atv

TV formati zabavnog karaktera nose posebnu odgovornost

Tijana Petrović i Dario Kalamanda prepoznatljiva su lica Alternativne televizije, a gledaoci ih imaju priliku vidjeti kao voditeljski par "Vikend Vekerice" – vikend jutarnjeg prorama ove TV kuće. Ipak, prepoznatljivi su i kroz druge TV formate. Tijana je dio novog muzičkog serijala "Banjalučkim korzom", dok se Dario, nakon više od 400 snimljenih i emitovanih emisija "Vidimo se na Tržnici", u potpunosti posvetio upravo vikend jutarnjem programu i drugim obavezama koje donosi dinamičan rad u redakciji zabavnog programa.

Vere i zavere, dokumentarci i Sat zabave na ATV-u

​U okviru nove programske šeme, gledaoci Alternativne televizije imaće priliku od utorka da gledaju seriju "Vere i zavere" snimljenu po romanu književnika Aleksandra Tišme u produkciji RTV Vojvodine. Serija će u programu ATV-a biti emitovana svake sedmice od utorka do četvrtka u 20 casova.

"Nezvanično" - novi talk show Predraga Ćurkovića na ATV-u

Predrag Ćurković, zasigurno jedno od najprepoznatljivijih uredničko - voditeljskih lica Alternativne televizije, večeras kreće u potpuno novu misiju, koja će se, ne sumnjamo, dopasti gledaocima i o kojoj će se i te kako pričati.

Stupar: "Širom Srpske" otkriva priče koje drugi ne vide

Od danas na programu Alternativne televizije emituje se nova emisija "Širom Srpske". Urednik Dejan Stupar otkriva koncept emisije i interesantne detalje.


Alternativna televizija: Novo lice za nove izazove

Alternativna televizija predstavila je danas novi vizuelni identitet, ali i TV studio opremljen najsavremenijom opremom koji će zadovoljiti najizazovnije produkcijske i tehničke zahtjeve.

Vedran Škoro: ATV nikad nije zahvatila spirala ćutnje

Ovih dana završavamo veliki posao na "rebrandingu" ATV-a. Kreirali smo potpuno novo "lice" naše kuće koje ćemo u ponedjeljak, 4. juna, pokazati našim gledaocima, rekao je direktor Alternativne televizije Vedran Škoro.

ATV oživljava "Heroje"

Emisija ima istraživački karakter. Idemo u potragu za ljudima koji su se prije 10 i više godina pokazali kao dobri prijatelji, komšije i istinski heroji, kaže Požgaj

"Nemanjići" – od 17. februara na ATV-u

"Nemanjići – rađanje kraljevine", za koju je angažovano 218 glumaca i 2.700 statista, biće emitovana u subotu, 17. februara na Alternativnoj televiziji, saznajemo od direktora programa ATV-a Dragane Banjac.

"Samo vas posmatram" se vraća na ATV

Nakon zimske pauze "Samo vas posmatram" se vraća na ATV.

Luk ili med: Šila i Suzana osvojile 5000 KM

Završena je još jedna sezona kulinarskog showa "Luk ili med". U finalnom spektaklu, susretu dvije najbolje ekipe pobjedu su odnijele Suzana Kojić i Šila Savanović.

Najčitanije