Zvornik

Prnjavorčani uspješni u Zvorniku

Atletičari Prnjavor, pod rukovodstvom trenera olimpijca Željke Petrovića, ponovo su bili uspješni.

Autobus udario osmogodišnjaka kod Zvornika

ZVORNIK - Osmogodišnjak je povrijeđen na regionalnom putu Šekovići-Tišća, u mjestu Bjelasnica, kada ga je udario autobus, potvrđeno je Srni iz zvorničke Policijske uprave.

Zvornik dobio saobraćajni poligon

U dvorištu Osnovne škole "Sveti Sava" Zvornik postavljen je danas mobilni saobraćajni poligon za edukaciju djece, čija je korisna površina 400 metara kvadratnih, a vrijednost 12.000 KM.

Na međunarodnom džudo turniru 700 takmičara

U Zvorniku je danas počeo drugi Međunarodni džudo turnir na kojem učestvuje oko 700 takmičara iz 30 džudo klubova. Na turniru se takmiče džudo sportisti iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Ukrajine, Austrije, Rumunije, Republike Srpske i Federacije BiH.

Sutra bez struje više od 6.500 korisnika

ZVORNIK - Na području Zvornika sutra će bez električne energije biti više od 6.500 korisnika u gradu i prigradskim naseljima zbog radovnog godišnjeg remonta, najavljeno je iz "Elektro-Bijeljine".

U nedjelju bez struje 6.500 potrošača u Zvorniku

BIJELJINA - Radnici "Elektro-Bijeljine" će u nedjelju 19. maja, izvoditi radove na godišnjem remontu trafostanice "Zvornik" zbog čega će nekoliko časova bez struje biti 6.500 potrošača u tom gradu i nekoliko prigradskih naselja, najavljeno je iz ovog distributivnog preduzeća.

Dva lica povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

ZVORNIK - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Milići u mjestu Kušlat, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Nema opasnosti od izlivanja Drine

ZVORNIK - Protok Drine na Hidroelektrani "Mali Zvornik" iznosi oko 500 metara kubnih u sekundi i nema opasnosti od izlivanja ove rijeke, potvrdili su danas u Službi civilne zaštite grada Zvornika.

Uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

ZVORNIK - Zvornička policija uhapsila je lica čiji su inicijali N.M. (26) iz Osmaka i N.S. (61) iz Bratunca zbog sumnje da su počinili krivična djela krijumčarenje ljudi, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Ukradena škoda oktavija

ZVORNIK - U Zvorniku je ukraden automobil škoda oktavija, potvrđeno je danas Srni u Policijskoj upravi ovog grada.

Najčitanije