Zoran Tegeltija

"BiH bi do kraja 2020. mogla potvrditi pristupanje Malom Šengenu"

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je danas u Vukosavlju da bi BiH prije kraja ove godine, odnosno prije početka samita u Sofiji, koji je planiran za kraj novembra, mogla potvrditi svoje prisustvo u inicijativi "Mali Šengen".

Tegeltija od Satlera preuzeo vrijednu medicinsku opremu za BiH

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija preuzeo je danas od šefa Delegacije EU u BiH Johana Satlera medicinsku opremu za zdravstvene ustanove u BiH u vrijednosti 900.000 evra koja je dio pomoći EU u borbi protiv pandemije virusa korona.

Počeo sastanak Tegeltije s načelnicima opština Drvar i Glamoč

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu danas je počeo sastanak predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije s načelnicima opština Drvar Dušicom Runić i Glamoč Nebojšom Radivojšom.

Tegeltija: Za zdravstveni sektor skoro 15 miliona KM

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je da bi na narednoj sjednici ove institucije trebalo da bude donesena odluka o dodjeli skoro 15 miliona KM zdravstvenom sektoru u BiH.

Tegeltija: Tražimo način da provedemo provjeru diploma

SARAJEVO - Zoran Tegeltija, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, rekao je da Vijeće ministara, radi na tome da pronađe način na koji bi proveo inicijativu koja je dobila podršku u Predstavničkom domu BiH da se provjere sve diplome zaposlenih u institucijama BiH.

Tegeltija: Pred CIK-om veliki napor da dokaže legitimitet

BANJALUKA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija smatra da je pred Centralnom izbornom komisijom (CIK) BiH veliki napor da dokažu svoj legitimitet i pokažu da nisu izabrani kako bi pokušali prikazati rezultate izvan izborne volje građana.

Tegeltija: Od Palmera očekujem podršku za novi investicioni ciklus

SREBRENICA - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija izjavio je danas u Srebrenici da od zamjenika pomoćnika državnog sekretara SAD Metjua Palmera i američke administracije očekuje podršku za investicioni ciklus koji će biti predstavljen u narednih 10 do 15 dana.

Tegeltija: Očekujem pobjedu Grujičića u Srebrenici

SREBRENICA - Član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija i član Glavnog odbora stranke Staša Košarac razgovarali su danas sa predstavnicima Opštinskog odbora SNSD-a Srebrenica o pripremama za predstojeće lokalne izbore.

Tegeltija: Sa Palmerom, prije svega, o ekonomiji

BANJALUKA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je da će sa specijalnim izaslanikom američkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metjuom Palmerom tokom njegove predstojeće posjete Sarajevu razgovarati, prije svega, o problemima sa kojima se susreće ekonomija BiH kao posljedice virusa korona.

Tegeltija: Ilija Jovičić najbolji kandidat za načelnika Broda

BROD - Član Izvršnog komiteta i Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija istakao je da je ova stranka, zbog svega što je zajedno sa svojim koalicionim partnerima uradila u opštini Brod, zaslužuje povjerenje građana ove lokalne zajednice na predstojećim izborima.

Najčitanije