banjaluka

Danas obilježavanje Dana grada

BANJALUKA - U Banjaluci će danas brojnim manifestacijama biti obilježen Dan grada i 74 godine od oslobođenja od fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Uskoro prvo pristanište za dajak čamce u Banjaluci

BANJALUKA - Izgradnja prvog pristaništa za dajak čamce u Banjaluci trebalo bi da počne u junu na plaži Abacija, ispod kafea "Club 22", potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Željko Samardžić pjevao u gradu na Vrbasu

Banjalučani su u subotu uveče imali priliku da uživaju u bezvremenskim hitovima jednog od omiljenih vokala regionalne scene - Željka Samardžića.

Problem u Kuljanima riješiti pravljenjem septičke jame

​BANJALUKA - Nadležni u Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske rekli su Srni da godinu dana upozoravaju nadležne gradske službe u Banjaluci i stanovnike u naselju Kuljani da naprave septičke jame u skladu sa zakonom i prestanu ispuštati fekalije pored osnovne škole i drugih objekata koji se nalaze u krugu kasarne jer će izazvati zarazu u ljetnom periodu.

Vipert ponovo najbrži, Gejt u žutom ide ka Banjaluci

Drugu etapunu pobjedu na 13. biciklističkoj trci "Beograd - Banjaluka" upisao je Vouter Vipert iz EvoPro rejsinga, koji je 160 kilometara od Bijeljine do Teslića prevezao za 3:47,27. časova, dok je žutu majicu sačuvao njegov timski kolega Aron Gejt.

Startovala treća etapa trke "Beograd-Banjaluka"

BIJELJINA - Treća etapa Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" startovala je danas iz Bijeljine.

Pogledajte koje će ulice danas biti zatvorene u Banjaluci

Tokom održavanja manifestacije "Vivia Run&More Weekend" biće održano šest trka: GoPro RMC Banja Luka Half Marathon, 10k, 5k Team Run G-Drive, Color Fun Run – zabavna trka, School Run – školska trka i Tropic Bambini maraton – dječija trka.

Saračica bez struje

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će ove subote ostati dio naselja Saračica.

Otvoren novi prostor Inovacionog centra u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je večeras otvoren novi radni prostor banjalučkog Inovacionog centra, koji će dodatno osnažiti kapacitete ovog grada za pružanje podrške mladim preduzetnicima.

"Nektar Color Fun Run" trka obojila Banjaluku

BANJALUKA - Trka "Nektar Color Fun Run" održana je večeras u Banjaluci u sklopu "Vivia Run&More Weekend" festival, koji je počeo ranije danas.

Najčitanije