Zvezde Granda

Takmičar "Zvezda Granda" iz BiH postaje otac

Takmičara Aleksandra Ljubičića iz Brčkog publika "Zvezda Granda" već dobro poznaje, a ove sezone je u timu Marije Šerifović.

Ljuba Aličić: Lazića i Džeja uništila droga, Keba me pokrao

Ljuba Aličić nema dlake na jeziku, a ovoga puta je opleo po kolegama, među kojima su Darko Lazić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Džej Ramadanovski i Dragan Kojić Keba.

Tamara Milutinović prestaje sa pjevanjem

Pjevačica Tamara Milutinović navodno je riješila da se muzikom bavi još svega nekoliko godina. Naime, kada bude imala svoju porodicu, nema u planu da nastavi s pjevanjem.

Preminuo otac Sanje Kužet

Popularnoj voditeljki Sanji Kužet juče je preminuo otac.

Džejlu Ramović u rodnom Goraždu dočekalo 10.000 ljudi

Ovogodišnju pobjednicu Zvezda Granda, Džejlu Ramović, u rodnom Goraždu dočekalo je ove nedjelje, 23. juna, oko 10.00 ljudi, koliko ih je zajedno sa njom proslavilo ovaj veliki trijumf.

Zvezde Granda: Jelena provocirala publiku i Viki, pa ušla u sukob sa Popovićem

U još jednoj uzbudljivoj emisiji žiri će se potruditi da bude nezaboravnih trenutaka. Jelena se obračunala sa dijelom publike, a Marija je potpuno izgubila živce.

Zvezde Granda: Viki poručila Jeleni da se više seksa

Polako se popunjavaju mjesta u trećem krugu Zvezda Granda. Fantastična šestorka je spremna za žiriranje. Ovog puta će, osim ocjenjivanja kandidata, prozivati jedni druge zbog seksualnog života.

Zvezde Granda: Lukas Karleušu prozvao 'sekretarica Jeca'

Nastavlja se drugi krug najgledanijeg šoua u regiji. Na bijelim stolicama sjede poznata lica, a kada su u pitanju kandidati na redu su dueli.

Najčitanije