banjaluka

Uhapšen u Banjaluci zbog teške krađe

BANJALUKA – Banjalučka policija u petak je uhapsila Ž.J. zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Petrićevac dobija vrtić za više od 100 mališana

Gradnja prvog vrtića u banjalučkom naselju Petrićevac napreduje prema planu, saopšteno je iz Gradske uprave uz podsjećanje da će u vrtiću biti omogućen boravak ta više od 100 mališana.

Treće "pauk" vozilo stiže u Banjaluku u septembru

"Pauk" služba grada Banjaluka bi već u septembru trebalo da bude bogatija za novo vozilo, nakon što je tender za treći "pauk" prošao, a potpisan je i ugovor s nabavljačem, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Bez struje Barlovci

Zbog izvođenja radova na elektromreži danas će od devet do 14 časova doći do privremenog prekida u snabdijevanju električnom energijom pojedinih potrošača u Banjaluci.

Suve slavine na Starčevici

Zbog izvođenja radova na cjevododu u Tuzlanskoj ulici danas od osam do 18 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača u Banjaluci.

Povrijeđen biciklista u Banjaluci

BANJALUKA - Biciklista čiji su inicijali D.S. lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Mališani u Banjaluci tradicionalno palili petrovske lile

BANJALUKA - Pravoslavni vjernici sutra obilježavaju Petrovdan, praznik posvećen Svetim apostolima Petru i Pavlu.

Opaček se ne sjeća da je pokušao ubiti Jovića

BANJALUKA - Svjedočenjem Banjalučanina Vladimira Opačeka (28), optuženog za pokušaj ubistva Srđana Jovića, završen je dokazni postupak, a on je pred banjalučkim Okružnim sudom rekao da se ne sjeća događaja za koji je optužen.

Posude za vodu za pse na 20 lokacija u Banjaluci

Volonteri Udruženja za zaštitu životinja "Kerber" počeli su postavljati posude za vodu za napuštene pse na dvadesetak lokacija na području grada Banjaluka, koje će redovno obilaziti i u njih dosipati svježu vodu.

Bez struje devet naselja u Banjaluci

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 10 časova biti dijelovi naselja Štrbci, Jankovići, Jošikova Voda i Gornja Piskavica, a od 9.30 do 13.30 dio ulice Modrička.

Najčitanije