banjaluka

Na Banjalučkoj berzi promet od 26,09 miliona KM

BANJALUKA - Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 26,09 miliona KM u 31 zaključenom poslu, podaci su iz Berze.

Napadnuti policajci u Banjaluci

BANJALUKA – Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u subotu su uhapsili D.K. i D.M. oba iz Banjaluke zbog osnova sumnje da je D. K počinio krivična djela ''Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje'', ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'' dok se obje osobe sumnjiče da su izvršili krivično djelo ''Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari''.

Opljačkana sportska kladionica u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju operativne i istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja razbojništva izvršenog u sportskoj kladionici u ovom gradu, kada je pričinjena materijalna šteta od 450 KM.

Uređeno korito Kočićevog potoka

BANJALUKA - Korito Kočićevog potoka na području Ade i Debeljaka ovih dana je uređeno i prošireno u dužini od dva kilometra, čime je umanjena opasnost od izlivanja u slučaju velikih padavina, izjavio je Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Ime promijenilo više od 100 Banjalučana

BANJALUKA - U prvih 10 mjeseci prošle godine 101 osoba je podnijela zahtjev za promjenu ličnog imena ili prezimena, dok se na taj korak u posljednja tri mjeseca 2019. godine odlučilo tek troje građana, podaci su Odjeljenja za opštu upravu.

Selak: Banjaluka je uz srpski narod Crne Gore

BANJALUKA - U Banjaluci, ali i čitavoj Republici Srpskoj neupitna je podrška narodu koji u Crnoj Gori brani pravoslavne svetinje, izjavio je narodni poslanik Socijalističke partije u parlamentu Srpske Goran Selak.

Banjaluka podržala borbu za srpske svetinje u Crnoj Gori

BANJALUKA - Jednom od najmasovnijih bogajvljenskih litija, Banjaluka je danas na dostojanstven način pružila podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi i narodu Crne Gore, izjavio je danas gradonačelnik Igor Radojičić.

David Komljenović prvi do Časnog krsta u Banjaluci, od Dodika 3.000 KM

BANJALUKA - Dvadesetjednogodišnji David Komljenović je pobjednik plivanja za časni krst u Banjaluci.

Banjalučanin umro za volanom

BANJALUKA - Pedesetšestogodišnji Banjalučanin, čije je tijelo pronađeno na mjestu vozača u džipu u centru Banjaluke, umro je prirodnom smrću, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Najčitanije