beba

Kamera snimila ženu kako ostavlja novorođenče u kontejner

Dvadesetdevetogodišnja žena sa Tajlanda ostavila je novorođenče u kontejneru i odvezla se dalje s motociklom.

Žena optužena da je svoju bebu predozirala heroinom i kokainom

Njujorčanka iz Bronksa Dajra Santana Gontales uhapšena je zbog ubistva svog jednogodišnjeg sina, pet mjeseci nakon što je on pronađen mrtav u porodičnom stanu u kome su ona i njen suprug pakovali heroin, kokain i fentanil.

Beba se rodila bez kože, svi mislili da će umrijeti ali se izborila

U bolnici u Notingamu ljekari su uspjeli da spase bebu rođenu sa samo šest mjeseci bez potpuno razvijenog gornjeg sloja kože.

Vukas: Pitao sam "zašto djecu?", odgovor je bio "nisu naša"

BANJALUKA - Akademik Mihajlo Vukas izjavio je da bi 12 banjalučkih beba danas bilo živo da na Drini nije zaustavljen konvoj humanitarne pomoći sa lijekovima i kiseonikom, koji je 1992. godine predvodio iz Geteborga do Beograda.

Tubić: Tragična smrt 12 beba ne smije biti zaboravljena

BANJALUKA - Sekretar Udruženja "12 beba" Željka Tubić poručila je danas da je tragična smrt 12 beba u Kliničkom centru Banjaluka 1992. godine zbog nedostatka kiseonika, događaj koji se ne smije nikada zaboraviti.

Služen parastos za 12 banjalučkih beba

BANJALUKA - Na Novom groblju u Banjaluci danas je služen parastos i položeno cvijeće povodom obilježavanja 27 godina od stradanja 12 beba u Kliničkom centru zbog nedostatka kiseonika, koji nije mogao biti dopremljen ovoj zdravstvenoj ustanovi kopnom zbog ratnih djestava, a ni vazdušnim putem jer je na snazi bila zabrana Savjeta bezbjednosti UN za letove iznad BiH.

Mitrović: Smrt 12 beba je smišljen zločin svjetske birokratije

BANJALUKA - Smrt 12 banjalučkih beba, koje su stradale 1992. godine zbog nedostatka kiseonika, smišljen je zločin svjetske birokratije koja im nije dozvolila lijek, kaže predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović.

Zaboravili tek rođenu bebu u taksiju

HAMBURG - Roditelji u Njemačkoj su zaboravili tek rođenu bebu u taksiju nakon što su iz bolnice stigli pred svoj dom, objavila je hamburška policija.

Zadavile kablom trudnicu i izvadile bebu iz stomaka, htjele dijete za sebe

Klarisa Figeroa (46) i njena kćerka Dizajr (24) su optužene za ubistvo 19-godišnje Marlin Očoa-Lopez.

Dobio otkaz zbog tvitovanja o kraljevskoj bebi

​LONDON - Radio voditelj Deni Bejker dobio je otkaz na BBC-iju nakon što je tvitovao o novorođenoj kraljevskoj bebi vojvotkinje od Saseksa Megan i njenog supruga princa Harija tako što je sa potpisom "kraljevska beba napustila bolnicu" objavio fotografiju nepoznatog para sa šimpanzom ispred bolnice.

Najčitanije