autobus

Autobus pun putnika uletio u prodavnicu, ima povrijeđenih

BEOGRAD - Na okretnici u Ustaničkoj ulici u Beogradu nešto poslije 10 časova dogodila se teška saobraćajna nezgoda kada je autobus GSP-a, pun putnika, udario u prodavnicu.

Autobus pun putnika uletio u kiosk, ima povrijeđenih

BEOGRAD - Na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke ulice oko 10.30 časova dogodila se teška saobraćajna nezgoda kada je autobus na liniji 20 pun putnika udario u kiosk.

Migrant iz Trebinja skriven ispod autobusa ušao u Dubrovnik

DUBROVNIK - Migrant koji se zatekao u Trebinju smislio je rizičan način da se domogne Evropske unije, ali je umjesto u Poljskoj završio u Dubrovniku.

Autobus koji se zapalio sinoć na Bradini u potpunosti izgorio

SARAJEVO - Autobus koji se kasno sinoć na prevoju Bradina zapalio u vožnji u potpunosti je izgorio.

Autobus sletio s ceste na putu Banjaluka - Prijedor

BANJALUKA - Na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka jutros je autobus sletio s puta.

Sudar autobusa i kamiona kod Kuršumlije, četvoro poginulo

KURŠUMLIJA - Na magistralnom putu Niš - Priština u selu Barlovo, kod Kuršumlije, došlo je do teške saobraćajne nesreće. Prema prvim informacijama, stradalo je četvoro ljudi.

Prevoznici uvode video-nadzor u vozila javnog saobraćaja

BANJALUKA - Problem kašnjenja, nekih nesavjesnih putnika i krađa, ali i mnoge druge poteškoće sa kojima se često susreću vozači autobusa u RS najbolje bi riješilo ili barem smanjilo uvođenje video-nadzora, za šta su se pojedini prevoznici odlučili ili namjeravaju da ga ugrade u autobuse javnog prevoza.

Autobus se survao niz liticu u Boliviji, 25 poginulih

LA PAZ - Bolivijska policija saopštila je u ponedeljak da je u direktnom sudaru autobusa i drugog vozila poginulo najmanje 25, a ranjeno 24 osobe.

Autobus se survao niz liticu, 25 poginulih

LA PAZ - Bolivijska policija saopštila je danas da je u direktnom sudaru autobusa i drugog vozila poginulo najmanje 25, a ranjeno 24 osobe.

Biciklistu udario autobus, preminuo u bolnici

TUZLA - Biciklista kojeg je jutros udario autobus preminuo je na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, rekao je Srni portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Najčitanije