baza

Rus ušao u napuštenu američku bazu u Siriji

Čovjek koji govori ruski jezik objavio je juče snimak napuštene američke baze na sjeveru Sirije, istog dana kad je Rusija objavila da su njene snage ušle u region, piše NBC news.

Novi napad na rusku bazu: Oboreni svi dronovi terorista

​Ruski sistemi protivvazdušne odbrane oborili su sve bespilotne letjelice koje su se kretale u pravcu avio-baze Hmejmim u Siriji, saopštila je sirijska državna televizija.

Die Welt: Rusija želi vojnu bazu u Republici Srpskoj

BERLIN - NATO računa prije svega na Albaniju, Kosovo i Hrvatsku a Rusija se koncentriše na Srbiju i Republiku Srpsku. Rusija želi vojnu bazu Republici Srpskoj, a opcija razmjene teritorija koja bi dovela do podjele BiH i dalje postoji, piše njemački Die Welt.

Na rusku bazu ispaljeno 17 raketa

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su na rusku vazduhoplovnu bazu Hmejmim u Siriji ponovo ispaljene rakete, javlja pod oznakom hitno "Raša tudej".

Napadnuta ruska baza u Siriji, oboreni teroristički dronovi

MOSKVA - Rusku bazu u Siriji, Hmejmim, napali su teroristi grupe Džabhat el Nusra, a ruska vazdušna odbrana je oborila dva drona, saopštilo je danas rusko ministarstvo odbrane.

Pogledajte kako izgleda Putinova moćna vojna baza na Arktiku

Vojna baza "Sjeverna djetelina" na ostrvu Kotelnij jedna je od najnovijih ruskih vojnih baza, u jednoj od najnegostoljubivijih sredina na planeti.

Komandant Bondstila se oglasio o mogućem zatvaranju baze

PRIŠTINA - Komandant američke vojne baze Bondstil na Kosovu pukovnik Roj Makareg je govorio za Tanjug povodom navoda da bi vojska SAD mogla da se povuče.

SAD zatvaraju bazu Bondstil ako Priština ne ukine takse?

PRIŠTINA - Predstavnici Savjeta za nacionalnu bezbjednost SAD, Džon Erat i Bred Berkli upozorili su kosovske vlasti da će dalje inistiranje na taksama imati posljedice.

Mediji: Uzbuna na bazi Hmejmim, aktivirani sistemi PVO

MOSKVA - Lokalani stanovnici su saopštili da je na ruskoj vazdušnoj bazi Hmejmim bio aktiviran sistem protivvazdušne odbrane, prenosi Sputnjik.

Otkrivena tajna raketna baza Sjeverne Koreje

VAŠINGTON - Američki tink-tenk saopštio je da je otkrio jednu raketnu bazu Sjeverne Koreje koju, kako navodi, vlada te zemlje još nije prijavila.

Najčitanije