beba

Majka koja je bila inficirana rodila bebu s antitijelima na kovid-19

SINGAPUR - U Singapuru je majka koja je bila inficirana virusom korona tokom trudnoće u martu, rodila bebu koja je imala antitijela, što je dalo naučnicima nove dokaze o tome da kovid-19 može da se prenese sa majke na plod.

Pas ukrao bebi igračku, a onda je smislio kako da se iskupi

Toliko puta je rečeno da je pas najbolji prijatelj, a mnogi psi su to svojim postupcima i dokazali.

Zbrinuta napuštena beba otkrivena u kanti za smeće na aerodromu u Dohi

DOHA - Katar osuđuje šokantni i zastrašujući pokušaj ubistva novorođenčeta koje je 2. oktobra pronađeno u kanti za smeće, skriveno u plastičnoj vrećici na Međunarodnom aerodromu Hamad (HIA), navodi se u saopštenju katarske vladine Kancelarije za komunikacije.

Puštanje bebe da plače protivno roditeljskom instinktu

Kada beba plače roditeljima srce počne ubrzano raditi, povisi se pritisak, znoje se dlanovi i steže se želudac, odnosno - aktiviraju nam se instinkti i imamo potrebu zadovoljiti bebine potrebe. Baš zato je tako teško ostaviti bebu da plače jer to ide protiv roditeljskih nagona koji nam pomažu da joj osiguramo ono što joj je potrebno.

Bebe surogat majki zbog korone mjesecima u Rusiji, neke su i nestale

Ruske vlasti u utorak su objavile da razmatraju organizovanje humanitarnog leta kako bi, zbog situacije s virusom korona, evakuisale bebe koje su rodile surogat majke, jer ih zbog zatvorenih granica njihovi strani roditelji ne mogu preuzeti.

Luka Jović postao otac

Manekenka Sofija Milošević porodila se danas u Madridu, a ponosni otac Luka Jović podijelio je sa svima srećne vijesti.

Bejbi bum u Banjaluci, za 24 časa rođena 21 beba

U porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci u protekla 24 časa rođena je 21 beba, što je gotovo duplo više od dnevnog prosjeka.

Tragedija u Lukavcu: Preminule trudnica i beba

LUKAVAC - U Lukavcu je sinoć prijavljeno da je preminula trudnica (22), a ubrzo po rođenju preminula je i beba, prenosi portal Sodalive.

Savjeti za pranje bebine odjeće

Život novog roditelja može biti veoma uzbudljiv. Bebin raspored je predvidiv: hranjenje, spavanje, stalno mijenjanje pelena i da, beskonačno puno garderobice.

Poznat identitet porodice stradale u udesu kod Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - U udesu u Čađavici, kod Mrkonjić Grada, danas su poginuli Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četvoromjesečna beba.

Najčitanije