beba

Iračanka rodila sedmorke prirodnim putem

​Žena s područja Diyale na istoku Iraka rodila je sedmorke, javlja Anadolu Agency (AA).

Rodio se dječak na trajektu u Hrvatskoj

​RIJEKA - Na trajektu na liniji Merga - Valbiski rodio se dječak, prenosi Novi list.

Beba Rajan radi sve što i odrasli

Beba Rajan postala je internet senzacija nakon što je njegov otac Met počeo objavljivati fotografije na kojima radi sve što rade i odrasli muškarci.

Pit bul spasio bebu iz zapaljenog stana

​Vatra, koja je prije par dana buknula u jednom stanu u Stoktonu, gradu u Kaliforniji, oštetila je dvije zgrade u kompleksu, a nekoliko stanova je potpuno izgorjelo. Da je tragedija, koja je mogla imati mnogo veće razmjere, spriječena, pobrinula se Saša, ženka pit bula, kućni ljubimac porodice Čaičandu.

Fotografije iz Zagrebačke bolnice šokirale region: Bebe vezali i ostavili u mokraći

ZAGREB - Poslije stravičnih slika beba u zagrebačkoj bolnici, hrvatsko ministarstvo zdravlja u ponedjeljak je saopštilo da će poslati inspekciju u bolnicu.

Beba pronađena u pletenoj korpi kod Požarevca

POŽAREVAC - Na lokalnom putu u selu Crljenac u opštini Malo Crniće u petak je pronađena beba muškog pola, rekla je danas za "RTS" portparol požarevačke policije Slađana Cvetković.

Djevojčica od 12 godina rodila dijete

Dvanaestogodišnja djevojčica rodila je dijete, pošto je sa samo jedanaest godina ostala u drugom stanju i izazvala koordinirani odgovor zdravstvenih vlasti.

Radnica se porodila u skladištu pa bacila bebu u smeće

FENIKS - Mlada žena uhapšena je u Arizoni nakon što je u kanti za otpatke u toaletu „Amazonovog“ skladišta u kojem radi otkriveno mrtvo novorođenče.

Šest načina za bolju komunikaciju sa bebom

​Donosimo vam šest savjeta kako da vaša beba uživa u svakom momentu.

Anonimni dobrotvor daje 2.000 KM za treće i svako naredno dijete

​Dok su u današnje vrijeme svima "puna usta" nataliteta i priče o tome koliko je važno da se djeca rađaju, malo je onih koji rade nešto konkretno po tom pitanju. Jedan čovjek odlučio je da svoje bogatstvo uloži u podsticanje nataliteta i to tako što će svako treće i naredno dijete u porodici darivati sa 2.000 KM.

Najčitanije