Zvornik

Otvorene prostorije SPS u Zvorniku

ZVORNIK - U Zvorniku su danas otvorene kancelarije Socijalističke partije Srpske, u prisustvu predsjednika SPS Gorana Selaka, šefa Povjereništva SPS Zvornik Vlade Mijatovića, te delegacije rukovodstva SPS koju čine potpredsjednik Maksim Skoko, generalni sekretar Andrea Dorić, te članovi Predsjedništva Sonja Davidović, Savo Vulić i Dragutin Škrebić.

Savremeni radar "uhvatio" 461 prekršaj

ZVORNIK - Od 21. do 31. jula evidentiran je 461 prekršaj prekoračenja brzine kretanja na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, saopšteno je iz ove uprave.

Na području Zvornika za dva dana kažnjena 42 pijana vozača

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik, u periodu od 24. do 26. jula, sankcionisano je 42 vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, saopšteno je iz ove Policijske uprave.

Od posljedica korone preminuo član Štaba za vanredne situacije Zvornik

ZVORNIK - Član Štaba za vanredne situacije u Zvorniku preminuo je od posljedica virusa korona, rekao je komandant Štaba Zoran Stevanović.

Povrijeđen vozač kamiona kod Zvornika

ZVORNIK - Jedna osoba je povrijeđena u sudaru dva kamiona u mjestu Jardan kod Zvornika, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Iz Drine izvučeno tijelo muškarca

ZVORNIK - U rijeci Drini kod Zvornika pronađeno je beživotno tijelo nepoznatog muškarca, a pretpostavlja se da je riječ o ilegalnom migrantu, saopšteno je iz PU Zvornik.

U nezgodi povrijeđen dječak

ZVORNIK - Maloljetni dječak povrijeđen je danas u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Karađorđevoj ulici u Zvorniku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Vojska Srbije postavila most u Malom Zvorniku

BEOGRAD - Pripadnici Druge brigade kopnene vojske postavili su danas teški mehanizovani most u opštini Mali Zvornik, na mjestu gdje je nabujala rijeka prije nekoliko dana teško oštetila postojeći betonski most, saopštila je Vojska Srbije.

Poplava im ponovo uništila imovinu, mještani saniraju štetu

TUZLA, ŽIVINICE - Prije šest godina nam je bilo sve uništeno u poplavi pa su mi humanitarnim sredstvima obnovili kupatilo i hodnik. Sad opet poplave. Mora se skloniti ovo smeće i blato, ako ima ko da pomogne, rekao nam je danas Ismet Ramić, mještanin naselja Đurđevik u Živinicama.

Poplave u Zvorniku, Sapna poplavila više od deset kuća

ZVORNIK - Zbog obilnih padavina u proteklih nekoliko sati na području Zvornika, rijeka Sapna izlila se iz korita i poplavila više od deset domaćinstava u naseljima Donji Grbavci i Cer.

Najčitanije