bager

Navijači iz BiH utakmicu gledali iz kašike bagera

Fudbalski klub Široki Brijeg bio je domaćin ekipi FK Tuzla City, a prema pravilima Fudbalskog/Nogometnog saveza BiH utakmice se igraju bez gledalaca.

Odbio da ruši manastirski konak: U bager sjeo direktor kompanije

Nikšićanin M. Koprivica odbio je da ruši manastirski konak u Ulcinju pa je u bager sjeo i konak srušio direktor kompanije "Vilusi" Marko Daković.

Ostao živ pod prevrnutim bagerom

DOBOJ - Sreća u nesreći, mogao bi se nazvati slučaj koji se dogodio u utorak u dobojskom naselju Paklenica Gornja na Ozrenu.

Krali bagere u Njemačkoj, prodavali ih iz Hrvatske

​Djelovanje "bager-bande" iz južne Njemačke, koja je ukrala veliki broj građevinskih mašina i bagera, u potpunosti je razjašnjenjo. Policija još radi na otkrivanju mreže učesnika u ovoj kriminalnoj organizaciji, koja je prouzrokovala štetu i do 50 miliona evra, piše "DW".

Građani Pljevlja spriječili izgradnju kanala na granici sa Srbijom

PLJEVLJA - U pljevaljskom selu Androvići blizu granice sa Srbijom građani su blokirali mašine koje prekopavaju puteve i prave kanal.

Zid ubio bageristu u Poreču

POREČ - Muškarac srednje dobi sa porečkog područja poginio je u utorak dok je upravljao bagerom na gradilištu hotela "Pical" u turističkom naselju Borik u Poreču.

Poginuo dok je popravljao bager

PALE - Od povreda zadobijenih tokom nesretnog slučaja koji se dogodio u nedjelju oko 13 sati na Bijelim Vodama u opštini Pale u FBiH, jedna osoba je preminula u Kantonalnoj bolnici Goražde.

Vlasnik automobila ne želi krivično da goni bageristu

Policija je u Prnjavoru izvršila uviđaj u mjestu Kulaši gdje je jedan bagerista uništio automobil drugom čovjeku zbog navodnog duga.

Muškarca usmrtio bager

ZAVIDOVIĆI - Šezdesetrogodišnji muškarac G.F. iz Garića kod Zavidovića preminuo je usljed povreda koje je zadobio nakon što ga je prignječila radna mašina, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Bager bušilica sa gradilišta se prevrnula i ljudima uletjela u kuću

BEOGRAD - Na jednospratnu kuću u centru Beograda, nešto prije 17 časova pao je bager bušilica, odnosno mašina za bušenje šipova, koja se prevrnula sa susjednog gradilišta!

Najčitanije