Zvijezda

Jakna Hana Sola na aukciji za 1,3 milion dolara

Jakna koju je nosio Harrison Ford glumeći Hana Sola u filmu "Ratovi zvijezda: Imperij uzvraća udarac" mogla bi u četvrtak u Londonu na aukciji filmskih memoralibija biti prodana za čak 1,3 miliona dolara.

Velež "ugasio" Zvijezdu sa sedam golova

U utakmici 6. kola Prve lige BiH između fudbalera Veleža i Zvijezde, Mostarci su upisali uvjerljivu pobjedu pred svojim navijačima na stadionu "Rođeni" odigravši 7:0.

Nestorović novi trener FK Zvijezda 09

Darko Nestorović novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Zvijezde 09.

Met Smit u filmu "Ratovi zvijezda"

Britanski glumac Met Smit, koji se proslavio ulogom u seriji "Doktor Hu" (Doctor Who), glumiće u novom nastavku serijala "Ratovi zvijezda".

Han Solov pištolj prodan za 550.000 dolara

Lažni laserski pištolj, gotovo u potpunosti napravljen od drveta, kojeg je Harison Ford kao Han Solo koristio u "Povratku Jedija" 1983. godine, prodan je na aukciji za 550.000 dolara, objavila je u nedjelju na Twitteru aukcijska kuća Julien's Auctions.

Zvijezda 09 dobila licencu za Premijer ligu BiH

U Sarajevu je danas održana sjednica Drugostepene komisije za licenciranje klubova Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Zvijezda 09 bez licence za Bh. Telecom Premijer ligu

Fudbalskom klubu Zvijezda 09 iz Bijeljina odbijen je zahtjev za izdavanje licence za takmičenje u BH. Telecom Premijer ligi BiH za sezonu 2018/19.

U Zvijezdi 09 kuju plan u slučaju ulaska u elitu

Iako ih od šampionskog pehara Prve lige Republike Srpske dijeli još šest kola, u Fudbalskom klubu Zvijezda 09 iz Stanišića, nadomak Bijeljine, već sada imaju velike planove za narednu sezonu u BH telekom Premijer ligi BiH.

Objavljena uklonjena scena iz "Posljednjeg džedaja" sa Tomom Hardijem

Izbrisana scena sa kameo ulogom Toma Hardija, iz filma "Ratovi zvijezda: Poslednji džedaj", nedavno je osvanula na internetu.

Saopšteno ime novog autora i producenta "Ratova zvijezda"

Kompanija "Volt Dizni" saopštila je da će Džon Favro pisati scenario i biti izvršni producent nove akcione serije "Ratovi zvijezda" za njenu buduću striming platformu.

Najčitanije