aplikacija

Do cijena goriva putem mobilne aplikacije

​SARAJEVO, BANJALUKA - Nakon što izaberete grad, otvara vam se mapa sa benzinskim pumpama, a kada kliknete na neku od njih, dobijate aktuelne cijene goriva.

Dejting aplikacija Ship: Mjesto gdje vam drugi traže partnere

Dejting aplikacije su uglavnom mjesta gdje pojedinci ulažu napore u modernoj potrazi za „srodnom dušom,“ te iz fotelje svajpuju lijevo i desno, i druge korisnike obično ojcenjuju samo na osnovu fotografija.

Ulovite toteme u banjalučkom parku

BANJALUKA - Park "Mladen Stojanović" od subote postaće mjesto prave avanture za sve građane, posebno djecu, koja će moći da uživaju u besplatnoj avanturističkoj virtuelnoj igrici "Totem time".

Promovisana aplikacija pristupačnih turističkih mjesta za osobe s invaliditetom

Aplikacija pristupačnih turističkih mjesta za osobe s invaliditetom promovisana je danas u Domu omladine, a nastala je u saradnji Humanitarne organizacije "Partner" s Turističkom organizacijom grada u okviru projekta "Banjaluka - inkluzivna zajednica".

Predstavljena aplikacija o imunizaciji

SARAJEVO - Zavod za javno zdravstvo FBiH, odnosno JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske u saradnji sa UNICEF-on predstavio je danas aplikaciju "Moj kalendar imunizacije" koja je namijenjena roditeljima i starateljima djece, kako bi im olakšali snalaženje u rasporedu vakcinisanja, bolestima protiv kojih se djeca vakcinišu kao i najnovije naučne informacije o cjelokupnoj imunizaciji.

Tri studenta iz Banjaluke izradila aplikaciju "Pametni parking"

BANJALUKA - Rastko Zeljković (20) i Dragan Ivanović (19), studenti druge i prve godine banjalučkog Elektrotehničkog fakulteta, sa kolegom Danilom Vukovićem (19), studentom prve godine Ekonomskog fakulteta u Banjaluci, razvili su aplikaciju "Pametni parking", a testiranje na terenu će početi idućeg mjeseca na nekoliko gradskih parkinga.

Balkanski dileri smislili aplikaciju za prodaju droge?

SPLIT - Britanski analitičari tvrde da su Albanci, Srbi i Hrvati, koji se smatraju najzastupljenijima u narkobiznisu u Velikoj Britaniji, osmislili super brzu dostavu narkotika, a kako kažu, dovoljno je imati mobilni telefon, aplikaciju sličnu Uberovoj i šifru, i kokain bi stigao u roku od 10 minuta.

Koliko nepotrebnih aplikacija držite na svom telefonu?

​Kompanija Connecthings koja se bavi lokacijskim analizama na mobilnim telefonima, napravila je interesantno istraživanje o upotrebi mobilnih aplikacija na dnevnom nivou. Istraživanje je sprovedeno na 1034 korisnika koji su demografski pokrili populaciju SAD-a, a obuhvaćen je period od oktobra do decembra 2018. godine (Q4 2018).

Mladi Teslićanin patentirao aplikaciju za brzo čitanje

Teslićki srednjoškolac Ognjen Lazić, osmislio je android aplikaciju za brzo čitanje. Od 20. aprila biće potpuno besplatna na plej storu.

Instagram predstavio funkciju koja omogućava direktnu kupovinu

Instagram je predstavio novu checkout funkciju koja korisnicima omogućava direktnu kupovinu proizvoda, bez preusmjeravanja na web stranicu brenda.

Najčitanije