banjaluka

Udes kod Prijedorske petlje, jedno povrijeđeno

BANJALUKA - Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u blizini Prijedorske petlje na putu Banjaluka - Laktaši, saznaju "Nezavisne".

Banjalučaninu dvije godine i jedan mjesec zatvora zbog pokušaja ubistva

BANJALUKA - Igor Jandrić (40) iz Banjaluke osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na dvije godine i jedan mjesec zatvora zbog pokušaja ubistva Dalibora Dubravca (45) i nanošenja povreda Dragiši Brniću (60).

Uskoro put do nove mjesne zajednice na Laušu

BANJALUKA - Za potrebe novog objekta mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu, vrijednog 1,33 miliona KM, uskoro bi trebalo da počne i gradnja javne saobraćajnice i parkinga sa oborinskom kanalizacijom.

Moguća izgradnja pasarele kod restorana „Alas“

BANJALUKA - Zbog gužvi na Zapadnom tranzitu, na potezu od kružnog toka prema restoranu „Alas“, razmatra se mogućnost izgradnje pasarele u Omladinskoj ulici, kod ukrštanja sa Ulicom Braće Mažar i majke Marije, na skretanju u pravcu Novog groblja.

Igor Radojičić posjetio "Nezavisne"

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, posjetio je danas redakciju "Nezavisnih novina", gdje je razgovarao s rukovodstvom te urednicima i novinarima naše medijske kuće.

Otvoren konkurs za dizajn gradskih česmi u Banjaluci

BANJALUKA - Konkurs za dizajn javne gradske česme, koje bi trebalo da budu postavljene na više lokacija u gradu, otvoren je od danas do 21. oktobra.

Skrivene kamere u Banjaluci, pogledajte kako nastaju divlje deponije

BANJALUKA - Komunalna policija grada Banjaluka pokrenuće ovih dana prve postupke za nepropisno odlaganje otpada protiv nesavjesnih pojedinaca koji su ovih dana, uz pomoć skrivenih kamera, snimljeni u nepropisnom odlaganju otpada.

Na Sajmu zapošljavanja u Banjaluci u ponudi više od 350 radnih mjesta

BANJALUKA - Na Sajmu zapošljavanja u Banjaluci, koji će biti održan u srijedu pedesetak izlagača će ponuditi više od 350 radnih mjesta iz različitih sektora, rekao je direktor Gradske razvojne agencije Mario Milanović.

Najčitanije