aplikacija

Hit među školarcima: Nova aplikacija skenira kodove na garderobi

BANJALUKA - Među srednjoškolcima i osnovcima širom svijeta pojavila se nova aplikacija za telefone koja skenira kodove na garderobi njihovih vršnjaka i utvrđuje šta je markirano, a šta ne, a dostupna je i mladima u BiH.

Pet srednjoškolaca iz BiH kreiralo aplikaciju za depresiju i mentalne bolesti

Da u BiH ima još pozitivnih inicijativa i priča dokazuje i ona o Kenanu Suljiću iz Srebrenika, mladiću koji je sa svojim timom kreirao aplikaciju koja će pomoći svima koji imaju depresiju ili neki oblik mentalnog oboljenja.

Aplikacija će odlučivati da li ste položili vožnju

Kompanija Majkrosoft (Microsoft), tačnije njeno odeljenje u Indiji, razvila je aplikaciju čija je namjena bezbjedna upotreba automobila.

Beč staje u kraj previsokim cijenama nekretnina

BEČ - Kako bi zaštitio građane Grad Beč je izdao besplatnu aplikaciju za računanje provizija na nekretnine.

Apple povukao spornu aplikaciju

Američki tehnološki gigant "Apple" saopštio je danas da je iz ponude u svojoj "Apple radnji" povukao aplikaciju za mapiranje koju su demonstranti u Hong Kongu koristili da bi pratili kretanje policije.

Azerbejdžan prvi put domaćin izazova za svemirske aplikacije NASA

BAKU - Najveći svjetski susret programera za NASA svemirske aplikacije biće po prvi put održan u Azerbejdžanu ove godine.

Teslina nova "igračka" već pravi probleme u saobraćaju

Nova funkcija koja omogućava vozaču da pomoću aplikacije "pozove" svoj Tesla automobil da se isparkira i dođe do njega, pokazala se nedovoljno pouzdanom.

Do cijena goriva putem mobilne aplikacije

​SARAJEVO, BANJALUKA - Nakon što izaberete grad, otvara vam se mapa sa benzinskim pumpama, a kada kliknete na neku od njih, dobijate aktuelne cijene goriva.

Dejting aplikacija Ship: Mjesto gdje vam drugi traže partnere

Dejting aplikacije su uglavnom mjesta gdje pojedinci ulažu napore u modernoj potrazi za „srodnom dušom,“ te iz fotelje svajpuju lijevo i desno, i druge korisnike obično ojcenjuju samo na osnovu fotografija.

Ulovite toteme u banjalučkom parku

BANJALUKA - Park "Mladen Stojanović" od subote postaće mjesto prave avanture za sve građane, posebno djecu, koja će moći da uživaju u besplatnoj avanturističkoj virtuelnoj igrici "Totem time".

Najčitanije