Zvornik

U aprilu u Zvorniku rođene 42 bebe

ZVORNIK - U Porodilištu zvorničke Bolnice u aprilu su rođene 42 bebe - 23 djevojčice i 19 dječaka, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Navršilo se sedam godina od terorističkog napada u Zvorniku

ZVORNIK - Sedam godina je prošlo od terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku.

Razbojnici upali u stan i prijeteći oružjem oteli novac

ZVORNIK - Zvorničani Fadil B. i Salih N. uhapšeni su zbog sumnje da su ušli stan sugrađanina E.R. kojem su uz prijetnju oružjem ukrali oko 11.000 dolara i oko dvije hiljade maraka, saznaju "Nezavisne".

I bolnica u Zvorniku dozvolila posjete pacijentima

ZVORNIK - U Bolnici Zvornik dozvoljene su posjete pacijentima koji se nalaze na liječenju, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Lukač o akciji u Zvorniku: Nije povezana sa prijetnjama funkcionerima

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da MUP nastavlja borbu protiv organizovanog kriminaliteta sprovodeći opsežne akcije širom Srpske, među kojima je i aktuelna u Zvorniku, gdje je uhapšeno 16 ljudi.

Cvijanovićeva o navodima gradonačelnika Zvornika: "Organi reda moraju da djeluju"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je upoznata sa navodima gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića o postojanju podataka o opasnosti likvidacije nekog od gradskih funkcionera, ističući da Srpska ima organe koji će zaštititi građane u slučaju bilo kakve ugroženosti.

Stevanović: Postoje podaci o naručenoj likvidaciji funkcionera iz Zvornika

ZVORNIK - Zoran Stevanović, gradonačelnik Zvornika, izjavio je da postoje operativni podaci o naručenoj likvidaciji funkcionera iz Zvornika, ali, kako kaže, ne zna o kome je riječ.

Otmica u Zvorniku: Iz punčeve kuće na silu odveo svoju ženu

ZVORNIK - Četiri Zvorničanina uhapšena su nakon što je B.M. iz Čelopeka prijavio da mu je kćerku odveo Mladen S, inače njen muž.

U prevrtanju citroena stradao vozač

ZVORNIK - M.Š. iz Zvornika smrtno je stradao u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 18 časova, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Održano tradicionalno "Poetsko i muzičko veče" u Zvorniku

Pod pokroviteljskom Gradske uprave, a u organizaciji SPKD "Prosvjeta", u zvorničkoj Muzičkoj školi "Vojin Komadina" održano je tradicionalno "Poetsko i muzičko veče" posvećeno prazniku Mladenci, Svjetskom danu poezije i dolasku proljeća.

Robot stigao u "Aluminu", puni vreću za šest sekundi

ZVORNIK - Kompanija "Alumina" iz Zvornika nabavila je potpuno automatizovanu liniju za pakovanje gotovih proizvoda u pogonu za proizvodnju fino precipitiranih hidrata, a jednu od glavnih operacija obavlja robot.

Zvornička policija privela sina Zorana Šijana

ZVORNIK - Državljane Srbije Vukašina Šijana i Marka Vidakovića koji su prema pisanjima sprskih medija učestvovali u pucnjavi u Beogradu, ispitala je zvornička policija, nakon čega su ih predali u Ured za strance u Bijeljini.

Detalji udesa kod Zvornika: Dvije osobe povrijeđene u sudaru dva auta

ZVORNIK - Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Kozluk i prevezena su u zvornički Dom zdravlja na medicinsko zbrinjavanje, rekla je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević.

Detalji nezgode kod Zvornika: U sudaru sa kamionom vozač teško povrijeđen

ZVORNIK - Dva lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Tršić, rekla je portparol zvorničke Policijske uprave Danijela Madžarević.

Ima povrijeđenih u nezgodi u Tršiću

ZVORNIK - Ima povrijeđenih osoba u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Tršić, rekla je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević.

Najčitanije