Zvornik

Šteta od krivičnih djela u Zvorniku veća od 2,2 miliona KM

ZVORNIK - Načelnik Sektora kriminalističke policije u Policijskoj upravi Zvornik Mladen Savić rekao je da je na području ove uprave od januara do septembra evidentirano 28 krivičnih djela u oblasti privrednog kriminaliteta, kojima je pričinjena materijalna šteta od 2.271.000 KM.

Skočio u Drinu da izbjegne alkotestiranje

ZVORNIK - Dvadesetdvogodišnji mladić D.R iz Zvornika skočio je u Drinu da bi izbjegao alkotestiranje, ali je ubrzo isplivao i odvezen je u zvorničku bolnicu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Uhapšen jer je vozilom povrijedio policajca

ZVORNIK - U Šekovićima je uhapšen muškarac čiji su inicijali S.L. zbog sumnje da je vozilom udario i povrijedio policajca koji je pokušao da ga legitimiše, a potom se udaljio sa mjesta događaja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Za gradnju novog bloka i adaptaciju dijela bolnice u Zvorniku 26,8 miliona KM

ZVORNIK - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je danas u Zvorniku da projekat gradnje novog bloka zvorničke bolnice, te adaptacija i rekonstrukcija postojećeg dijela ovog objekta imaju punu podršku Vlade Republike Srpske i resornog ministarstva.

Šeranić uručio ček porodici iz Zvornika koja je dobila trojke

ZVORNIK - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić uručio je danas u Zvorniku ček od 2.100 KM porodici Ristanović, koja je vantjelesnom oplodnjom dobila trojke - tri sina.

Uhapšen zbog provala u 10 objekata

​ZVORNIK – Policija iz Kozluka uhapsila je S.Š. iz Zvornika zbog sumnje da je provalio u deset stambenih objekata na području zvorničkog naselja Gornji Šepak

Oštećivali parkirane automobile po Zvorniku

ZVORNIK - Policija je uhapsila tri osobe koja su u Zvorniku oštećivala parkirane automobile.

Pežo sletio s puta, tri osobe povrijeđene

ZVORNIK - Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Đulići u Zvorniku, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Iz kuće ukraden zlatni nakit i novac

ZVORNIK - Nepoznata osoba ukrala je određenu količinu novca i zlatnog nakita iz kuće u privatnom vlasništvu u naselju Donja Pilica kod Zvornika, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Šest osoba povrijeđeno u lančanom sudaru

ZVORNIK - Šest osoba, od kojih troje maloljetnih, zadobilo je tjelesne povrede u sudaru tri automobila sinoć na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije