Zub

Malta želi natrag zub ajkule poklonjen princu Džordžu

VALETA - Malta želi da joj bude vraćen zub jedne praistorijske vrste ajkule koji je čuveni britanski prirodnjak i dokumentarista Dejvid Atenboro prije više decenija pronašao u toj ostrvskoj zemlji i nedavno ga poklonio britanskom princu Džordžu.

Zubi su tu za žvakanje i da bole: Ali zašto bole tako jako?

Bol u zubu može biti veoma neugodna, posebno ako nije poznat uzrok. Može biti različitog porijekla pa razlikujemo pulpnu, dentinsku, parodontnu i reflektirajuću bol.

Oboren Ginisov rekord, Hrvatu izvađen zub dug 37,2 milimetra

Njemački zubar Maks Lukas iz Ofenbaha može se pohvaliti nevjerovatnim uspjehom, on je prošle godine u Majncu pacijentu u velikim bolovima ogroman zub dug 37,2 milimetra.

Voditeljki usred emisije ispao zub

Emisije koje idu uživo, nisu ni malo jednostavne za realizaciju. Čak i kada je sve sinhronizovano do najsitnijeg detalja, uvijek mogu da se dogode nepredviđene situacije, a upravo to se desilo sa voditeljkom Sonjom Kortes.

Izvadio kćerki zub uz pomoć Tesle, video podijelio tviteraše

Pol Rokini "zapalio" je Twitter kada je objavio video na kojem demonstrira "stomatološke sposobnosti" svog Tesle S modela.

Šta uraditi kad iznenada zaboli zub?

Ako vas zub iznenada zaboli, podrazumijeva se, neophodno je da odete kod zubara, jer to nikada nije dobar znak. Ali, šta da radite ukoliko vam se to desi tokom noći ili na ljetovanju?

Vrijedan zub praistorijskog predatora ukraden u Australiji

Zub džinovske praistorijske ajkule dugačak osam centimetara ukraden je sa skrivenog lokaliteta u udaljenom nacionalnom parku na obali Nangalu u Zapadnoj Australiji.

Demi Mur ostala bez prednjih zuba

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, američka glumica Demi Mur pokazala je svoju vilicu bez dva prednja zuba.

Najčitanije