Zvečan

U Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu prijeteće poruke na autima sa srpskim tablicama

KOSOVSKA MITROVICA - Na automobilima u Kosovskoj Mitrovici i u Zvečanu, uglavnom onim sa srpskim registarskim tablicama, ovog jutra su osvanule prijeteće poruke uvredljivog sadržaja u vidu odštampanih probnih kosovskih tablica, a kojima se poziva na to da se te tablice ne uzimaju.

Vučić: Dok je moje reči, na Zvečanu će biti srpska zastava

ZVEČAN - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić proglašen je danas za počasnog građanina Zvečana, a ključeve grada u njegovo ime primio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine.

Trobojka osvanula iznad Zvečana: Ruska zastava se vijori na KiM

Zastava Ruske Federacije osvanula je u Zvečanu, na srednjovekovnoj tvrđavi u tom gradu na sjeveru Kosova i Metohije.

Sjeverna Mitrovica i Zvečan pod karantinom

KOSOVSKA MITROVICA - Sjeverna Kosovska Mitrovica i Zvečan proglašeni su danas teritorijama pod karantinom, odlučeno je na sjednici kriznih štabova te dvije opštine na sjeveru Kosova i Metohije.

Višegrad se bratimi sa Zvenigradom, Kosovskom Mitrovicom i Zvečanom

VIŠEGRAD - Načelnik Višegrada Mladen Đurević danas je potpisao povelje o bratimljenju sa Zvenigradom iz Rusije i Kosovskom Mitrovicom, te opštinom Zvečan sa Kosova i Metohije.

Trebinjski osnovci ugostili vršnjake iz Zvečana

TREBINJE - U Trebinje je stoglo pedeset osnovaca i tri nastavnika sa Kosova i Metohije, iz opštine Zvečan koji će kod svojih trebinjskih vršnjaka boraviti od 17. do 24. juna.

Najčitanije