avion

Manji avion sletio na autoput kod Ravne Gore

Na autoput kod Ravne Gore prisilno je sletio manji sportski avion.

Putin odlikovao heroje, pilota i kopilota

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin dodijelio je titule Heroj Rusije dvojici pilota kompanije "Ural Erlajns" koji su prinudno sletjeli na polje kukuruza u predgrađu Moskve, spasivši živote 223 putnika.

Kapetan aviona "Ural airlinesa": Prinudno slijetanje nakon otkazivanja drugog motora

MOSKVA - Odluka o prinudnom slijetanju putničkog aviona "Erbas A321" u polje kukuruza u regionu Moskve donijeta je nakon otkazivanja i drugog motora, rekao je danas kapetan aviona Damir Jusupov.

Pijani putnik pokušao da upadne u pilotsku kabinu

BUDIMPEŠTA - Avion mađarske niskobudžetne aviokompanije "Wizz air" na liniji ka Islandu prinudno je sletio na aerodrom "Stavanger" u Norveškoj nakon što je pijani putnik pokušao da provali u pilotsku kabinu.

Zapalio se avion sa američkim vojnicima na aerodromu

DABLIN - Avion sa američkim vojnicima zapalio se danas na irskom aerodromu Šenon nešto prije polijetanja zbog čega su obustavljeni svi letovi na aerodromu, javila je televizija RTE.

Avion prinudno sletio u polje, 23 osobe povrijeđene

MOSKVA - Ruski putnički avion prinudno je sleteo u polje nedaleko od aerodroma Žukovski ubrzo po polijetanju iz Moskve pošto su ptice uletjele u motor letjelice, a u incidentu su povrijeđene 23 osobe, uključujući devetoro djece.

Avion prinudno sletio pored aerodroma

MOSKVA - Putnički avion ruske kompanije "Ural erlajnz" prinudno je sletio nedaleko od Moskve neposredno nakon polijetanja jer su ptice uletjele u oba motora, saopšteno je danas iz te kompanije.

Sala i pilot prije nesreće otrovani ugljen-monoksidom?

Argentinski fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson uoči avionske nesreće 21. januara iznad Lamanša bili su izloženi većim količiniama ugljen-monoksida, navodi se u izvještaju Britanske agencije za istraživanje avionskih nesreća.

DW: Kvar na avionu njemačke vlade, ministar morao preći u rezervni

BON - Njemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas morao je zbog kvara na avionu da se prebaci u rezervni avion za Njujork, što je još jedan u seriji problema sa flotom njemačke vlade koja je pod ingerencijom Bundesvera.

Pilot uhapšen zbog alkohola, let otkazan

​GLAZGOV - Pilot United Airlinesa pojavio se danas na sudu nakon što je uhapšen u Škotskoj zbog previše alkohola u krvi, a zbog čega je odložen let iz Glazgova ka Njuvarku.

Najčitanije