Zvezdan Terzić

Terzića naljutio Prijović: Nadobudan je, ne uklapa se u Zvezdu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je za medije na početku priprema ovog kluba.

Zvezda planira selidbu: "Uradićemo isto kao Real"

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da planira gradnju novog objekta u blizini aerodroma "Nikola Tesla".

Terzić: Zvezda jača nego ikad, cilj Liga šampiona

Nema odmora, cilj je da do 22. juna kompletiramo sastav i jači nego ikad uđemo u kvalifikacije za Ligu šampiona, poručio je danas generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Terzić promašio sud, suđenje odloženo za jun

Suđenje generalnom direktoru FK Crvena Zvezda Zvezdanu Terziću, povodom optužbi da je ranije, kao prvi čovjek OFK Beograda, zloupotrijebio službeni položaj u vezi s transferima fudbalera tog kluba, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 16. jun.

Terzić: Savićeviću je pametnije da ućuti

Dejan Savićević kao vanserijski igrač zaslužuje respekt, ali kao čovek i kao predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore sada je dupla nula, izjavio je danas generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Savićević: Terzić posljednji koji treba da me zove na utakmicu

Legendarni fudbaler Dejan Savićević rekao je da je Zvezdan Terzić posljednji čovjek u Srbiji koji treba da ga zove na utakmicu Crvene zvezde.

Terzić: Vidić častan momak, ali ovog puta ne govori istinu

Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti, izjavio je gemeralni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Terzić: Vidić mi je rekao da želi da bude selektor Srbije

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, dao je svoje mišljenje povodom nedavnog otvorenog pisma Nemanje Vidića upućenom FSS-u.

Rukovodstvu Zvezde smanjene plate za 50 odsto

Funkcioneri FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i Marko Petrović, kao i trener Dejan Stanković, pristali su da im se prepolove plate zbog finansijskih gubitaka usljed pandemije virusa korona i činjenice da se klub nije plasirao u Ligu šampiona.

Terzić: Petko moj fudbalski otac i simbol OFK Beograda

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da ga veoma pogodila smrt Ilije Petkovića, koji je, kako je naveo, bio njegov fudbalski otac.

Najčitanije