bebe

Takmiče se u davanju unikatnih imena

DOBOJ - Metohija, Aleksija, Jefimija, Nadežda, samo su neka od imena koja svojim kćerkama daju mame i tate u Doboju, dok se dječacima biraju imena poput Zaharije, Vid, Georgije, Đurađ, pa bi se moglo zaključiti da se roditelji takmiče u tome čiji potomak će imati unikatnije ime.

Otac obilježio blizance markerom kako bi ih razlikovao

Novopečena mama pobjesnila je na svog supruga kada je saznala da je njihove novorođene blizance označio markerom da bi mogao da ih razlikuje.

Mislila da joj se pokrenuo kamen u bubregu, rodila trojke

Ono za šta je vjerovala da su bolovi u bubregu ispostavilo se da su – trojke!

Za tri dana u Srpskoj rođeno 113 beba

BANJALUKA - Za 72 časa u porodilištima u Republici Srpskoj rođeno je 113 beba.

Olakšajte svojoj bebi vrele ljetne dane

Kod beba i male djece tokom visokih ljetnih vrućina potreban je poseban oprez. Djeca se brže pregriju i dehidriraju od odraslih osoba i potrebna im je dodatna zaštita od sunca.

Za svaku bebu 1.000 KM

BERKOVIĆI - Načelnik opštine Berkovići Nenad Abramović rekao je da opština od prošle godine sa 1.000 KM nagrađuje svako novorođeno dijete u ovoj lokalnoj zajednici.

Kućni ljubimci veoma dobro utiču na bebino zdravlje

Ukoliko se dvoumite da li da nabavite kućnog ljubimca ili ukoliko ga već imate, a strahujete kako će to izgledati kada na svijet dođe beba - imamo lijepe vijesti za vas.

Pokloni za dvije bebe rođene na Vidovdan

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković danas je u prijedorskom porodilištu uručio prigodne poklone za dvije bebe, koje su rođene na Vidovdan.

Lijepo je imati punu kuću smijeha i ljubavi

TREBINJE - Predsjednik tročlanog predsjedništva "Konferencije beba" u Trebinju je beba Marija Nikolić, najmlađa prijavljena beba na konferenciji, a s njom će predsjedavati i Todora Ćaćić, najstarija beba, i Nikola Milojević, beba s najviše braće i sestara, tri brata i tri sestre.

Bejbi bum u Srpskoj, rođeno 35 beba

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 35 beba.

Najčitanije