Zoran Tegeltija

Tegeltija: Očekujem da SNSD sutra prihvati budžet

SARAJEVO - Zoran Tegeltija, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, rekao je će poslanici SNSD-a i drugih stranaka koje su u klubu biti na sutrašnjoj sjednici Predstavničkog doma i da su njegova očekivanja da će oni, uz neke bitne primijedbe i sugestije, prihvatiti budžet za 2020. godinu.

Dodik, Cvijanović i Tegeltija u Tesliću, počeo sastanak SNSD-a

TESLIĆ - U Tesliću je počeo sastanak lokalnog odbora SNSD-a, kojem prisustvuju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik Željka Cvijanović i član Izvršnog komiteta stranke Zoran Tegeltija.

Pao dnevni red, odgođena sjednica Savjeta ministara BiH

SARAJEVO - Zoran Tegeltija, predsjedavajući Savjeta ministara BiH, rekao je da sjednica koja je zakazana za danas nije održana jer nije usvojen dnevni red, a protiv dnevnog reda bili su ministri iz reda hrvatskog naroda.

Još nije zakazan sastanak Dodik - Čović - Izetbegović, imenovanja čekaju lidere

SARAJEVO - Sastanak lidera SNSD-a, SDA i HDZ BiH Milorada Dodika, Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića neće se desiti ove sedmice.

EU ostavila rampu za BiH, a BiH za EU

SARAJEVO - Građani BiH nisu se našli na listi državljana 15 zemalja koji slobodno mogu putovati u zemlje EU nakon preporuka koje je donijela Evropska komisija, a zbog ovog poteza Zoran Tegeltija, predsjedavajući Savjeta ministara BiH, rekao je da BiH neće otvoriti granicu za građane EU.

Tegeltija: Nećemo otvoriti granicu za EU dok oni ne otvore za građane BiH

SARAJEVO - Zoran Tegeltija, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, rekao je danas novinarima da su imenovanja ponovo skinuta sa dnevnog reda, ali da vjeruje da će lideri političkih partija koji čine većinu dogovoriti to u narednih nekoliko dana.

Zoran Tegeltija testiran na COVID-19

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija testiran je na COVID-19, a rezultat testa je negativan, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg Savjeta ministara.

Milan umjesto Zorana Tegeltije

SARAJEVO - U Prijedlogu odluke o osnivanju Državne komisije za granicu Bosne i Hercegovine koja se može naći na sajtu e-konsultacije, potkrala se greška.

Tegeltija za "Nezavisne": Protivnik sam ucjene, hitno nam treba ministar

Razgovaraću sa Selmom Cikotićem kao novim kandidatom za ministra bezbjednosti BiH, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Zoran Tegeltija, predsjedavajući Vijeća ministara BiH. Naglasio je da ako Cikotić prođe i provjere u CIK-u i SIPA da će ga predložiti za novog ministra bezbjednosti BiH. "Naravno, odluku o izboru ministra donosi Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH", naglasio je Tegeltija.

Tegeltija: U narednih nekoliko dana Savjet ministara usvojiće budžet

BANJALUKA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je da će budžet zajedničkih institucija biti usvojen u narednih nekoliko dana, a parlamentarnu proceduru trebalo bi da prođe u narednih 30 dana.

Najčitanije