Zvijezda

Han Solov pištolj prodan za 550.000 dolara

Lažni laserski pištolj, gotovo u potpunosti napravljen od drveta, kojeg je Harison Ford kao Han Solo koristio u "Povratku Jedija" 1983. godine, prodan je na aukciji za 550.000 dolara, objavila je u nedjelju na Twitteru aukcijska kuća Julien's Auctions.

Zvijezda 09 dobila licencu za Premijer ligu BiH

U Sarajevu je danas održana sjednica Drugostepene komisije za licenciranje klubova Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Zvijezda 09 bez licence za Bh. Telecom Premijer ligu

Fudbalskom klubu Zvijezda 09 iz Bijeljina odbijen je zahtjev za izdavanje licence za takmičenje u BH. Telecom Premijer ligi BiH za sezonu 2018/19.

U Zvijezdi 09 kuju plan u slučaju ulaska u elitu

Iako ih od šampionskog pehara Prve lige Republike Srpske dijeli još šest kola, u Fudbalskom klubu Zvijezda 09 iz Stanišića, nadomak Bijeljine, već sada imaju velike planove za narednu sezonu u BH telekom Premijer ligi BiH.

Objavljena uklonjena scena iz "Posljednjeg džedaja" sa Tomom Hardijem

Izbrisana scena sa kameo ulogom Toma Hardija, iz filma "Ratovi zvijezda: Poslednji džedaj", nedavno je osvanula na internetu.

Saopšteno ime novog autora i producenta "Ratova zvijezda"

Kompanija "Volt Dizni" saopštila je da će Džon Favro pisati scenario i biti izvršni producent nove akcione serije "Ratovi zvijezda" za njenu buduću striming platformu.

Zvijezda u Holivudu i za Mini Maus, 40 godina poslije Mikija

Četrdeset godina nakon što je čuveni lik iz "Diznijevih" stripova i crtanih filmova, Miki Maus, dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Holivudu, danas će i njegovoj partnerki, Mini Maus, biti ukazana ta čast.

Film koji je za 20 dana zaradio više od milijardu dolara

Film "Ratovi zvijezda: Posljednji džedaj" za manje od tri nedjelje prikazivanja uspio je da zaradi više od milijardu dolara.

Otkrivena zvijezda koja "jede" planete

Grupa američkih astronauta sa Ročesterskog tehnološkog instituta i Kalifornijskog univerziteta u Los Anđelesu uspjeli su da otkriju zvijezdu nalik Suncu koja jede planete koje se kreću oko nje.

Napravite novogodišnju zvijezdu od papira

Nova godina samo što nije zakucala na vrata, a ukoliko još uvijek niste dekorisali svoj dom, pogledajte kako da to učinite za tili čas na originalan način.

Najčitanije