beba

Majka koja je bacila bebu u septičku jamu puštena iz pritvora

APATIN - Sabrina N. (25) iz Apatina, majka koja je nakon porođaja svoju mrtvu bebu bacila u septičku jamu, saslušana je i puštena iz pritvora.

Rođeni u decembru žive duže

Iako vam se možda ne čini previše zabavno imati rođendan u mjesecu kada su i Božić i Sveti Nikola i Nova godina, uglavnom jer to znači jedan poklon za sve prilike, čini se da postoje i neke prednosti rađanja u posljednjem mjesecu godine.

Obdukcija pokazala da majka nije ubica bebe bačene u jamu

APATIN - Nakon što je Srbijom projurila vijest o bebi koju je u mjestu Sonta, nedaleko od Apatina, mlada majka Sabrina N. (25) ostavila u septičkoj jami, saznaje se da je dijete mrtvorođeno, te da nema elemenata ubistva.

Osumnjičenoj za bacanje bebe u jamu već umrlo jedno dijete

APATIN - Sabrina N. (25) bacila je, kako se sumnja, osmomjesečno dijete u septičku jamu u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici u Sonti kod Apatina.

Majka tek rođenu bebu bacila u septičku jamu

APATIN - Sabrina N. (25) bacila je novorođeno dijete u septičku jamu u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici u Sonti kod Apatina.

Doktori šokirani: Rođena beba sa dvije glave i tri ruke

Dvadesetjednogodišnja Babita Ahirvar rodila je bebu sa dvije glave i tri ruke.

"Projekat 'E-beba' izuzetno značajan"

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je danas u Banjaluci da je za Srpsku izuzetno značajan i neophodan projekat "E-beba" i da je bio raspisan javni tender za njegovu realizaciju na koji su svi mogli da se prijave.

Zašto bebe dugotrajno štucaju

Novorođenčad često štuca, a normalno je da to traje čak i do osam minuta.

Beba teško ranjena, otac je koristio kao štit pri kupovini droge

Otac jedanaestomjesečnog djeteta koje je teško ranjeno u pucnjavi u Filadelfiji uhapšen je nakon što je utvrđeno da je svoje dijete navodno koristio kao ljudski štit dok je pokušavao da kupi drogu lažnim novcem.

Tri sestre isti dan rodile četiri bebe

Donjogoričanka Mara Mugoša jutros je doživjela neobičnu i rijetku sreću da u dva sata dobije čak četvoro unučadi od sve troje svoje djece.

Najčitanije