banjaluka

Sudar više vozila kod Prijedorske petlje u Banjaluci, saobraćaj otežan

BANJALUKA - Zbog sudara više vozila kod Prijedorske petlje u Banjaluci, došlo je do usporenog odvijanja saobraćaja na ovom dijelu.

Holanđanin priveden u MUP RS zbog šverca droge

BANJALUKA - Kornelis Marinus van Velzen, rođen u Lindenu u Holandiji priveden je u prostorije Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske u Banjaluci, potvrdila je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Praznici produžavaju radno vrijeme banjalučkih ugostitelja

BANJALUKA - Ugostiteljski objekti u Banjaluci, osim u stambenim zgradama, od sutra do 15. januara mogu raditi jedan čas duže u odnosu na uobičajno radno vrijeme.

Više povrijeđenih u sudaru autobusa i dva auta u Banjaluci

BANJALUKA - Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u banjalučkom naselju Tunjice, potvrđeno je „Nezavisnim“ u Policijskoj upravi Banjaluka.

Istražujemo: Ova tri grada u RS su najspremnija za razorne zemljotrese

BANJALUKA, BIJELJINA - Tri grada u Srpskoj, odnosno Banjaluka, Bijeljina i Prijedor, prednjače i u opremljenosti i u obučenosti svojih pripadnika civilne zaštite i vatrogasno-spasilačkih jedinica u slučaju eventualnog razornog zemljotresa kakav je nedavno pogodio Albaniju, saznaju "Nezavisne".

Sudar u Banjaluci, povrijeđene dvije osobe

BANJALUKA – Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras u Karađorđevoj ulici u banjalučkom naselju Lauš.

U Banjaluci trenutno aktivno 98 gradilišta

BANJALUKA - Na teritoriji grada Banjaluka trenutno je aktivno 98 gradilišta na kojima grade stambene i poslovne objekte veće od 400 metara kvadratnih, a prihodi od građevinskih naknada i jednokratnih renti su gotovo isti u odnosu na prošlu godinu i iznose oko 14 miliona KM, rekli su u Odjeljenju za prostorno uređenje.

"Ryanair" od ljeta ukida let Banjaluka-Stokholm

BANJALUKA - Kompanija "Ryanair" obustavlja od ljeta svoje redovne letove na avio liniji Banjaluka-Stokholm zbog problema u isporuci aviona Boing 737 max, potvrdio je za "Nezavisne" Milan Račić, v.d. direktora "Aerodroma RS".

Najčitanije