Zvornik

Mladić u tuči povrijeđen drškom pištolja

ZVORNIK - Dvadesettrogodišnji mladić čiji su inicijali LJ.R. povrijeđen je u tuči sa licem A.M. (38), kada ga je treća osoba čiji su inicijali A.M.(62), svi iz Zvornika, udarila drškom pištolja po licu, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Zvorničaninu zbog duga oduzet automobil

ZVORNIK - Zvorničaninu čiji su inicijali I.K. privremeno je oduzet automobil alfa romeo nakon što je provjerom u registru novčanih kazni utvrđeno da ima dug od 25.185 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Podzemne vode potopile Gradski stadion u Zvorniku

ZVORNIK - Podzemne vode koje su se pojavile nakon povećanja vodostaja Drine potopile su danas Gradski stadion u Zvorniku.

Starac stradao u požaru

Osamdesetdvogodišnji muškarac čiji su inicijali S.S. poginuo je u požaru u porodičnoj kući u naselju Orlica kod Bratunca, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Potvrđena optužnica za ratne zločine u Zvorniku

ZVORNIK - Sud BiH potvrdio je optužnicu protiv Šemsudina Muminovića, Muje Muratovića, Asima Alića, Fadila Mujića, Rasima Omerovića i Ismeta Memića, bivših pripadnika Armije RBiH zbog zločina nad civilnim stanovništvo i ratnim zarobljenicima, počinjenim na području opštine Zvornik, od oktobra 1992. do jula 1994. godine.

Iz škole ukradeni kućište računara i plinska boca

ZVORNIK - Nepoznata osoba ukrala je kućište računara i plinsku bocu iz područne škole Caparde, koja je u sastavu Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Osmaka, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

CIK potvrdio rezultate izbora, osim za Zvornik, Doboj i Srebrenicu

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH potvrdila je večeras rezultate lokalnih izbora u BiH održanih 15. novembra, dok će za izbore u Zvorniku, Doboju i Srebrenici biti donesene dopunske odluke kada se steknu zakonski uslovi.

Nestala Vukosava Ivanović iz Zvornika

ZVORNIK - Policijskoj stanici Bratunac juče je prijavljen nestanak Vukosave Ivanović, koja se u toku dana udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće gdje živjela u mjestu Hranča, opština Bratunac, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Povrijeđeni vozač i suvozač prilikom slijetanja "pežoa" u Zvorniku

ZVORNIK - Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u zvorničkom naselju Lokanj, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Osumnjičen da je pijan izazvao dvije saobraćajne nezgode

ZVORNIK - N.Ž. iz Zvornika koji je osumnjičen da je narušio javni red i mir, a zatim pijan učestvovao u dvije saobraćajne nezgode uhapšen je u subotu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije