bazen

Rađen produžava karijeru: Želim pravi oproštaj - u bazenu

Trofejni srpski vaterpolista Nikola Rađen odlučio je da zbog virusa korona produži karijeru za još godinu i oprosti se, na pravi način, u bazenu.

Kengur pobjegao od požara u bazen

Jedna porodica u Novom Južnom Velsu u Australiji snimila je kengura teškog 70 kilograma kako se kupa u njihovom bazenu ovog vikenda jer su temperature prelazile 42 stepena Celzijusa. Primjećeno je i da su koale i bodljikavi mravojedi tražili sklonište od požara u urbanim sredinama.

Spasioci na plažama u RS tek od narednog ljeta?

BANJALUKA, MOSTAR - Kupališta na rijekama i jezerima širom BiH uglavnom nisu obezbijeđena spasilačkim službama, što predstavlja opasnost za same kupače, ali se, kako saznajemo, priprema projekat "Moje kupalište", koji bi trebalo da bude realizovan naredne ljetne sezone u RS, a podrazumijeva da se u svakoj lokalnoj zajednici odredi kupalište koje će ispunjavati sve uslove za bezbjedno kupanje.

Utopilo se dijete u bazenu

PANČEVO - Četvorogodišnja djevojčica utopila se danas u bazenu u dvorištu kuće u selu Omoljica kod Pančeva, javili su beogradski mediji.

U Loparama otvoreni novoizgrađeni bazeni

LOPARE - U Loparama su danas svečano otvoreni novoizgrađeni bazeni.

Neizvjesno stanje dječaka iz Prijedora povrijeđenog na bazenu

PRIJEDOR - Šestogodišnji pacijent iz Prijedora čiji su inicijali Đ.P. trenutno se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je danas iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

U Trebinju počela sezona kupanja

TREBINJE - U Trebinju je ovog vikenda otvaranjem olimpijskog bazena "Abazovina" i zvanično počela sezona kupanja.

Zatvoreni bazen u Bijeljini do kraja godine

BIJELJINA -U ovoj godini očekuje se da u Banji Dvorovi, uz pomoć osnivača - Grada Bijeljina, bude završen zatvoreni terapeutski bazen i da se modernizuju smještajni kapaciteti, navodi se u godišnjem izvještaju rada Banje.

Bazeni po svačijoj mjeri: Napravite vaš idealan kutak za uživanje

​JM-Premium d.o.o. je privatno preduzeće sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju, izgradnji i održavanju bazena, poslovima opremanja wellness i spa kapaciteta u rekreativnim i sportskim centrima, banjama i hotelima, kao i veleprodaji i maloprodaji bazenske i wellness opreme i tehnike.

Kraj bazena vježbala parkiranje pa završila plivajući

S vozačkim se vještinama neki bore cijeloga života. A da ih nije lako steći, svjedoči i slučaj iz grada Montgomery Villagea u američkoj državi Maryland.

Najčitanije