aerodrom

Turci sletjeli u Sarajevo pa vraćeni istim letom u Istanbul

SARAJEVO - Sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo vraćeno je 17 državljana Turske jer nisu ispunjavali uslove za ulazak u BiH.

Sarajevski aerodrom zatražio pomoć Vlade FBiH

Međunarodni aerodrom u Sarajevu zatražio je pomoć Vlade Federacije BiH kako bi se izborio sa gubicima koje je pretrpio usljed ekonomskih posljedica pandemije virusa korona.

Kineske bespilotne letjelice stigle na aerodrom Batajnica

Na beogradski vojni "Aerodrom pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici sletio je danas "iljušin" sa isporukom bespilotnih letjelica iz Kine.

Demokrate traže da se ime Džona Vejna skloni sa aerodroma zbog rasizma

Lideri Demokratske partije u okrugu Orindž u SAD traže da se ime poznatog glumca Džona Vejna skloni iz imena aerodroma, da se skloni statua i sve drugo čime se on veliča zbog njegovih rasističkih stavova.

Pet kompanija uspostavilo letove iz Sarajeva, od danas za Istanbul

SARAJEVO – Vazdušni saobraćaj na Međunarodnom aerodromu Sarajevo se polako normalizuje, a trenutno je pet kompanija uspostavilo letove, potvrđeno je Feni iz tog preduzeća.

Bečki aerodrom postaje testni aerodrom za mjere protiv korone

SARAJEVO - Evropska agencija za bezbjednost vazdušnog saobraćaja (EASA) odabrala je Bečki aerodrom za testni aerodrom kada su u pitanju bezbjednosne mjere povodom kovida-19.

Pet zemalja u Evropi koje nemaju aerodrom

Neke manje zemlje nemaju aerodrome, a mi izdvajamo pet država u Evropi koje ne mogu da se pohvale pistom sa koje polijeću i na koju slijeću avioni.

Poslije zastoja nastavljeni građevinski radovi na aerodromu u Bihaću

BIHAĆ - Federalno ministarstvo okoliša i turizma izdalo je okolišnu dozvolu Javnom preduzeću "Aerodrom Bihać" i time dalo zeleno svjetlo za nastavak izgradnje aerodroma na lokalitetu Golubić, u neposrednoj blizini ovoga grada.

Raspudić: Neizvjestan početak rada mostarskog Aerodroma

MOSTAR - Početak rada Aerodroma u Mostaru je neizvjestan nakon što je preduzeće zapalo u tešku situaciju usljed epidemije virusa korona i potrebna mu je pomoć sa nivoa BiH da prevaziđe krizu, izjavio je direktor Marin Raspudić.

Nakon dva mjeseca ponovo uspostavljena linija Banjaluka-Beograd

BANJALUKA - Na aerodrom Banjaluka jutros je sletio avion Er Srbija na ponovo uspostavljenoj liniji Beograd-Banjaluka.

Najčitanije