alkohol

U Novom Pazaru zabranjena prodaja alkohola poslije 21 sat u trgovinama

NOVI PAZAR - Trgovinske radnje u Novom Pazaru, poslije 21 sat, ne mogu da prodaju alkoholna pića, a zabranjena je i prodaja pirotehničkih sredstva i druge robe koja može da utiče na remećenje javnog reda i mira.

Kontrola na alkohol i brzinu u Srpskoj

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske organizovaće od četvrtka do nedjelje, od 18. do 21. jula, na području cijele Srpske pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu prekoračenja brzine i vozača pod dejstvom alkohola, droge ili psihoaktivnih lijekova koji se ne smiju upotrebljavati prije i za vrijeme vožnje.

Na području Banjaluke za dvije noći uhvaćeno 176 pijanih vozača

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka za dvije noći su sankcionisali 176 učesnika u saobraćaju zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Muškarci u BiH skloniji drogama i alkoholu, žene lijekovima

SARAJEVO - Kanabis je bar jednom u životu koristilo 4,1 odsto stanovnika BiH, ekstazi 0,6 odsto, amfetamin 0,9 odsto, kokain 0,5 odsto, heroin 0,2 odsto i LSD 0,1 odsto, podaci su istraživanja koje je na području BiH sprovela Agencija "Ipsos".

20 osoba uhapšeno zbog krijumčarenja alkohola

​RIM - Italijanska policija razbila je danas ogroman krug krijumčara alkohola sa sjedištem u Velikoj Britaniji koji su djelovali u 17 zemalja EU, i tom prilikom uhapšeno je 20 osoba.

Najpijaniji vozači iz Gradiške i Bratunca: Za volanom sa 5,18 promila

BANJALUKA - Na cestama u Republici Srpskoj od početka ove godine najpijaniji vozači evidentirani su u Gradišci i Bratuncu, koji su imali najveću koncentraciju alkohola u krvi, po 5,18 promila, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Pijan došao u policiju po ženu koja je vozila pijana

Pijani vozač došao je u policijsku stanicu u Nju Džersiju po ženu koja je bila uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju, objavila je lokalna policija.

Uhapšen biciklista sa 3,25 promila alkohola u krvi

​BROD - Policija je uhapsila pijanog biciklistu u Brodu jer je utvrdila da ima 3,25 promila alkohola u krvi.

Pijana majka rodila djevojčicu sa četiri promila alkohola u krvi

Na Univerzitetskoj bolnici u u Litvaniji rodila se devojčica s 4 promila alkohola u krvi. Majka djevojčice je 35-godišnja žena koja je za vrijeme porođaja bila u alkoholisanom stanju.

Pijan bez vozačke upravljao kamionom dok je pričao na telefon

Policijski službenici u Vinkovcima presreli su u ponedjeljak oko 14.30 sati teretno vozilo zagrebačkih registarskih tablica, za čijim se volanom nalazi vozač koji je u trenutku zaustavljanja pričao na mobilni telefon.

Najčitanije