Zoran Tegeltija

Svi svojataju fotelju šefa Vlade RS

BANJALUKA - Iako oktobarski opšti izbori nisu ni održani, niti se zna kakav će biti omjer snaga u Narodnoj skupštini Republike Srpske, svaka politička partija već je počela da svojata mjesto premijera Republike Srpske.

Tegeltija: Poslodavci da povećaju plate kako je predviđeno

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija očekuje da će svi poslodavci sprovesti povećanje plata zaposlenima kako treba, te da bi ova mjera mogla da bude stimulans za dalji rast zarada u Srpskoj.

Tegeltija: Očekujemo 50 odsto podrške birača u Mrkonjić Gradu

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Mrkonjić Gradu Zoran Tegeltija rekao je da će SNSD imati oko 50 odsto podrške birača na području ove opštine, a da je koalicioni kapacitet SNSD-a, Socijalističke partije i DNS-a oko 70 odsto glasačkog tijela.

Tegeltija: Kazne i do 12.000 KM za poslodavce koji ne povećaju plate

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija rekao je da će poslodavci koji ne budu povećali plate radnicima na osnovu povećanja neoporezivog dijela dohotka na 500 KM biti kažnjeni, i to pravna lica od 3.000 do 9.000 KM, a odgovorna lica od 1.000 do 3.000 KM.

Tegeltija: Efekti povećanja plata veći od gubitaka

BANJALUKA - Povećanje plata za radnike u RS kroz poresko rasterećenje ne bi smjelo ugroziti aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom, a do kraja godine planirano je povećanje najniže plate na 500 maraka, rekao je Zoran Tegeltija, ministar finansija, predstavljajući Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak.

Tegeltija: Vlada Srpske planira povećanje prosječne plate na 450 evra

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija izjavio je da je namjera Vlade Srpske da prosječna plata bude povećana na 450 evra.

Tegeltija: Srpska pokazala finansijsku i političku stabilnost

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske rekao je večeras da je Srpska uspješnim izlaskom na međunarodno finansijsko tržište i emisijom obveznica na Bečkoj berzi pokazala finansijsku i političku stabilnost.

Tegeltija: Za povećanje plata Vlada izdvaja 60, a lokalne zajednice 20 miliona KM

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija rekao je da će teret povećanja plata u Republici Srpskoj, koji bi na godišnjem nivou iznosio 80 miliona KM, snositi Vlada sa 60 miliona KM, a lokalne zajednice ostatak.

Počeo sastanak, Dodika, Cvijanovićeve, Tegeltije i Savanovića

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i predsjednika Vlade Srpske Željke Cvijanović sa ministrom finansija Zoranom Tegeltijom i ministrom rada i boračko-invalidske zaštite Milenkom Savanovićem.

Tegeltija: Do kraja godine rast penzija u Srpskoj

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija rekao je da će do kraja godine u Srpskoj doći do rasta penzija.

Najčitanije