baza

Na rusku bazu ispaljeno 17 raketa

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su na rusku vazduhoplovnu bazu Hmejmim u Siriji ponovo ispaljene rakete, javlja pod oznakom hitno "Raša tudej".

Napadnuta ruska baza u Siriji, oboreni teroristički dronovi

MOSKVA - Rusku bazu u Siriji, Hmejmim, napali su teroristi grupe Džabhat el Nusra, a ruska vazdušna odbrana je oborila dva drona, saopštilo je danas rusko ministarstvo odbrane.

Pogledajte kako izgleda Putinova moćna vojna baza na Arktiku

Vojna baza "Sjeverna djetelina" na ostrvu Kotelnij jedna je od najnovijih ruskih vojnih baza, u jednoj od najnegostoljubivijih sredina na planeti.

Komandant Bondstila se oglasio o mogućem zatvaranju baze

PRIŠTINA - Komandant američke vojne baze Bondstil na Kosovu pukovnik Roj Makareg je govorio za Tanjug povodom navoda da bi vojska SAD mogla da se povuče.

SAD zatvaraju bazu Bondstil ako Priština ne ukine takse?

PRIŠTINA - Predstavnici Savjeta za nacionalnu bezbjednost SAD, Džon Erat i Bred Berkli upozorili su kosovske vlasti da će dalje inistiranje na taksama imati posljedice.

Mediji: Uzbuna na bazi Hmejmim, aktivirani sistemi PVO

MOSKVA - Lokalani stanovnici su saopštili da je na ruskoj vazdušnoj bazi Hmejmim bio aktiviran sistem protivvazdušne odbrane, prenosi Sputnjik.

Otkrivena tajna raketna baza Sjeverne Koreje

VAŠINGTON - Američki tink-tenk saopštio je da je otkrio jednu raketnu bazu Sjeverne Koreje koju, kako navodi, vlada te zemlje još nije prijavila.

Albansko "groblje MIG-ova" postaje NATO baza

Albanska vojna baza u Kucovi, već dugo poznata kao groblje MiG-ova, simbola nekadašnjeg moćnog ratnog vazduhoplovstva, trebalo bi da postane nova vazduhoplovna baza NATO saveza.

Bjelorusija: Američka baza u Poljskoj neće poboljšati regionalnu stabilnost

MINSK - Moguće uspostavljanje američke vojne baze u Poljskoj neće doprinijeti jačanju regionalne stabilnosti, a Minsk će pažljivo pratiti situaciju i prilagodiće svoju politiku u slučaju primjene tih planova, rekao je portparol Ministarstva spoljnih poslova Bjelorusije Anatolij Glaz.

Mještani protiv asfaltne baze

VELIKA KLADUŠA - Mještani sela Donja Slapnica, koje je udaljeno nekoliko kilometara od Velike Kladuše, i dalje upozoravaju na problem asfaltne baze koja pripada preduzeću "Hodurnik", tvrdeći kako im je zbog ovog postrojenja život postao nepodnošljiv.

Najčitanije