auto

Policija "češlja" auto-placeve

PRIJEDOR - U borbi protiv nelegalne prodaje vozila i autodijelova, prijedorska policija izvela je akciju "Zoll 3", u sklopu koje je predmet provjere 58 automobila, ali i veća količina dijelova za četvorotočkaše.

Redovne kontrole i protivpožarni aparat poželjni za svaki auto

​BANJALUKA - Redovnim održavanjem automobila i otklanjanjem nedostataka u najvećoj mjeri može se spriječiti samozapaljenje vozila, koje je često na našim putevima, a uzroci samozapaljenja su razni, te stoodstotna zaštita ne postoji, tvrde automehaničari.

Muškarac koji je stradao u zapaljenom autu imao infarkt

BANJALUKA - Obdukcijom ugljenisanog tijela koje je juče izgorjelo u automobilu u naselju Milakovići kod Banjaluke, utvrđeno je da u pitanju sredovječni ili stariji muškarac i da je je tokom vožnje imao infarct, što je i najvjerovatnije razlog zbog kojeg je skrenuo sa puta, saznaju "Nezavisne".

Još uvijek nepoznat identitet osobe koja je izgorjela u automobilu

BANJALUKA – Još uvijek nije poznat identitet osobe koja je juče stradala u saobrćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u mjestu Milakovići.

Izgorio vozač u autu zagrebačkih tablica kod Banjaluke

BANJALUKA - Jedno lice izgorjelo je u požaru u vozilu, na putu Banjaluka – Prijedor, u mjestu Milakovići, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Gori auto na putu Banjaluka - Prijedor

BANJALUKA - Zbog požara koji guta vozilo u mjestu Milakovići, na putu Banjaluka - Prijedor, na teren su otišli banjalučki vatrogasci, saznaju "Nezavisne".

Na Jarinju izgorio automobil ekipe nedjeljnika "Vremena"

BEOGRAD - Automobil kojim se ekipa beogradskog nedjeljnika "Vreme" vraćala iz Kosovske Mitrovice zapalio se i izgorio pred administrativnim prelazom Jarinje, saopštio je kolegijum lista, koji očekuje brzu istragu kako bi se otklonila svaka sumnja o uzroku požara.

Autom udario u divljeg konja

​LIVNO - Na planinskom prijevoju Borova glava, koja se nalazi na dionici puta Livno – Tomislavgrad - Kupres, u srijedu ujutro vozač pežoa je udario u divljeg konja.

Ukrao auto u Prijedoru, vozao se danima u Novom Gradu pa uhapšen?

NOVI GRAD - Protiv B. P. (33) iz Novog Grada Okružnom tužilaštvu u Prijedoru biće dostavljen izvještaj za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Da li sipate gorivo "do čepa" i zašto ne bi trebalo?

Svaki vozač će vam reći da nije dobro voziti na rezervi, ali kakva je situacija kada je rezervoar pun.

Najčitanije