banjaluka

Cvijanović: Ohrabrujuće poruke Lavrova

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je zahvalnost za današnju posjetu Banjaluci ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova, te naglasila da su poruke koje su se čule bile ohrabrujuće.

Lavrov završio posjetu BiH, odletio sa banjalučkog aerodroma

BANJALUKA – Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije, odletio je sa banjalučkog aerodroma večeras, potvrđeno je za „Nezavisne novine“ iz aerodroma, čime je završio posjetu BiH.

Dodik: Posjeta Lavrova nema nikakve veze sa izborima

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik RS, rekao je da je velika čast što je RS mogla ugostiti ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, te da je njegova posjeta rezultat saradnje iz prethodnog perioda.

Lavrov: Hram jedan od osnovnih dijelova buduće saradnje Rusije i RS

BNJALUKA - Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov izrazio je zahvalnost rukovodstvu Republike Srpske, prevenstveno predsjedniku Miloradu Dodiku za realizaciju projekta izgradnje rusko-srpskog hrama i duhovno-kulturnog centra u Banjaluci.

Lavrov: Rusija se zalaže za poštovanje Dejtonskog sporazuma

BANJALUKA - Sergej Lavrov, ministar spoljnih poslova Ruske Federacije, boravi danas u posjeti BiH.

Ivica Dačić stigao na banjalučki aerodrom

BANJALUKA - Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, stigao je na banjalučki aerodrom, gdje su ga dočekali Zlatan Klokić, ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS i Vladimir Nikolić, generalni konzul Srbije u Banjaluci.

Građani dočekali Lavrova u Banjaluci

BANJALUKA – Veliki broj građana skupio se u Gundulićevoj ulici u Banjaluci, gdje se nalazi i temelj srpsko-ruskog hrama i duhovno-kulturnog centra koji se gradi u čast ruske carske porodice Romanov.

Banjalučki aerodrom pregledala policija sa psima, pauk premješta vozila

​BANJALUKA - Na banjalučkom aerodromu, pred dolazak delegacije iz Moskve, koju predvodi Sergej Lavrov, ministar inostranih poslova Rusije, primjetan je veliki broj policajaca.

Kovačević: Banjalučki aerodrom spreman za dolazak Lavrova

BANJALUKA - Aerodrom Banjaluka spreman je za dolazak ruske delegacije koju predvodi šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

Na snazi mjere prvog stepena bezbjednosti zbog posjete Lavrova

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, povodom današnje posjete Srpskoj ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova, preduzeće mjere prvog, najvišeg stepena bezbjednosti na području Istočnog Sarajeva i Banjaluke da bi ova posjeta protekla u najboljem redu.

Najčitanije