alkohol

Uhapšen biciklista sa 3,25 promila alkohola u krvi

​BROD - Policija je uhapsila pijanog biciklistu u Brodu jer je utvrdila da ima 3,25 promila alkohola u krvi.

Pijana majka rodila djevojčicu sa četiri promila alkohola u krvi

Na Univerzitetskoj bolnici u u Litvaniji rodila se devojčica s 4 promila alkohola u krvi. Majka djevojčice je 35-godišnja žena koja je za vrijeme porođaja bila u alkoholisanom stanju.

Pijan bez vozačke upravljao kamionom dok je pričao na telefon

Policijski službenici u Vinkovcima presreli su u ponedjeljak oko 14.30 sati teretno vozilo zagrebačkih registarskih tablica, za čijim se volanom nalazi vozač koji je u trenutku zaustavljanja pričao na mobilni telefon.

Za tri mjeseca kažnjeno 255 pijanih vozača

TREBINJE - Konzumiranje alkohola omladine i mlađih osoba sve je veći problem sa kojim se pripadnici Policijske uprave Trebinje u Hercegovini bore čestim kontrolama ugostiteljskih objekata, ali i kontrolama Saobraćajne policije na putevima i preventivnim djelovanjem.

Zamjena za alkohol pruža užitak opijanja, ali bez mamurluka

Britanski naučnik Dejvid Nat već duže od jedne decenije radi na razvoju sintetičke zamjene za alkohol, koju naziva Alkarel (Alcarelle).

Porošenko i Zelenski dali krv za analizu na alkohol i drogu

KIJEV - Aktuelni predsjednik Ukrajine Petro Porošenko i komičar Volodimir Zelenski, koji će se takmičiti u drugom krugu predsjedničkih izbora, dali su krv na analize kojima se utvrđuje prisustvo droge i alkohola.

Krio 7.000 litara alkoholnog pića

​NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je G.M. (36), jer je u prostoru koji je zakupio na jednoj od gradskih pijaca pronašla 6.887 litara alkoholnog pića sa falsifikovanim akciznim markicama, bez dokumentacije o porijeklu robe, saopštila je danas Policijska uprava Novog Sada.

Uhapšeno sedam pijanih vozača

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik za tri dana uhapšeno je sedam pijanih vozača, koji su zadržani do istrežnjenja, saopšteno je danas iz ove uprave.

"Čašicu" najviše vole stanovnici starog kontinenta

Djevojke prednjače u konzumiranju alkohola u odnosu na mladiće pokazuje statistika. Danas se obilježava svjetski dan borbe protiv alkoholizma, a crne brojke govore da mladi u Srbiji mnogo piju.

Vozio sa 2,23 promila alkohola u krvi

DOBOJ - Policija iz Broda uhapsila je vozača čiji su inicijali M.M. /59/ iz ove opštine, koji je vozio sa 2,23 primila alkohola u krvi, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije