banjaluka

Odlučeno o novčanim nagradama nastavnicima i saradnicima Univerziteta

Upravni odbor Univerziteta u Banjaluci, na 52. sjednici održanoj 27. oktobra 2020. godine, donio je odluke o novčanim nagradama nastavnicima i saradnicima Univerziteta za 2019. godinu.

U Banjaluci od 2. novembra nova linija gradskog prevoza

BANJALUKA - Nova linija gradskog prevoza Lauš - paralela - centar - Zeleni mosta startuje od ponedjeljka, 2. novembra, potvrdio je za "Nezavisne" Slavko Davidović, šef Odsjeka za saobraćaj.

Zeljković: Zabrinjavajući broj pozitivnih u odnosu na testirane

BANJALUKA - U pojedinim lokalnim zajednicama evidentirano je pogoršanje epidemiološke situacije kada je riječ o virusu korona i zabrinjavajući je broj pozitivnih slučajeva u odnosu na broj testiranih, istakao je danas direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislav Zeljković.

U banjalučkoj Tuzlanskoj ulici počela gradnja vodovoda i kanalizacije

U Tuzlanskoj ulici na Starčevici danas je počela realizacija više projekata iz oblasti vodosnabdijevanja i kanalizacije, ukupne vrijednosti od 650.000 KM.

Banjalučanin osumnjičen za ucjenu eksplicitnim fotografijama

BANJALUKA - Banjalučka policija juče je uhapsila osobu E.B. zbog osnovane sumnje da je nedozvoljeno pristupala nalozima na društvenim mrežama, sa njih preuzimala i objavljivala eksplicitni privatni sadržaj te prijetila oštećenom, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Bez struje šest banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 14 časova biti dijelovi ulica Od Zmijanja Rajka, Koste Vojinovića i Vojvode Pere Krece, kao i dijelovi naselja Srpske toplice, Novoselija, Grab i Banj brdo.

Radojičić: Oni koji su razvili posao u Beogradu da pogledaju i u Banjaluku

BEOGRAD - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da je cilj danas potpisane Povelje o bratimljenju Banjaluke i Beograda da saradnja dva grada bude što jača u svim oblastima, a posebno je izdvojio ekonomske aspekte i otvaranje novih radnih mjesta u Republici Srpskoj.

U utorak 51 godina od katastrofalnog zemljotresa u Banjaluci

BANJALUKA - Sutra se navršava 51 godina od kada je Banjaluku pogodio katastrofalni zemljotres koji je iza sebe ostavio pustoš, a život je izgubilo 15 ljudi, dok je 1.117 lica bilo lakše ili teže povrijeđeno.

I Banski dvor u Banjaluci i Stari most u Mostaru osvijetljeni plavom bojom

Pored Vijećnice u Sarajevu, večeras su i Stari most u Mostaru i Kulturni centar Banski dvor u Banjaluci osvijetljeni plavom bojom, čime se Bosna i Hercegovina pridružuje inicijativi "Evropa u plavom za UN Dan".

Najčitanije