beba

Objavljen snimak žene kako prodaje svoju bebu za manje od 80 KM

Snimljen je strašan trenutak u kojem je uplakana 25-godišnja majka prodala svoju tek rođenu bebu u Rusiji za manje od 80 KM.

Završena obdukcija: Beba ubijena, otac osumnjičen

MOSTAR - Obdukcijom je utvrđeno da je smrt novorođenčeta, čije je tijelo u srijedu pronađeno pored puta u mostarkom mjestu Miljkovići, bila nasilna, a zbog sumnje da je svog tek rođenog sinčića ubio, uhapšen je Miroslav Šimić (56) iz mjesta Dragićina, opština Grude.

Roditelji bacili bebu u žbunje

MOSTAR - Pronalazak tijela bebe, dječaka rođenog prije sedam dana, u žbunju i kamenjaru na lokalitetu Kobilovača, uz cestu Mostar - Čitluk, u mjestu Miljkovići, juče je šokirao stanovnike grada na Neretvi.

Roditelji postavili skrivenu kameru i snimili kako dadilja zlostavlja njihovu bebu

Šokiramo se kada vidimo koliko su neke osobe zle i koliko mogu nauditi drugima. Svjedoci smo nažalost da postoje brojni slučajevi gde su žrtve nasilja čak i bebe.

Tijelo bebe pronašli pored puta

MOSTAR - Uzrok smrti bebe, rođene 5. septembra, a čije je tijelo pronađeno u selu Miljkovići, kod Mostara, biće utvrđen obdukcijom.

Suđenje bh. državljaninu za ubistvo 15-mjesečnog Pavla krajem oktobra

PODGORICA - Početak suđenja državljaninu BiH Nerminu Šišiću iz Tuzle i Jeleni Jovović iz Podgrice, optuženima za monstruozno ubistvo Jeleninog 15-mjesečnog sina Pavla, zakazan je za 23. oktobar ove godine, potvrdio je Jelenin branilac, crnogorski advokat Miomir Joksimović.

Pronađena mrtva beba kod Mostara

MOSTAR - Tijelo bebe u starosti od nekoliko dana pronađeno je danas u selu Miljkovići pokraj Mostara.

Beba iz Lukavca se ugušila zbog povraćanja

LUKAVAC- Četveromjesečna beba sa područja opštine Lukavac preminula je od posljedica gušenja u vlastitoj tečnosti, odnosno, u povraćanju, pokazali su prvi preeleminarni rezultati obdukacije.

U Lukavcu preminula četveromjesečna beba, utvrđuje se uzrok smrti

LUKAVAC - Četveromjesečna beba s područja opštine Lukavac preminula je danas u prijepodnevnim satima, a njena smrt konstatovana je u Domu zdravlja Lukavac.

Žena fenomen: Rodila 69 djece u 27 poroda

Da su tabloidi postojali u 18. vijeku, sigurno bi poludjeli za porodicom ruskog seljaka Fjodora Vasiljeva, jer je njegova prva supruga (čije je ime nepoznato), navodno rodila najviše djece na svijetu.

Najčitanije