bazen

Institut objavio preporuke za korištenje bazena

Sa ciljem sprečavanja ili smanjenja mogućnosti prenosa virusa SARS-CoV-2, neophodna je primjena preventivnih mjera zbog zaštite zdravlja osoblja i posjetilaca plivačkih bazena.

Pod lupom bazeni i javna kupališta u RS: Uskoro nove preporuke

U Republici Srpskoj virus korona potvrđen je kod još 89 lica od 489 testiranih. Pozitivna vijest je da u protekla 24 časa nije bilo prijavljenih smrtnih slučajeva. Iako su privatna okupljanja, za nadležne, i dalje najveći uzrok prenosa zaraze, pod lupom su sve više i bazeni i javna kupališta za čiji rad su najavljene nove preporuke.

PU Mrkonjić Grad: Policijski inspektor nije tukao radnika bazena

MRKONJIĆ GRAD – Prilikom boravka u Policijskoj stanici Šipovo M.M. iz Šipova nije imao nikakav fizički kontakt sa zamjenikom komandira Đorđem Lekićem, i nakon što je napustio Policijsku stanicu Šipovo nije uputio žalbu Policijskoj upravi Mrkonjić Grad na rad policijskog službenika za navedeni događaj, tvrde iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Preplivala bazen sa čašom mlijeka na glavi

Olimpijska šampionka u plivanju Kejti Ledeki napravila je simpatičan gest koji ne može svako da izvede.

Sandra Afrika objavila vrele fotografije kako leži na flamingu

Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika (32) je na društvenoj mreži Instagram objavila provokativnu fotografiju na kojoj se vidi kako leži na flamingu.

Medi bilo vrućina pa se smjestio u dječji bazen

Regini Keler iz Virdžinije nije ništa neobično da spazi medvjeda u svom dvorištu, ali joj se posebno dopalo kada je veliki crni medvjed odlučio da se smjesti u dječji bazenčić u njenom dvorištu.

Olimpijski bazen u novom ruhu, između ležaljki distanca

TREBINJE - Olimpijski bazen "Abazovina" u Trebinju u potpunosti je renoviran, a za potpunu dezinfekciju vode dobio je novu automatsku hlornu stanicu.

Korona i kiša potopile bazene

BANJALUKA, DOBOJ - Epidemija virusa korona i dosta kišnih dana ovog ljeta znatno su smanjili broj kupača na gradskim bazenima širom Republike Srpske, zbog čega će biti u velikim gubicima, kažu čelni ljudi ovih firmi.

Rađen produžava karijeru: Želim pravi oproštaj - u bazenu

Trofejni srpski vaterpolista Nikola Rađen odlučio je da zbog virusa korona produži karijeru za još godinu i oprosti se, na pravi način, u bazenu.

Kengur pobjegao od požara u bazen

Jedna porodica u Novom Južnom Velsu u Australiji snimila je kengura teškog 70 kilograma kako se kupa u njihovom bazenu ovog vikenda jer su temperature prelazile 42 stepena Celzijusa. Primjećeno je i da su koale i bodljikavi mravojedi tražili sklonište od požara u urbanim sredinama.

Najčitanije