auto

Fotografije električnog Mustanga "procurile" dva dana prije premijere

Fordov električni krosover, baziran na popularnom sportskom modelu Mustang nosi oznaku Mach-E, kao omaž čuvenom Mustangu Mach-1.

Auto potpuno izgorio u toku vožnje, putnici se spasli u posljednji čas

Na putu Beograd - Pančevo jutros se zapalilo jedno putničko vozilo, koje je potom potpuno izgorjelo, ali su svi koji su se u njemu nalazili uspjeli na vrijeme da se spasu.

Nauka presudila: Ovo su najljepši automobili decenije

Svi znamo da je ljepota u oku posmatrača, pa definitvne sudove o estetskim vrijednostima automobila nije zahvalno donositi – osim ako se ne umiješa nauka.

Auto udario u drugi sprat poslovne zgrade, dvoje poginulo

NJU DŽERZI - Dvije osobe su poginule kada se automobil kabriolet "zakucao" u poslovnu zgradu u Nju Džerziju.

Auto sletio s puta i zapalio se, pet osoba povrijeđeno

BIJELJINA - Pet osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras u Čađavici.

Ulje za kočnice malo ko mijenja

BANJALUKA - Kočiona tečnost u sistemu za kočnice najčešći je problem kontrolisanih vozila tokom prvog dana republičke preventivne kampanje besplatne kontrole tehničke ispravnosti motornih vozila, koja je danas počela u Banjaluci pod nazivom "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2019".

Ekipa "Nezavisnih" provozala prvi registrovani auto na struju u RS

BANJALUKA - Jak obrtni momenat, dobar start, nečujan rad motora, stabilnost na cesti i u krivinama, signalno upozorenje za pješake, izuzetna ekonomičnost i ušteda, karakteristike su koje ima električno vozilo Renault Twizy, koje je ekipa "Nezavisnih" imala priliku da isproba na putevima u Banjaluci.

Zapalio se auto Goce Božinovske

Automobil Goce Božinovske zapalio se u dvorištu ispred njene kuće u Surčinu.

Izgorio auto u Banjaluci

BANJALUKA - Škoda fabia izgorila je noćas u Ulici dr Jovana Raškovića u banjalučkom naselju Paprikovac, saznaju “Nezavisne”.

Na 100 registrovanih auta u Srpskoj samo jedan novi

BANJALUKA - U trećem tromjesečju ove godine u Republici Srpskoj registrovano je 95.266 putničkih vozila, a za svaki stoti moglo bi se reći da spada u kategoriju novih.

Najčitanije