za Evropski parlament u nedjelju, 26. maja.

Talić: Dani otvorenih vrata ETF-a manifestacija mladosti, znanja

BANJALUKA - Diplomirani inženjeri su kadar budućnosti, koji su cijenjeni na svim prostorima, kazao je Zoran Talić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, koji je na poziv dekana ETF-a, Branka Blanuše, prisustvovao obilježavanju Dana otvorenih vrata Elektrotehničkog fakulteta, jedne od najstarijih i najrespektabilnijih visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj.

Talić: Brinuti o zaposlenima u pozorišnoj umjetnosti

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić izjavio je danas da Međunarodni dan pozorišta treba posvetiti glumcima i svim zaposlenim u pozorišnoj umjetnosti, kako bi oni maksimalno bili stavljeni u prvi plan i da bi se vidjelo kako žive i kakav status imaju u kulturi.

Najčitanije