Zoran Tegeltija

Tegeltija: Očekujem kompromis u vezi sa usvajanjem strategije

BIJELJINA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je danas da očekuje kompromis u BiH u vezi sa usvajanjem revidirane strategije za procesuiranje ratnih zločina.

Tegeltija: Međunarodna zajednica najmanje pomogla BiH u migrantskoj krizi

BIJELJINA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je danas da je međunarodna zajednica najmanje pomogla BiH u rješavanju migrantske krize.

"Biće usvojen zakon o PDV-u u formi koja će najviše pomoći privredi"

​SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je večeras da će u ovoj godini biti usvojen zakon o porezu na dodatnu vrijednost (PDV) i to u formi koja će najviše pomoći privredi.

Tegeltija: Uskoro imenovanje Božovića, do ponedjeljka novi prijedlog SP-a

​SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je da je siguran da će u vrlo kratkom vremenu biti potvrđeno imenovanje Mlađena Božovića za ministra za ljudska prava i izbjeglice, a da do ponedjeljka, 10. februara, očekuje da SP dostavi novi prijedlog za zamjenika ministra bezbjednosti.

Tegeltija sa šefom EBRD: Podrška projektima koji poboljšavaju poslovni ambijent

​SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija naglasio je opredijeljenost Savjeta ministara da, uvažavajući nadležnosti svih nivoa vlasti u BiH, podrži sve projekte koji za cilj imaju poboljšanje poslovnog ambijenta u zemlji.

Tegeltija sa Đorđevićem političkim i ekonomskim temama

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija razgovarao je danas u Sarajevu sa ambasadorom Republike Srbije u BiH Aleksandrom Đorđevićem o aktuelnim političkim i ekonomskim temama u BiH i regionu.

Tegeltija: Svi nivoi vlasti da podrže "Banju Vrućicu"

TESLIĆ - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija naglasio je danas da svi nivoi vlasti treba da pomognu u procesu promocije prema stranim tržištima Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" u Tesliću, koji je jedna od najboljih ustanova tog tipa na prostoru zemalja nekadašnje Jugoslavije.

Tegeltija: Pobjeda SNSD-a na izborima će omogućiti razvoj Teslića

TESLIĆ - Član Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija rekao je da će SNSD, ukoliko ove godine pobijedi na lokalnim izborima u Tesliću, pokazati da i ta opština može dobro da funkcioniše, poput Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica".

"Otpremnine ponuđene radnicima koji to žele"

​BANJALUKA - Predsjedavajaći Savjeta ministara Zoran Tegeltija rekao je danas da neće biti otpuštanja radnika u preduzeću "Elektroprivreda Republike Srpske", a da su ponuđene otpremnine onima koji to žele.

Tegeltija: Postići saglasnost o imenovanju Božovića

​BANJALUKA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je da ima dovoljno vremena da bude postignuta saglasnost o izboru Mlađana Božovića za ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH do utorka, 4. februara, za kada je zakazna sjednica Predstavničkog doma parlamenta BiH.

Najčitanije