Zvornik

Krijumčario migrante pa pobjegao iz auta kad je vidio policiju

ZVORNIK - D.M. iz Milića uhapšen je zbog sumnje da je krijumčario 15 osoba iz Iraka i Sirije, za koja se pretpostavlja da su ilegalno prešla granicu.

Radar lovi vozače u Zvorniku

ZVORNIK - Na putevima koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik savremeni radarski sistem će od danas do 8. septembra vršiti kontrolu brzine kretanja vozila bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača, saopšteno je iz ove uprave.

Pronađen zasad indijske konoplje na području Bratunca

ZVORNIK - Policija u Zvorniku je na području Bratunca pronašla juče zasad sa 131 stabljikom biljke koja svojim izgledom asocira na indijsku konoplju, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Tri lica povrijeđena u sudaru dva automobila

ZVORNIK - Tri osobe su povrijeđene u sudaru dva automobila na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Karakaj, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Napadnut imam u džamiji

ZVORNIK - M.K. iz Vlasenice fizički je napao vjerskog službenika Islamske zajednice u prostorijama džamije u Vlasenici, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Povrijeđena četiri lica, od kojih dvije djevojčice

​ZVORNIK - Četiri lica, od kojih dva maloljetna, povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Čelopek, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Muškarac povrijeđen u sudaru dva kamiona i audija

ZVORNIK - Jedan muškarac povrijeđen je u Drinjači na magistralnom putu Zvornik-Milići u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala dva kamiona i automobil "audi", rečeno je danas Srni u zvorničkoj Policijskoj upravi.

Alen Islamović umjesto "Riblje čorbe" na "Zvorničkom ljetu"

ZVORNIK - Na otvaranju manifestacije "Zvorničko ljeto" 2. avgusta na ljetnoj pozornici Gradske plaže u Zvorniku, umjesto beogradske rok grupe "Riblja čorba", pojaviće se Alen Islamović, najavio je danas predsjednik Organizacionog odbora Bojan Ivanović.

Srebreničanin pokušao da prokrijumčari Egipćane i Sirijce

ZVORNIK - Policija u Zvorniku uhapsila je D.N. iz Srebrenice zbog sumnje da je pokušao da prokrijumčari 16 državljana Egipta i Sirije, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Eksplozija ispred kafića u Zvorniku

ZVORNIK – Nepoznato lice ili više njih aktiviralo je jutros eksplozivnu napravu ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Čelopek, grad Zvornik, pri čemu je na objektu pričinjena materijalna šteta.

Najčitanije