Zvornik

Snimljeni finalni kadrovi filma "Zvornik, to je moj grad"

ZVORNIK - U Zvorniku su danas na starom mostu Aleksandra Karađorđevića snimljeni finalni kadrovi art-dokumentarnog filma "Zvornik, to je moj grad", čime je i zvanično završen trodnevni Filmski kampus "Svijet filma", čiji su organizatori Produkcija "Prvi kadar" iz Istočnog Sarajeva i Dom omladine Zvornik.

U saobraćajnoj nezgodi kod Zvornika povrijeđena dva lica

ZVORNIK - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Čelopek, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Automobil sletio s puta na magistralnom putu Milići - Zvornik

ZVORNIK - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Milići-Zvornik u mjestu Divič, potvrdio je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Opljačkana mesnica u Zvorniku, ukradene pare i meso

ZVORNIK - Policiji u Zvorniku prijavljeno je da je zasad nepoznati lopov, ili više njih, iz lokalne mesnice ukrao novac i mesne proizvode.

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđena dva Zvorničana

ZVORNIK - Dvojica Zvorničana povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Karakaju, na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Ukrali automobil vrijedan 160.000 KM

ZVORNIK - Zbog sumnje da su od M.S., koji živi u Švajcarskoj, a porijeklom je iz Zvornika, u zvorničkom mjestu Trnovica ukrali luksuzni Porsche Macan, vrijedan čak 160.000 maraka, policija je tužilaštvu prijavila trojicu muškaraca.

U Zvorniku izbila dva požara, angažovano 20 vatrogasaca

ZVORNIK - U Zvorniku su večeras izbila dva požara, na auto-praonici "Oko", te kući u naselju Klisa, i na njihovom gašenju je angažovao dvadesetak vatrogasaca i pet vozila, potvrdio je Srni komandir zvorničke Profesionalne vatrogasne jedinice Slaviša Milić.

Uhapšen zbog prijetnji da će aktivirati bombu u ugostiteljskom objektu

ZVORNIK - U Zvorniku je uhapšeno lice čiji su inicijali M.S. zbog sumnje da je u ugostiteljskom objektu u zvorničkom naselju Čelopek u ruci držao bombu prijeteći da će je aktivirati.

Tragedija kod Zvornika: U sudaru poginula žena

ZVORNIK - U sudaru kamiona i sitroena, na području Kozluka, nadomak Zvornika, poginula je žena koja je vozila sitroen, potvrđeno je "Nezavisnim".

Iz Zvornika počinje distribucija komprimovanog gasa: Gorivo budućnosti pokreće domaću privredu

ZVORNIK - Zvornička "Alumina" naručila je 12 trejlera (cisterni) za transport komprimovanog gasa (CNG), nakon čega će krenuti u njegovu distribuciju sa svoje stanice koja se nalazi u krugu tvornice, a čija je izgradnja u završnoj fazi.

Najčitanije