Zvornik

Tuča četiri osobe, učestvovao i maloljetnik

ZVORNIK - Četiri osobr, među kojima i jedna maloljetna, učestvovale su u tuči u Zvorniku, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policija spriječila krađu, u autu pronašla čokolade i alkohol

ZVORNIK - Policija u Zvorniku spriječila je D.L. i M.L., iz Brčkog, u krađi marketa u mjestu Oraovac, saopšteno je iz PU Zvornik.

Na području Zvornika zaplijenjene cigarete vrijedne 28.000 KM

SARAJEVO - Na području Zvornika spriječen je nezakonit promet 5.250 kutija cigareta bez akciznih markica, procijenjene tržišne vrijednosti oko 28.000 KM.

Čamac s 15 migranata zaustavljen na Drini

ZVORNIK - Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik rano jutros spriječili su pokušaj krijumčarenja migranata u mjestu Tršić, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Vozio neregistrovan automobil i vrijeđao policiju

ZVORNIK - Muškarac čiji su inicijali L.V. kojeg je policija pokušala da zaustavi na putu kod Osmaka jer je vozio automobil bez registarskih oznaka, a potom vrijeđao policijske službenike biće prekršajno prijavljen.

Sedmočlanoj porodici kod Zvornika uručena bijela tehnika i paket hrane

ZVORNIK - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović uručila je danas bijelu tehniku i paket hrane sedmočlanoj porodici Petka Maleševića u naselju Malešići kod Zvornika.

Akcija pojačane kontrole saobraćaja na području Zvornika

ZVORNIK - Pripadnici Policijske uprave Zvornik od sutra počinju realizaciju regionalne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu prisustva alkohola i droge u krvi, najavljeno je iz ove uprave.

Spriječen u pokušaju krađe parfema

ZVORNIK - Protiv lica čiji su inicijali D.Đ. iz Milića biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je u Vlasenici iz parkiranog automobila pokušao ukrasti parfem i druge predmete, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Pijan sletio golfom sa kolovoza

ZVORNIK - Muškarac čiji su inicijali M.M. iz Šekovića povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u Lovničkom polju, kod Šekovića, kada je automobil golf kojim je upravljao sletio s kolovoza, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Nestala Nusreta Ahmetović iz Zvornika

ZVORNIK – Policija traga za Nusretom Ahmetović koja se 9. marta u večernjim časovima udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće u mjestu Jošanica, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije