Zvornik

Ministarstvo: Svim učenicima omogućeno izučavanje maternjeg jezika

ZVORNIK - Svim učenicima područnog odjeljenja u Liplju Osnovne škole "Sveti Sava" u Zvorniku omogućeno je izučavanje maternjeg jezika prema nekom od nastavnih planova i programa koji se primjenjuju u Federaciji BiH, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture RS.

Zvorničani se potukli, jedan povrijeđen kuhinjskim nožem

ZVORNIK - Zvorničanin čiji su inicijali B.R. uhapšen je nakon što je u ugostiteljskom objektu u naselju Divič tokom tuče kuhinjskim nožem povrijedio V.T. iz Zvornika, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Remont u Zvorniku, bez struje 6.500 potrošača

BIJELJINA - Radnici "Elektro-Bijeljine" danas vrše godišnji remont u Zvorniku zbog čega će bez električne energije biti 6.500 potrošača na području grada i nekoliko prigradskih naselja.

Tuča četiri osobe, učestvovao i maloljetnik

ZVORNIK - Četiri osobr, među kojima i jedna maloljetna, učestvovale su u tuči u Zvorniku, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policija spriječila krađu, u autu pronašla čokolade i alkohol

ZVORNIK - Policija u Zvorniku spriječila je D.L. i M.L., iz Brčkog, u krađi marketa u mjestu Oraovac, saopšteno je iz PU Zvornik.

Na području Zvornika zaplijenjene cigarete vrijedne 28.000 KM

SARAJEVO - Na području Zvornika spriječen je nezakonit promet 5.250 kutija cigareta bez akciznih markica, procijenjene tržišne vrijednosti oko 28.000 KM.

Čamac s 15 migranata zaustavljen na Drini

ZVORNIK - Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik rano jutros spriječili su pokušaj krijumčarenja migranata u mjestu Tršić, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Vozio neregistrovan automobil i vrijeđao policiju

ZVORNIK - Muškarac čiji su inicijali L.V. kojeg je policija pokušala da zaustavi na putu kod Osmaka jer je vozio automobil bez registarskih oznaka, a potom vrijeđao policijske službenike biće prekršajno prijavljen.

Sedmočlanoj porodici kod Zvornika uručena bijela tehnika i paket hrane

ZVORNIK - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović uručila je danas bijelu tehniku i paket hrane sedmočlanoj porodici Petka Maleševića u naselju Malešići kod Zvornika.

Akcija pojačane kontrole saobraćaja na području Zvornika

ZVORNIK - Pripadnici Policijske uprave Zvornik od sutra počinju realizaciju regionalne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu prisustva alkohola i droge u krvi, najavljeno je iz ove uprave.

Najčitanije