beba

Umrla beba koja je upala u kantu kreča

BEOGRAD - Poslije 15 dana borbe za život 16 - mjesečna Danijela R., koja je upala u kantu sa krečom, preminula je u Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić".

Javnost isključena sa suđenja ženi optuženoj za otmicu bebe u Hadžićima

SARAJEVO - Sudija Općinskog suda u Sarajevu Srđan Skoko isključio je javnost sa glavnog pretresa u predmetu protiv Merhunise Dedić, optužene da je počinila krivična djela oduzimanje djeteta i falsifikovanje isprave, odnosno da je u julu ove godine, prerušena u patronažnu sestru, u Hadžićima otela bebu porodice Ismailovski.

Preminula mala Milica koju je otac tresnuo o pod kada je imala 15 dana

BEOGRAD - Devetnaestomjesečna beba Milica, koja je teško povrijeđena kad ju je otac Milomir Stanković (24) iz Beograda početkom prošle godine iz sve snage bacio na pod, podlegla je povredama u Dječjoj bolnici u Tiršovoj.

Naučnici žele da na svijet donesu prvu bebu u svemiru

Ideja o porađaju u svemiru možda zvuči kao zaplet iz najnovijeg naučnofantastičnog filma, ali naučnici smatraju da bi to za šest godina moglo postati realnost.

Prva operacija beba u majčinom stomaku u Britaniji

Nekoliko nedjelja prije rođenja dvije bebe su operisane u Velikog Britaniji zbog rascjepa kičmenog stuba.

Beba upala u kantu farbe, ljekari joj se bore za život

Beba stara godinu dana životno je ugrožena nakon što se minule subote umalo ugušila u kanti sa farbom za krečenje u nesreći koja se dogodila na Novom Beogradu.

Beba zaglavila adapter WC šolje na glavu, alarmirane sve hitne službe

NIŠ - Dijete iz Niša staro dvije i po godine podiglo je jutros na noge sve gradske hitne službe, kada mu se u nestašnoj igri, na glavi zaglavilo adapter noše za WC šolju.

Bebi dali ime Metohija

Za vikend je rođena beba u Novom Sadu kojoj su roditelji dali ime Metohija.

Bejbi bum: 41 beba rođena u Srpskoj, čak 23 u Banjaluci

Republika Srpska je za posljednja 24 sata postala bogatija za 41 novog stanovnika.

Tek rođen dječačić ostavljen ispred crkve u Čajetini

ČAJETINA - Beba muškog pola, najvjerovatnije stara tek nekoliko sati, pronađena je jutros ispred vrata crkve Svetog Arhangela Gavrila u Čajetini, saznaje „Blic“.

Najčitanije