Zvornik

Vlada će ovo godine uložiti još oko 4,5 miliona KM u Zvornik

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske, po različitim osnovama iz Razvojnog programa i iz budžeta Republike, do sada je u grad Zvornik uložila oko 70 miliona KM, dok je posredstvom kreditnih linija Investiciono-razvojne banke Srpske plasirano dodatnih 68 miliona KM.

Lažna prijava napada na učenicu Osnovne škole u Zvorniku

ZVORNIK - Policijskoj upravi Zvornik jutros je prijavljeno je da je u prostorijama Osnovne škole u ovom gradu, nepoznato lice napalo jednu učenicu.

Pronađen vozač koji je udario pješaka i pobjegao

ZVORNIK - Pripadnici zvorničke Policijske stanice identifikovali su lice čiji su inicijali M.L. (47) iz Zvornika osumnjičeno da je automobilom udarilo pješaka i udaljilo se sa mjesta saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Psi lutalice zaklali lovcu pet ovaca

Na imanju Svetozara Mihajlovića iz sela Baljkovica kod Zvornika zaklane su tri ovce i dva jagnjeta, a vlasnik pretpostavlja da su ovce poklali psi lutalice.

Bez struje oko 5.500 potrošača

BIJELJINA - Električnu energiju danas neće imati oko 5.500 potrošača sa dijela prigradskog i seoskog područja Zvornika, zbog remonta trafostanice "Karakaj", saopšteno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

U sudaru autobusa i golfa povrijeđena dva lica

ZVORNIK - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Šepak, rečeno je Srni u zvorničkoj Policijskoj upravi.

U ovoj godini na području Zvornika otkriven 421 ilegalni migrant

MILIĆI – U Milićima i Vlasenici juče je otkriveno ukupno 36 ilegalnih migranata, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Granična policija BiH vratila 50 migranata u Srbiju

ZVORNIK - Pedeset migranata otkriveno je u teretnom vozu na mostu preko rijeke Drine u Zvorniku na graničnom prelazu između BiH i Srbije, rekao je komandir jedinice Granične policije Zvornik Mirel Imamović.

Hapšenja i saslušanja u slučaju "Alumina"

ZVORNIK - Policijski službenici Uprave kriminalističke policije Zvornik uhapsili su šest osoba u vezi sa slučajem "Alumina", potvrđeno je u MUP-u RS.

Pronađena droga i eksplozivno punjenje

ZVORNIK - Više vrsta droge i eksplozivno punjenje pronađeni su prilikom pretresa kuće i vozila koje u Zvorniku koristi lice čiji su inicijali I.K, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Najčitanije