Zvornik

Golić: Od Srbije ćemo tražiti odobrenje za sanaciju mosta koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik

BANJALUKA - Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske tražiće, u skladu sa dosadašnjom praksom kada je riječ o međudržavnim objektima, saglasnost nadležnog ministarstva Srbije da sprovodi administrativni postupak na izdavanju odobrenja za sanaciju mosta koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik u Srbiji, rekla je resorni ministar Srpske Srebrenka Golić.

Gradonačelniku Zvornika prvi 'Pasoš Srpske'

ZVORNIK /- Prvi "Pasoš Republike Srpske" u Zvorniku biće dodijeljen gradonačelniku Zoranu Stevanoviću, najavili su danas Mladi socijaldemokrati Zvornika.

Mali Aleksandar smješten na kliniku "Švabing" u Minhenu

ZVORNIK - Jednogodišnji Aleksandar Gajić iz Glumine kod Zvornika, koji boluje od agresivnog tumora na malom mozgu, smješten je na Kliniku "Švabing" u Minhenu, rekao je danas Srni dječakov otac Željko Gajić.

Ansambl "Kriva Reka" nastupio u Zvorniku

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras je održan koncert narodnih pjesama i igara na kome su nastupili članovi Kulturno-umjetničkog društva (KUD) "Kriva Reka" iz mjesta Berivojce, kod Kosovske Kamenice.

Bolji dani za pacijente i doktore zvorničke bolnice

ZVORNIK - Poslije mjeseci agonije, većina problema u zvorničkoj bolnici je riješena, tvrdi Ivan Popović, novi v.d. direktora, navodeći da su liste čekanja prepolovljenje, a Hirurgija, kao najvažnije odjeljenje, je dobila načelnika.

Završen Peti festival dječijeg pozorišta "Zvono"

ZVORNIK - Proglašenjem pobjednika, podjelom nagrada i zahvalnica, u Zvorniku je večeras završen Peti međunarodni festival dječijeg pozorišta "Zvono".

Mladić povrijeđen u slijetanju pežoa

ZVORNIK - Mladić čiji su inicijali D.K. (24) iz Osmaka povrijeđen je kada je izgubio kontrolu nad automobilom pežo i sletio sa kolovoza na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Crni vrh, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Otvoren Festival dječijeg pozorišta "Zvono"

Predstavom "Čimi" u izvođenju Gradskog pozorišta Jagodina, u Zvorniku je danas počeo Peti međunarodni festival dječijeg pozorita "Zvono".

Eksplozija u prodavnici kod Zvornika

ZVORNIK - U trgovinskoj radnji u mjestu Branjevo kod Zvornika eksplodirala je nepoznata naprava od koje je oštećen objekat, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Za školu 20.000 KM od predsjednika Srpske i 6.000 KM od grada

ZVORNIK - U Osnovnoj školi "Nikola Tesla" iz Pilice kod Zvornika u toku zimskog raspusta biće zamijenjena kompletna spoljašnja stolarija, za šta će biti izdvijeno 26.000 KM, najavljeno je danas iz Gradske uprave Zvornik.

Reklame

Najčitanije