banjaluka

Počinje gradnja kružnog toka kod "Delte"

BANJALUKA - Pripremni radovi na gradnji kružnog toka kod budućeg šoping-centra "Delta City" na ukrštanju istočnog tranzita i Ulice olimpijskih pobjednika su počeli, potvrdio je za "Nezavisne" Ljubomir Ćubić, direktor preduzeća "Niskogradnja", koje izvodi ove radove.

Bez struje 10 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži od 8.30 do 10.30 struje neće imati dio naselja Kola - Grujići, a od 8.30 do 15 dijelovi naselja Ada, Debeljaci, Ponir i Bijeli Potok,

Automobil udario pješaka u banjalučkom naselju Borik

BANJALUKA - Za sada nepoznati pješak povrijeđen je kada ga je udario automobil u Ulici Živojina Mišića u banjalučkom naselju Borik, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Vrhunski džez solisti u Banjaluci

BANJALUKA - Bojan Zulfikarpašić, Vasil Hadžimanov, Matija Dedić uz pratnju Marije Šestić, te "Majamisty Trio" imena su koja će od 24. do 27. novembra u Kulturnom centru Banski dvor i u organizaciji ove kuće nastupiti na prvom izdanju "Intime Jazz Festa".

Počinje useljavanje brucoša u studentske sobe

BANJALUKA - Agonija u vezi s useljavanjem u drugi paviljon najviše je pogodila novoupisane studente, a posebno nas brucoše koji smo došli iz dalekih opština, jer smo bili prinuđeni da tražimo privatni smještaj, kazala je juče Gordana Miličević iz Bileće, studentkinja prve godine mašinskog fakulteta.

Posađeni platani uz Zapadni tranzit u Banjaluci

BANJALUKA - Sadnjom mladih platana uz Zapadni tranzit danas je nastavljena jesenja sadnja drveća na području grada, u akciji pod nazivom "1000 sadnica za ljepšu Banjaluku".

Banjaluka pokreće kampanju o obaveznoj vakcinaciji djece

BANJALUKA - Na području Banjaluke vakcinacijom je obuhvaćeno svega 57 odsto djece, zbog čega će grad naredne godine pokrenuti promotivnu kampanju s ciljem podizanja svijesti sugrađana o obaveznoj vakcinaciji djece, u nastojanju da se poveća obuhvat i na taj način spriječi izbijanje davno iskorijenjenih bolesti, odlučeno je na današnjoj sjednici gradskog Štaba za vanredne situacije.

Podignuta optužnica za ubistvo Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je optužnicu protiv Bilčar Gorana (27) iz Laktaša, koji se sumnjiči za ubistvo Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice.

Bez struje šest banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od 8.30 do 10.30 struje neće imati dijelovi naselja Kuljani i Barlovci.

Sudar motocikla i automobila kod banjalučke "Toplane"

BANJALUKA - U blizini Gradske toplane u Banjaluci dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil i motocikl, a kako saznajemo povrijeđenih nema.

Najčitanije