bazen

Spasioci na plažama u RS tek od narednog ljeta?

BANJALUKA, MOSTAR - Kupališta na rijekama i jezerima širom BiH uglavnom nisu obezbijeđena spasilačkim službama, što predstavlja opasnost za same kupače, ali se, kako saznajemo, priprema projekat "Moje kupalište", koji bi trebalo da bude realizovan naredne ljetne sezone u RS, a podrazumijeva da se u svakoj lokalnoj zajednici odredi kupalište koje će ispunjavati sve uslove za bezbjedno kupanje.

Utopilo se dijete u bazenu

PANČEVO - Četvorogodišnja djevojčica utopila se danas u bazenu u dvorištu kuće u selu Omoljica kod Pančeva, javili su beogradski mediji.

U Loparama otvoreni novoizgrađeni bazeni

LOPARE - U Loparama su danas svečano otvoreni novoizgrađeni bazeni.

Neizvjesno stanje dječaka iz Prijedora povrijeđenog na bazenu

PRIJEDOR - Šestogodišnji pacijent iz Prijedora čiji su inicijali Đ.P. trenutno se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je danas iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

U Trebinju počela sezona kupanja

TREBINJE - U Trebinju je ovog vikenda otvaranjem olimpijskog bazena "Abazovina" i zvanično počela sezona kupanja.

Zatvoreni bazen u Bijeljini do kraja godine

BIJELJINA -U ovoj godini očekuje se da u Banji Dvorovi, uz pomoć osnivača - Grada Bijeljina, bude završen zatvoreni terapeutski bazen i da se modernizuju smještajni kapaciteti, navodi se u godišnjem izvještaju rada Banje.

Bazeni po svačijoj mjeri: Napravite vaš idealan kutak za uživanje

​JM-Premium d.o.o. je privatno preduzeće sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju, izgradnji i održavanju bazena, poslovima opremanja wellness i spa kapaciteta u rekreativnim i sportskim centrima, banjama i hotelima, kao i veleprodaji i maloprodaji bazenske i wellness opreme i tehnike.

Kraj bazena vježbala parkiranje pa završila plivajući

S vozačkim se vještinama neki bore cijeloga života. A da ih nije lako steći, svjedoči i slučaj iz grada Montgomery Villagea u američkoj državi Maryland.

U Derventu otišao da se zaposli pa se utopio

DERVENTA - Dragomir Kokoruš (18) iz Petrovca utopio se prekjuče popodne nakon što je upao u vodu na bazenima "Olimp" u Derventi.

Osamnaestogodišnjak se utopio u bazenu u Derventi

DERVENTA - Osamnaestogodišnji D.K sa područja opštine Petrovac preminuo je juče nakon što je upao u vodu u bazenima "Olimp" u Derventi.

Najčitanije