avion

Srušio se avion u Sjeverno more, u toku potraga za preživjelima

HAMBURG - Avion na liniji sa ostrva Vangeruge, kraj obale Holandije za njemački grad Hanover srušio se u Sjeverno more, piše "Sputnjik".

Prinudno sletjelo sedam francuskih borbenih aviona

​DŽAKARTA - Sedam francuskih borbenih mornaričkih aviona, koji su bili na trenažnom letu, moralo je prinudno da sleti u sjevernoj Indoneziji zbog lošeg vremena.

Srušio se avion u Hondurasu, pet mrtvih

​TRUHILJO - Pet ljudi poginulo je u padu malog aviona na ostrvu Roatan u Hondurasu, javili su lokalni mediji.

Srušio se avion u blizini Dubaija

DUBAI - Najmanje dvije osobe su poginule danas u padu malog aviona u blizini saobraćajnog Međunarodnog aerodroma u Dubaiju, saopštile su vlasti UAE.

Bjelorusija: Isporuka "MIG-ova" Srbiji početkom 2021.

MINSK - Predsjednik Državnog vojno-industrijskog komiteta Bjelorusije Roman Golovčenko rekao je da će Bjelorusija početkom 2021. godine predati Srbiji modernizovane avione ''MIG 29'', prenosi bjeloruska novinska agencija BELTA.

Rus kupio uputstvo za avion F-16 i završio na robiji

Sud u Juti osudio ruskog državljanina zbog zavjere protiv SAD-a jer je na oglasniku eBay kupio uputstva za korištenje borbenog aviona F-16.

U sudaru dva aviona poginule četiri osobe

Najmanje četiri osobe su poginule u sudaru dva hidroaviona na sjeveroistoku Aljaske, a deset putnika je povrijeđeno, dok se dvije osobe vode kao nestale, saopštila je Obalska straža SAD.

Sedam godina od tragedije u Zalužanima: Kriju detalje istrage o pogibiji pet mladića

BANJALUKA - Iako se 20. maja navršava sedam godina od pogibije pet mladih Banjalučana u padu aviona u Zalužanima, još nije poznato ko je kriv za tu stravičnu nesreću, a Tužilaštvo BiH krije detalje istrage.

Nestao avion s radara na letu Pariz - Mumbaj

PARIZ - Aviona na letu od pariza do Mumbaja nestao je sa radara nedaleko od iranskog regiona Isfahana.

Stižu samovozeći avioni?

Budućnost transporta u svakom će slučaju završiti u potpuno automatizovanoj formi, a nakon automobila i kamiona na red stižu avioni.

Najčitanije