Zvijezda

Objavljena uklonjena scena iz "Posljednjeg džedaja" sa Tomom Hardijem

Izbrisana scena sa kameo ulogom Toma Hardija, iz filma "Ratovi zvijezda: Poslednji džedaj", nedavno je osvanula na internetu.

Saopšteno ime novog autora i producenta "Ratova zvijezda"

Kompanija "Volt Dizni" saopštila je da će Džon Favro pisati scenario i biti izvršni producent nove akcione serije "Ratovi zvijezda" za njenu buduću striming platformu.

Zvijezda u Holivudu i za Mini Maus, 40 godina poslije Mikija

Četrdeset godina nakon što je čuveni lik iz "Diznijevih" stripova i crtanih filmova, Miki Maus, dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Holivudu, danas će i njegovoj partnerki, Mini Maus, biti ukazana ta čast.

Film koji je za 20 dana zaradio više od milijardu dolara

Film "Ratovi zvijezda: Posljednji džedaj" za manje od tri nedjelje prikazivanja uspio je da zaradi više od milijardu dolara.

Otkrivena zvijezda koja "jede" planete

Grupa američkih astronauta sa Ročesterskog tehnološkog instituta i Kalifornijskog univerziteta u Los Anđelesu uspjeli su da otkriju zvijezdu nalik Suncu koja jede planete koje se kreću oko nje.

Napravite novogodišnju zvijezdu od papira

Nova godina samo što nije zakucala na vrata, a ukoliko još uvijek niste dekorisali svoj dom, pogledajte kako da to učinite za tili čas na originalan način.

Pronađena zvijezda koja u teoriji uopšte ne bi trebalo da postoji

Uprkos tome što je do sada eksplodirala nekoliko puta, supernova iPTF14hls još se nije ugasila, prenosi CNN.

Ogromna planeta otkrivena pored patuljaste zvijezde

Čudovišno velika planeta, koja u teoriji ne bi trebalo da postoji, otkrivena je u orbiti oko udaljene patuljste zvijezde, saopštili su iznenađeni astronomi.

Pokrenut postupak protiv Visočana

Komisija za takmičenje Nogometnog saveza Federacije BiH na sjednici u Sarajevu pokrenula je postupak protiv NK Bosna i proslijedila ga na razmatranje Disciplinskoj komisiji.

"Ljepota fudbala" u BiH: Igrači sjedili na terenu dok su protivnici davali golove

Zvijezda iz Gradačca je na domaćem terenu u meču 11. kola pobijedila visočku Bosnu sa 3:0.

Najčitanije