banjaluka

Predaja svih dokumenata na jednom šalteru?

BANJALUKA - U skupštinsku proceduru upućen je Prijedlog preporuke za uvođenje jedinstvenog upravnog mjesta u Gradskoj upravi, odnosno da ljudi sve stvari koje su u nadležnosti grada mogu dobiti na jednom mjestu.

Stiže voda u tridesetak domaćinstava u Banjaluci

BANJALUKA - Počeli su radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže u Tuzlanskoj ulici, što će uz ostale, ranije završene projekte u ovom dijelu Starčevice omogućiti redovno i kvalitetnije vodosnabdijevanje za stotinak domaćinstava.

Parking kod Kastela postaje prva zona

BANJALUKA - Druga parking zona kod tvrđave Kastel za pet do 10 dana trebalo bi da postane prva, a to je samo prvi korak u projektu kojim su planirane izmjene trenutnih parking zona i rasterećenje centra grada od velikog broja vozila, potvrdio je za "Nezavisne" gradonačelnik Draško Stanivuković.

Bez struje tri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 13 časova biti dio naselja Lazarevo, a od devet do 11 časova dio naselja Jošikova Voda.

Banjalučka "E-klinika" pobjednik u kategoriji e-zdravlje na "Balkathonu 2.0"

BANJALUKA - Tim "E-klinika" iz Banjaluke pobjednik je u kategoriji e-zdravlje na drugom online takmičenju zapadnog Balkana za najbolja digitalna rješenja "Balkathon 2.0", koje je organizovao Savjet za regionalnu saradnju (RCC).

Banjaluka: U škole dostavljeno više od 3.000 rodnih listova

BANJALUKA - U osnovne i srednje škole, tokom akcije izdavanja izvoda iz matičnih knjiga rođenih, za maturante i prvačiće dostavljeno je oko 3.247 rodnih listova.

Radionicama ispunjavaju raspust đacima

BANJALUKA - Tokom ljetnog raspusta udruženja koja rade sa djecom, pomažu im prilikom učenja, organizuju kreativne, rekreativne i druge radionice, nastaviće i dalje nesmetano da rade i ponudiće im zanimljive aktivnosti, pa će tako u avgustu biti održan i "Kreativni avgust", koji organizuje banjalučki Resursni centar za djecu i mlade "Zdravo da ste".

Najbolji osnovci dobili sezonske ulaznice za "Aquanu"

BANJALUKA - Kao nagradu za trud i uspjeh koji su ostvarili, najboljim banjalučkim osnovcima su uručene besplatne sezonske ulaznice, koje su im, prema tradiciji, dodijelili grad i Vodeni park "Aquana".

Banjaluka: Suve slavine u Ulici braće Mažar i majke Marije

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u petak od devet do 16 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača.

Počelo obilježavanje slave grada

BANJALUKA - Služenjem Svete arhijerejske liturgije u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci danas je počelo obilježavanje slave grada i ovog hrama - Spasovdana.

Najčitanije