alarm

Aktivirani žuti i narandžasti meteo-alarm

BANJALUKA - Za područja Banjaluke, Foče, Trebinja, Prijedora, Višegrada, Sarajeva i Tuzle danas je aktiviran žuti meteo-alarm, a za područje Bihaća, Mostara, Livna i Trebinja narandžasti.

Obavezan alarm u sjedištima za djecu

RIM - Italijanske vlasti od danas zahtijevaju od roditelja djece mlađe od četiri godine da ugrade uređaje za alarm u sjedišta automobila, kako se ne bi događalo da se djeca zaboravljaju u vozilima.

Crveni meteo alarm u Hrvatskoj, prevrnuo se kamion zbog bure

ZAGREB - Hrvatski hidrometeorološki zavod je za danas upalio crveni alarm na Kvarneru zbog oluje i jednim dijelom i zbog orkanske bure, koja je dovela i do prevrtanja kamiona.

Crveni alarm na Jadranu zbog juga i kiše

ZAGREB - Zbog obilnih kiša i olujnog juga koji se u nedjelju očekuje u većem dijelu Jadrana, na snazi je crveni meteoalarm dok je za ostale dijelove Hrvatske upaljen žuti alarm.

Alarm navijajte 90 minuta prije planiranog buđenja

Ako ste među onima kojima nije nikada dovoljno sna, ovo će vas vjerovatno zanimati.

Na Jadranu i dalje na snazi crveni alarm

Za cijelu hrvatsku jadransku obalu na snazi je i crveni alarm zbog vrućina, dok je narandžasto upozorenje na snazi za zagrebačko područje, a žuto za osječko.

Grad pali narandžasti meteoalarm u pet regija BiH

BANJALUKA – Hidrometeorološki zavod RS saopštio je da će sutra u pet regija biti upaljen narandžasti meteolarm zbog grmljavinskih nepogoda.

Nevrijeme ne posustaje: Jak vjetar i obilna kiša pale alarme

BANJALUKA, TREBINJE - Zbog obilnih padavina, Republički hidrometeorološki zavod izdao je crveno upozorenje za danas za regije Trebinja i Mostara, dok je narandžasti meteoalarm izdat za regije Livno i Bihać.

Najčitanije