Zvornik

Optužena da je sjekirom ubila majku

BIJELJINA - Protiv Zvorničanke Ramze Karajčić (62), Okružni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu koja je tereti da je u avgustu u Kozluku, kod Zvornika, u stanju smanjene uračunljivosti sjekirom sa pet udaraca u glavu ubila majku Namku Kokić (83).

Teška nesreća kod Zvornika, jedna osoba poginula

ZVORNIK - Jedna osoba je poginula, a druga povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik - Milići u mjestu Kušlat, rekao je danas Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Mozzart ljekarima u Zvorniku uručio pakete sa voćem

Nastavljena je akcija pružanja pomoći zdravstvenom sistemu i samim doktorima - herojima zemlje.

Zoran Stevanović: Pobijediću jer sam se saživio s ljudima

Na predstojećim izborima dobiću povjerenje 70 odsto građana, rekao je Zoran Stevanović, aktuelni gradonačelnik Zvornika i kandidat SNSD-a za još jedan mandat.

Slaviša Vlačić: Godinama ne pobjeđuju birači već brojači

Slaviša Vlačić, kandidat SDS-a za gradonačelnika Zvornika, rekao je da će, ukoliko pobijedi, ovu lokalnu zajednicu razvijati u tri pravca - i to da ostane grad industrije s posebnim obilježjima, zatim grad turizma, kojem treba dati značaj s obzirom na to da nikakvi kapaciteti koji je trebalo da budu aktivirani nisu pomjereni s mrtve tačke, te grad poljoprivrede s prednostima koje nosi područje na kojem se nalazi.

Nastradali piloti odbacili rezervoar da bi spasili tuđe živote

Mala visina leta, između 200 i 400 metara, kao i rizičan manevar avionom MiG-21, bili su kobni po pilote majora Dejana Krsnika (49) i kapetana prve klase Zvonka Vasiljevića (43), čiji se avion u petak srušio u selu Brasina kod Malog Zvornika. Hrabri piloti su prilikom rušenja odbacili rezervoar s gorivom i napravili očajnički manevar avionom samo da bi izbjegli rušenje na kuće, tvrde izvori. Time su praktično dali svoje živote da bi spasili ljude na zemlji.

Vozio pijan i vrijeđao policajce

ZVORNIK - Zvorničanin čiji su inicijali D.Ć. uhapšen je u ovom gradu jer pijan vozio automobil audi, te vrijeđao i ometao policajce u radu.

Muškarac u čije dvorište je pao MiG zbog krvarenja prebačen u Beograd

U jutrošnjem padu vojnog aviona MiG-21 u selu Brasina poginula su dva pilota, a povrijeđen je čovjek u čije je dvorište letjelica pala. Opšta bolnica u Loznici primila je jednu osobu s opekotinama zadobijenim usljed pada aviona u rejonu sela Brasina, kod Malog Zvornika.

Novi detalji: Avion nije mogao da poleti bez potpisa pilota

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kazao je da je za polijetanje svakog vojnog aviona potrebno pet potpisa i da ih je vojni avion koji je danas srušen imao.

Objavljen identitet poginulih pilota

BEOGRAD - Piloti major Dejan Krsnik i kapetan prve klase Zvonko Vasiljević iz 101. lovačko-avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade Ratnog vazduhoplovstva i Protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije poginuli su danas prilikom pada aviona MiG-21 u rejonu sela Brasina, kod Malog Zvornika, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

Najčitanije