banski dvor

Nakon tri mjeseca Banski dvor otvara vrata

BANJALUKA - Nakon tromjesečne pauze prouzrokovane pandemijom virusa korona, otvaranjem izložbe "Na svilenim talasima" Helene Mijatović u petak, s početkom u 20 časova, Kulturni centar Banski dvor pokreće ljetnu sezonu kulturnih dešavanja simboličnog naziva "50 po 50".

Unapređuju saradnju: Potpisan sporazum NP RS i Banskog dvora

Sporazum o saradnji Narodnog pozorišta RS i Banskog dvora - Kulturnog centra potpisali su danas u Banjaluci direktori ustanova Maja Dodig i Mladen Matović, saopšteno je iz Banskog dvora.

Onlajn koncert "Edin Karamazov trija"

Kulturni centar Banski dvor emitovaće 23. juna, na svom "Youtube" kanalu koncert istaknutih muzičkih umjetnika koji čine "Edin Karamazov trio", a koji je oduševio posjetioce na prošlogodišnjem Internacionalnom festivalu muzike "Jesenja sonata".

Koncert džez sastava "Vlada Maričić kvartet" u Banskom dvoru

BANJALUKA - Kulturni centar Banski dvor emitovaće u utorak, 16. juna, na svom "Youtube" kanalu koncert renomiranog džez sastava "Vlada Maričić kvartet".

Online koncert "Henschel quartetta"

Poslije online emitovanja koncerta Mješovitog hora "Kastratonika" iz Banjaluke, publika će biti u prilici da uživa u koncertu jednog od najboljih svjetskih gudačkih kvarteta "Henschel quartetta" iz Njemačke. Njihov nastup koji je oduševio posjetioce na prošlogodišnjem Internacionalnom festivalu muzike "Jesenja sonata" biće prikazan 9. juna, s početkom u 20 časova, na YouTube kanalu Banskog dvora.

Koncert pijanistkinje Elize Tomelini na onlajn repertoaru Banskog dvora

BANJALUKA- Sa željom da nastavi kvalitetnu komunikaciju sa svojom publikom i za vrijeme trajanja vanrednih mjera u vezi sa suzbijanjem širenja virusa korona, Banski dvor započeo je seriju onlajn emitovanja koncerata značajnih domaćih, regionalnih i svjetskih umjetnika koji su u proteklom periodu nastupili u festivalskim i drugim programima naše ustanove.

Onlajn koncert Jovane Raljić i Hafeza Babašahija

Kulturni centar Banski dvor u Banjaluci emitoveće večeras na svom YouTube kanalu koncert violinistikinje Jovane Raljić i pijaniste Hafeza Babašahija.

Banski Dvor: Onlajn koncert Jovane Raljić i Hafeza Babašahija

BANJALUKA - Poslije uspješnog četvrtog onlajn emitovanja na YouTube kanalu Banskog dvora, koncerta "Kombajn kvarteta", peti onlajn koncert biće emitovan 12. maja u 20 časova.

Kemal Gekić u Banskom dvoru: Online koncert pijaniste svjetskog glasa

BANJALUKA - Sa željom da nastavi kvalitetnu komunikaciju sa svojom publikom i za vrijeme trajanja vanrednih mjera u vezi sa suzbijanjem širenja virusa korona, Kulturni centar Banski dvor započeo je seriju online emitovanja koncerata značajnih domaćih, regionalnih i svjetskih umjetnika koji su u proteklom periodu nastupili u festivalskim i drugim programima ove ustanove.

Sve spremno za posebnu sjednicu NS RS o proglašenju vanrednog stanja

BANJALUKA - Sve je spremno za posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će, na zahtjev Vlade Srpske, biti razmatran prijedlog odluke o proglašenju vanrednog stanja za teritoriju Republike Srpske.

Najčitanije