Zvezdan Terzić

"Medijske navode shvatam kao pokušaj destabilizacije kluba"

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić odbacio je medijske navode o njegovom odlasku sa "Marakane" kao netačne i neosnovane.

Terzić: Tačno je, zvao me je Lids

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da je "tačno da mu je engleski Lids nudio posao", ali da nije prihvatio.

Zvezdan Terzić napušta Zvezdu?

Zvezdan Terzić mogao bi uskoro da napusti Crvenu zvezdu!

Terzić: Neće biti dolazaka, otkriću vam jednu tajnu

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da ove zime neće biti dolazaka i da je fokus tokom prelaznog roka na odlascima igrača.

Terzić: Ako Milojević ode, imamo plan

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da bi volio da ostane trener Vladan Milojević, ali i da u suprotnom klub ima rešenje.

Terzić za zagrebački list o tenku, skijanju sa Mamićem i zatvoru

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je dao opširan intervju za zagrebački "Večernji list".

Vučelić: Da li je neko Terziću oteo obraz?

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić odgovorio je Zvezdanu Terziću na riječi "da crno-beli truju narod lažima da je Zvezda mezimac države" i poručio da se funkcioner Crvene zvezde ponaša kao da ima punomoć od države.

Terzić: Partizan "truje narod" da je Zvezda mezimac države

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Partizanu pobjedu u 161. derbiju, najavio ozbiljne analize u igri tima u koji je uložen 30 miliona evra, ali i optužio rukovodstvo crno-bijelih da, kako je naveo, truju narod da je Zvezda mezimac države.

Terzić želi Dinamo u Ligi šampiona, evo zašto

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izrazio je želju da tim Vladana Milojevića na žrijebu za Ligu šampiona dobije Dinamo iz Zagreba i da na terenu pokaže da je najbolji u regionu.

Dejo Savićević otvorio dušu: Tumba je na sastanku rekao - ja sam vas izdao

Mjesec dana prošlo je od ''velikog haosa'' koji se dogodio u Podgorici i koji je uzdrmao temelje fudbalske reprezentacije Crne Gore, kada su selektor Ljubiša Tumbaković i igrači Filip Stojković i Mirko Ivanić odlučili da ne igraju protiv Kosova u kvalifikacijama za EP.

Najčitanije