auto

Kako da smanjite rizik od virusa korona u automobilu

Iako je opšta direktiva ovih dana da ostanemo kod kuće, mnogi od nas su prinuđeni da svakodnevno koriste svoj automobil, bilo da idu na posao ili u nabavku.

Virus korona oborio cijene: Ferrari V12 pristupačniji od Toyote

Vrijednosti superautomobila na tržištu modernih klasika, upravo su počele padati, a jedan od najboljih indikatora jeste cijena za koju je prodan vrhunski Ferrari 550 Maranella.

Najdugovječniji kombi na svijetu slavi 70. rođendan

Dobre stvari su vječne a isto bi se moglo reći i za "Volkswagen Transporter" koji uspješno plovi ulicama već 70 godina.

Pogledajte kako u Kini kupcu isporučuju ključeve novog auta

Socijalno distanciranje je jedna od najvažnijih metoda u borbi protiv širenja virusa korona, a u Kini su to shvatili itekako ozbiljno.

Oduzet mu auto jer ga je vozio bez dozvole

SRBAC - Modričaninu Midi F. (26) policija je privremeno oduzela automobil jer je zatečen u vožnji bez dozvole za upravljanje.

Kako da sami očistite klimu u autu?

Zime su blaže, a vrijeme kad ćemo početi uključivati klima-uređaje u automobilima počinje sve ranije i traje sve duže.

Četvrtina auto-sektora zatvorena

Jedna četvrtina češkog automobilskog sektora biće zatvorena sutra, a ostalih 60 odsto značajno će smanjiti proizvodnju, saopštila je Asocijacija auto-industrije (AIA).

Pokušao da ukrade auto pa udario u vlasnikovu kuću

TESLIĆ - Pripadnici Policijske stanice Teslić identifikovali su danas osobu inicijala A.K. sa područja opštine Teslić za koju postoji sumnja da je oko 1.30 časova pokušala da ukrade automobil marke BMW, koji je bio parkiran ispred porodične kuće na području opštine Teslić, a u kome su se nalazili ključevi.

Automobil udario pijanog pješaka

ZVORNIK - Četrdesetogodišnji muškarac povrijeđen je kada ga je udario automobil na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina, u mjestu Donji Šepak, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Ovo će biti najjeftiniji električni auto u Evropi

Dacia je za Ženevu pripremila Spring, prvi električni automobil.

Najčitanije