banjaluka

Srđan Jolić prvi doplivao do Bogojavljenskog krsta u Banjaluci

Srđan Jolić iz Banjaluke pobjednik je plivanja za Bogojavljenski krst na rijeci Vrbas u Banjaluci.

Povremene obustave saobraćaja u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci će danas, povodom prolaska Bogojavljenske litije, dolaziti do povremenih obustava saobraćaja u ulicama od Sabornog hrama Hrista Spasitelja do Gradskog mosta u Ulici Patre, najavljeno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Banjalučka kraft pivara "Master Craft Brewery" izvezla prve količine piva u Švajcarsku

Banjalučka "Master Craft Brewery", koja je ujedno prva kraft pivara koja ima i "tap room" u gradu na Vrbasu, izvezla je svoje pivo na tržište Švajcarske.

Bolji kvalitet vazduha u grijnoj sezoni

BANJALUKA - Kvalitet vazduha u Banjaluci je, od početka grijne sezone, znatno bolji u odnosu na kvalitet vazduha prije dvije godine, potvrdila je komparativna analiza Odjeljenja za komunalne poslove.

Bolji kvalitet vazduha u grijnoj sezoni u Banjaluci

BANJALUKA - Od početka grijne sezone kvalitet vazduha u Banjaluci bio je znatno bolji nego u decembru 2016. godine, kada se grad grijao na mazut, pokazuje analiza banjalučkog Odjeljenja za komunalne poslove.

Trgovkinja iz Banjaluke osumnjičena za pronevjeru 34.700 KM

BANJALUKA - Milica M. iz Banjaluke osumnjičena je da je, radeći kao trgovac u "Baby Shopu NBA", pronevjerila 34.700 maraka, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Za časni krst u Banjaluci plivaju 33 mladića

BANJALUKA - U Banjaluci će za Časni krst sutra na Bogojavljenje plivati 33 mladića, rečeno je Srni u Hramu Hrista Spasitelja.

Mještani dobili širi most i širu saobraćajnicu

Novom putnom infrastrukturom u naselju Ramići i obnovljenim mostom na rječici Ivaštanki poboljšani su uslovi života mještana tri naselja - Dragočaja, Ramića i Barlovaca, kazao je gradonačelnik Igor Radojičić nakon obilaska po završetku ovih radova.

Identifikovan policajac koji je šutirao ženu

​BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka identifikovala je policajca koji je 25. decembra prošle godine na banjalučkom Trgu Krajine nogama šutirao ženu koja je ležala na pločniku, u metežu koji je vladao tokom protesta nakoh hapšenja pojedinih članova grupe "Pravda za Davida".

Banjaluka dobila "selfi spot"

BANJALUKA – Banjaluka je nedavno dobila klupe “prvog poljupca” a sada su postavljene i table koje označavaju najljepša mjesta za fotografisanje.

Najčitanije