banjaluka

Motociklista povrijeđen u Banjaluci priključen na respirator

BANJALUKA - Pacijent čiji su inicijali S.K. (51), koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Pripremljen set ekonomskih mjera: Odluke pred odbornicima u petak

​Grad Banjaluka je pripremio paket mjera koje će, prije svega, poslovnoj zajednici i dijelom građanima, pomoći u prevazilaženju ekonomskih posljedica epidemiološke krize izazvane pojavom korona virusa.

Talić: U petak vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA- Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka biće održana u petak u 12 časova, isključivo sa ciljem ublažavanja ekonomskih poslijedica koje su izazvane zbog pojave virusa korona u Banjaluci, izjavio je to Predsjednik Skupštine grada Banjaluka, Zoran Talić nakon današnjeg zasjedanja Skupštinskog kolegijuma.

Počelo "iscrtavanje" signalizacije u Banjaluci

BANJALUKA - Tokom proteklog vikenda, u centralnom području Banjaluke, počelo je redovno proljetno obilježavanje horizontalne saobraćajne signalizacije, saopšteno je iz Gradske uprave.

U banjalučkoj Gimnaziji proizvode vizire za medicinare

Potreba za medicinskom zaštitnom opremom nikada nije bila veća, a četiri profesora Gimnazije, u saradnji sa direktoricom i učenikom ove škole, odlučila su da izradom zaštitnih vizira daju svoj mali, ali vrijedan doprinos u borbi protiv virusa korona.

Povrijeđeni motociklista i biciklista u Banjaluci

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci večeras su povrijeđeni motorista S.K. i biciklista D.P, rečeno je Srni u banjalučkoj Policijskoj upravi.

Banjalučki vatrogasci za 12 časova intervenisali osam puta

BANJALUKA – Banjalučki vatrogasci imali su danas pune ruke posla te su sedam puta intervenisali na otvorenom prostoru i jednom na gašenju dimnjaka.

Saobraćajna nezgoda u Banjaluci, intervenisala i hitna pomoć

BANJALUKA – Saobraćajna nezgoda dogodila se na istočnom tranzitu, kod „Euroherc“ osiguranja u Banjaluci, saznaju „Nezavisne“.

Direktor i rektor Univerziteta PIM odrekli se plate

Direktor i rektor Univerziteta PIM u Banjaluci Ilija Džombić i Dragan Đuranović odrekli su se, u korist Fonda solidarnosti RS, cijele neto plate za mart. Džombić se odrekao i cijele neto naknade za članstvo u Nadzornom odboru IRB RS za mart, april i maj, saopšteno je sa ovog univerziteta.

Za desetak dana kružni tok kod "Lesnine"

BANJALUKA - U okviru izgradnje kružne raskrsnice kod "Lesnine" radi se na proširenju okolnih saobraćajnica da bi već u narednih 10 do 15 dana bio formiran kružni tok saobraćaja, zbog čega se apeluje da vozači prilikom prolaska kroz ovu raskrsnicu poštuju privremenu signalizaciju i prilagode vožnju trenutnim uslovima, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Najčitanije