Zvornik

Beživotno tijelo migranta pronađeno na obali Drine kod Zvornika?

ZVORNIK - Na obali rijeke Drine, u mjestu Tabanci, kod Zvornika, juče je pronađeno beživotno tijelo muškarca, potvrđeno je Policijske uprave Zvornik

Zvornički SDS: Isključenja ne vode ničemu, treba razgovarati unutar stranke

ZVORNIK - Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Zvornik Dragomir Vasić rekao je da je Kostadin Vasić donio odluku o prelasku u Ujedinjenu Srpsku bez konsultacija sa ovim odborom, ocijenivši da je prvo trebalo iscrpiti sva sredstva razgovora kroz organe stranke u nadi da će biti poništene odluke o njegovom, kao i isključenju Obrena Petrovića iz SDS-a jer to ne vodi ničemu.

Povrijeđen vozač teretnog vozila

ZVORNIK - Dvaesettrogodišnji vozač teretnog vozila iz Zvornika čiji su inicijali D.G. povrijeđen je danas u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Čelopek, potvrdio je Srni portparol zvorničke Policijske uprave Miljan Bobar.

U Drini pronađeno tijelo migranta?

ZVORNIK – Tijelo neidentifikovanog mlađeg muškarca, koje je pronađeno na obali Drine, pregledao je mrtvozornik koji je ustanovio da na tijelu nema tragova nasilja i da se mladić najvjerovatnije utopio, saznaju "Nezavisne".

Zvornički SDS traži ostavku rukovodstva stranke i saradnju sa SNSD-om

ZVORNIK - Zvornički Gradski odbor SDS-a pozvao je predsjednika stranke Vukotu Govedaricu, generalnog sekretara Igora Ostojića i kompletno stranačko Predsjedništvo da podnesu ostavke radi loših izbornih rezultata, a svoje članstvo da na sjednici Glavnog odbora glasaju za razgovore o formiranju vlasti na svim nivoima sa SNSD-om i svim srpskim partijama.

SIPA uhapsila dvije osobe u Zvorniku

Pripadnici SIPA uhapsili su jutros dvije osobe u Zvorniku zbog sumnje u ratne zločine.

Poginuo stariji pješak

ZVORNIK - Šezdesetogodišnji pješak poginuo je na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Karakaj, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Vukelić gostovao u Zvorniku: "Mali princ" širi pozitivnu energiju

ZVORNIK - Narodna biblioteka Zvornik u saradnji sa Svetosavskom omladinskom zajednicom u okviru oktobra - mjeseca knjige - organizovala je Dane dječje kulture "Mali princ", na kojima je ovih dana gostovao i banjalučki pjesnik Vid - Vicko Vukelić, koji je za "Nezavisne" podijelio i svoje utiske sa ove manifestacije.

U Zvorniku povrijeđeni migranti nakon pada sa mosta

Dvojica migranata iz Palestine povrijeđena su rano jutros u mjestu Planinci, u blizini Zvornika nakon što su sa manjeg mosta pali u provaliju.

Policija upozorava na prevarante na društvenim mrežama

ZVORNIK - Policijska uprava Zvornik apeluje na oprez pri korišćenju društvenih mreža jer su evidentirane prijave građana o stranicama sa kojih se zahtijeva ustupanje ličnih podataka, kao navodnih dobitnika nagradnih igara.

Najčitanije