Zvezde Granda

Zvezda Granda "promijenila" ime zbog koleginice

Kandidatkinju Aleksandru Mladenović iz Niša svi su upamtili i po njenoj imenjakinji koja se takođe takmičila u "Zvezdama Granda".

Popović pomenuo Karleušin povratak u žiri Zvezda Granda

Marija Šerifović napravila je pometnju u Zvezdama Granda nakon što su je ostali članovi žirija iznervirale svojim odlukama kada je riječ o glasanju, pa je Saša Popović pomenuo bvšu članicu žirija, pop zvijezdu Jelenu Karleušu.

Saša Popović otkrio koliko košta učešće pjevača u "Zvezdama Granda"

Dugo se spekulisalo u javnosti koliko košta učešće pjevača u Grandovim emisijama a sada je Saša Popović otkrio pravu istinu.

Evo kako Sanja Kužet izgleda bez šminke

Popularna voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Sanja Kužet važi za jednu od najljepših i najzgodnijih dama na srpskoj javnoj sceni.

Zubčević: Muž me snimao dok sam bila sa drugim

Zvezda Granda, pjevačica Slađana Zubčević, iznenadila je sve kada je otkrila da je bila bliska sa drugim muškarcem, dok je njen suprug sve to snimao.

Bosanac više neće biti u žiriju "Zvezda Granda"

Dragana Stojkovića Bosanca ove sezone navodno možda nećemo gledati u "Zvezdama Granda" jer njegova supruga misli da je vrijeme da se odmori, a on se navodno premišlja, posebno zbog trajanja emisije od 15 sati.

Isak Šabanović o koleginicama iz "Zvezda Granda": "Nisam namerno"

U velikom finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Isaku Šabanoviću za dlaku je izmakla pobjeda, iako su je svi očekivali, jer je bio jedan od glavnih favorita.

Grand se oglasio o finalisti Sadiku Hasanoviću koji je pjevao o klanju Srba

Grand produkcija izdala je zvanično saopštenje povodom Sadika Hasanovića, ovogodišnjeg finaliste "Zvezda Granda" iz tima Marije Šerifović, koji je član muzičke grupe "Sateliti" koja pjeva o klanju Srba po Bratuncu.

Isak Šabanović otkrio šta očekuje od svoje karijere

Isak Šabanović poslije pauze zbog virusa korona vratio se na scenu "Zvezda Granda", pa još jednom pokazao zašto je tako brzo stekao "zvanje" - prave zvijezde ovog talent šoua. Svakako ponosan na svoj uspjeh i to što je, kako kaže, sačuvao obraz, tvrdi da se nimalo nije promijenilo i da je ostao veliki tremaroš.

Milica Pavlović: Plakala sam kad mi je Saša Popović predložio nadimak

Pjevačica Milica Pavlović (29) proslavila se nakon učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sada je ona ispričala jedan detalj iz tog perioda.

Show "Zvezde Granda" se vraća na Novu BH uz mnogo noviteta

Nove epizode najvećeg muzičkog takmičenja u regionu na radost brojnih gledatelja uskoro se ponovo vraćaju na male ekrane. Kada počinje snimanje novih emisija "Zvezde Granda" te kako će se takmičenje odvijati u nastavku sezone, za Novu BH otkrio je direktor Grand produkcije Saša Popović.

Takmičar "Zvezda Granda" iz BiH postaje otac

Takmičara Aleksandra Ljubičića iz Brčkog publika "Zvezda Granda" već dobro poznaje, a ove sezone je u timu Marije Šerifović.

Ljuba Aličić: Lazića i Džeja uništila droga, Keba me pokrao

Ljuba Aličić nema dlake na jeziku, a ovoga puta je opleo po kolegama, među kojima su Darko Lazić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Džej Ramadanovski i Dragan Kojić Keba.

Tamara Milutinović prestaje sa pjevanjem

Pjevačica Tamara Milutinović navodno je riješila da se muzikom bavi još svega nekoliko godina. Naime, kada bude imala svoju porodicu, nema u planu da nastavi s pjevanjem.

Preminuo otac Sanje Kužet

Popularnoj voditeljki Sanji Kužet juče je preminuo otac.

Najčitanije