autobus

Tuča u autobusu: Prigovorio ženi da će probuditi bebu pa joj polomio vilicu

ZAGREB - U gradskom autobusu ZET-a na liniji 207 došlo je do svađe između muškarca i žene, a sve je kulminiralo tučnjavom, zbog čega je došla i policija.

Hapšenje u gradskom autobusu, tvrdio da ima bombu

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je jutros oko 8 sati u gradskom autobusu na teritoriji opštine Savski venac Miloša M. (43) kod kojeg je nađena kutija od bombe i u kutiji upaljač, prenose mediji.

Dva autobusa sa motivima Trebinja saobraćaju do Beograda

TREBINJE - Reklamna folija sa motivima Trebinja postavljena je na dva autobusa koji saobraćaju do Beograda, što predstavlja dio promotivne kampanje trebinjske Turističke organizacije.

Krajem godine prvi Ikarbusov električni autobus

Generalni menadžer kineske kompanije Jinlong (Yinlong - Landžu Guangdong nju enerdži automobile) Jang Jian najavio je da će Ikarbus, čiji su novi većinski vlasnik, krajem godine krenuti sa proizvodnjom električnih autobusa.

Autobus s djecom umalo završio u rijeci Bosni

ZENICA - Autobus s djecom umalo je završio u rijeci Bosni na alternativnom pravcu Vranduk u mjestu Jelina, a na svu sreću povrijeđenih nije bilo.

Zapalio se autobus pun putnika, nema povrijeđenih

VARAŽDIN - Autobus pun putnika zapalio se danas na auto-putu od Varaždina prema Zagrebu u mjestu Ljubešćica, ali niko nije povrijeđen.

Zapalio se hrvatski autobus kod Beča

ZAGREB - Autobus Kroacija (Croatia) busa koji je saobraćao na relaciji Dubrovnik - Zagreb - Beč zapalio se danas na oko 80 kilometara od glavnog grada Austrije, a niko od putnika u tom incidentu nije povrijeđen.

Autobus sletio u provaliju, poginulo najmanje 25 ljudi

Najmanje 25 ljudi poginulo je kada je autobus sletio sa puta i survao se u provaliju u planinskom području sjevernog dijela Indije, saopšteno je iz policije.

Kod Beograda napadnut autobus sa Kosova

BEOGRAD - Autobus s građanima sa teritorije Kosova i Metohije, koji je išao za Sloveniju, gađan je teškim predmetima u blizini Beograda, tvrdi prištinski portal "Gazeta Ekspres" i dodaje da još nije poznato da li ima povrijeđenih.

Zapalio se autobus na autoputu kod Rijeke

RIJEKA - Autobus na autoputu kod Rijeke zapalio se u popodnevnim časovima.

Najčitanije