auto

Električni Porsche ili Tesla: Ko brže puni baterije?

Nemački "Nextmove" punio je Porsche Taycan Turbo i Tesla Model 3 kako bi ih stavio na test.

"Zeleni prevoz" umjesto kola u najvećim gradovima svijeta do 2030.

Održivi prevoz, od javnog prevoza do bicikala, mogao bi da zamijeni automobile u najvećim gradovima u svijetu do 2030. godine, pokazala je studija koja je objavljena danas, prenosi portal seebiz.

Volkswagen Passat postaje električni?

Njemački proizvođač automobila sprema se da lansira nove modele na tržište električnih automobila, a tamo bi mogao da završi i čuveni Passat.

Dizel postaje nepoželjan, električna vozila sve popularnija

Kako kaže ACEA (Evropska asocijacija proizvođača automobila) zahtjevi za električnim vozilma porasli su za 81% u posljednjem kvartalu 2019. godine, odnosno traženo je 156.805 automobila.

Tri stvari koje morate imati u automobilu kako biste preživjeli mećavu

Među najčešćim savjetima koji se daju vozačima pred početak zime, osim zimskih guma, antifriza, akumulatora i drugih stvari koje je potrebno zamijeniti i provjeriti, navodi se i spisak opreme koja bi trebalo da se nađe u automobilu u slučaju kvara na putu ili mogućnosti da automobil ostane zavijan.

Hapšenja zbog požara na autu

BANJALUKA - Policija u Prnjavoru danas je identifikovala i uhapsila u tom mjestu B.R. i S.Đ. zbog sumnje da su počinili krivično djelo oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari, saopšteno je iz Policijske uprave Banjauka.

Nova tehnologija sprečava vozače da pobrkaju kočnicu i "gas"

Toyota, japanski proizvođač automobila, sprema se da uzdrma tržište ovog ljeta inovativnom tehnologijom.

Koliko su ljudi spremni da plate auto na struju

Broj potrošača koji žele električnih vozila ubrzano raste na planetarnom nivou, dok je njihovo interesovanje za autonomna vozila ostalo praktično nepromijenjeno, navodi se u globalnom istraživanju koje je sprovela kompanija za konsalting i reviziju Deloitte.

Počela proizvodnja Tesla Model Y

Američka firma Tesla potvrdila je da je počela proizvodnja modela Y i da će dostavljanje modela početi već u martu 2020. godine.

Najčitanije