autoput

Poznate cijene mjesečnih karata za autoputeve u Republici Srpskoj

Izmjenama i dopunama Zakona o javnim putevima, koji je usvojila Narodna skupština, vozače na auto-putevima u Srpskoj očekuju "stimulativni modeli plaćanja putarina", među kojima su i jeftinije putarine od 15 do 25 odsto.

Naredne sedmice sumiranje plana parcelacije od Vukosavlja do Rače

BANJALUKA - Direktor Javnog preduzeća "Autoputevi Republike Srpske" Dušan Topić izjavio je da bi naredne sedmice trebalo da budu sumirana sva pitanja i komentari u vezi sa planom parcelacije trase autoputa od Vukosavlja preko Brčkog i Bijeljine do Rače, koji je u prethodnih 15 dana bio na javnom uvidu po odluci Narodne skupštine Republike Srpske.

Na dvije dionice autoputa Sarajevo-Beograd biće 63 mosta

BEOGRAD - Dvije dionice buduće autoputa koja će povezivati Beograd, Banjaluku i Sarajevo, prema projektu Saobraćajnog instituta CIP, imaće 63 mosta, 13 nadvožnjaka i 22 tunela.

Komšić: Autoput simbol budućih boljih odnosa Srbije i BiH

SREMSKA RAČA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić poručio je danas na obilježavanju početka izgradnje autoputa Beograd-Sarajevo da je ta saobraćajnica simbol budućih odnosa Srbije i BiH i prijateljskih veza između naroda i zemalja.

Počela gradnja autoputa Beograd-Sarajevo

SREMSKA RAČA - Polaganjem kamena-temeljca u Sremskoj Rači ozvaničen je početak izgradnje autoputa Beograd-Sarajevo.

Dodik: Gradnja mosta u Rači je vraćanje duga ovom narodu

KUZMIN/SREMSKA RAČA - Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ocijenio je danas da je gradnja autoputa Beograd-Sarajevo istorijski događaj koji predstavlja vraćanje duga regionu i ljudima koji žive u njemu.

Trninić: Infrastrukturno povezivanje jedan od prioriteta Srpske

BEOGRAD - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas Srni da je infrastrukturno povezivanje u regionu jedan od prioriteta Srpske i da je zadovoljstvo da će danas i u narednih nekoliko dana biti ozvaničen početak važnih projekata kao što su izgradnja autoputa Beograd-Sarajevo i mosta na Savi između BiH i Hrvatske.

Kuda će sve prolaziti autoput Beograd-Sarajevo

SARAJEVO / BEOGRAD - U Beogradu će danas, u prisustvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Turske Redžepa Tajipa Erdoana svečano biti označen početak radova na autoputu Beograd - Sarajevo.

Brzinom od 130 na čas: Trasa budućeg autoputa Beograd - Sarajevo

BEOGRAD - U utorak će, u prisustvu predsjednika Srbije i Turske, Aleksandra Vučića i Redžepa tajipa Erdoana, biti označen početak radova na autoputu Beograd - Sarajevo.

Mihajlović: Put Beograd-Sarajevo važan za građane cijelog regiona

BANJALUKA - Potpredsjednicaa Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da je izgradnja auto-puta Beograd-Sarajevo važna za sve građane BiH i Srbije, ali i cijelog regiona, dodavši da su auto-putevi, kao veliki projekti, faktori mira.

Najčitanije