aplikacije

Odmah izbrišite ove aplikacije ako ih imate na telefonu

Otkriven je veliki broj aplikacija koje su korišćene u kampanji za varanje korisnika preko SMS poruka.

Koliko vas aplikacije na telefonima prate

Privatnost u 2021-oj godini je gotovo fiktivan pojam jer za besplatne igre, aplikacije i servise prodaju se informacije oglašivačima (i drugim firmama).

Ovih sedam vrsta aplikacija spadaju u najopasnije

Mnogi stručnjaci za sajber bezbjednost upozoravaju da bi ljudi trebalo da izbjegavaju prodavnice aplikacija trećih strana, zbog zlonamjernog softvera i bezbjednosnih problema.

Stari modeli telefona gube poznatu mobilnu aplikaciju

Korisnici najpopularnije chat aplikacije na svijetu koji imaju neki od starijih modela pametnih telefona uskoro neće moći da koriste WhatsApp pošto ta kompanija ukida podršku za starije modele.

Windows 10 olakšava borbu protiv neželjenih aplikacija

Windows 10 će automatski blokirati neželjene aplikacije. Microsoft je ubacio novu opciju i PUA (potencijalno neželjene aplikacije) će automatski biti blokirane.

Google zabranio još 25 Android aplikacija

Korisnike Androida još jednom upozoravaju na brojne zlonamjerne aplikacije koje je Google zabranio i ova najnovija serija zabranjenih aplikacija će možda ozbiljno koštati one koji su ih preuzeli.

Aplikacije idalje “pucaju”: Kako da ažurirate “WebView”

Većina Android korisnika juče je naišla na problem sa određenim aplikacijama koje su se neprestano rušile.

Pet Viber funkcija koje morate da znate

Kada govorimo o aplikacijama za dopisivanje, Viber je svakako jedna od popularnijih. Bez obzira na to, jedan broj korisnika i dalje ne koristi sve što ova aplikacija pruža. Neke od ovih funkcija su nove, a neke ažurirane - da li ih vi sve znate?

Google Photos privremeno neće automatski sinhronizovati podatke

Za vrijeme pandemije kovida-19 pokazalo se kako korisnici šalju veći broj poruka nego ranije, Google je zbog toga odlučio privremeno obustaviti backup podataka s različitih aplikacija za slanje poruka.

Indija zabranila TikTok i još oko 50 kineskih aplikacija

Indija je zabranila TikTok i još oko 50 drugih kineskih aplikacija jer, kako tvrdi, predstavljaju prijetnju za suverenitet i integritet.

Najčitanije