beograd

Pripadnici JSO pravosnažno oslobođeni optužbi za pobunu

BEOGRAD - Apelacioni sud pravosnažno je oslobodio pripadnike JSO optužbi za pobunu i potvrdio prvostepenu presudu, piše Tanjug.

Gradonačelnik Beograda: Ovoliko vode nije palo ni 2014.

BEOGRAD - Zoran Radojčić rekao je da je lijeva strana obale Dunava kritična i da su sve gradske službe cijelu noć bile na terenu i daju svoj maksimum.

Sud u Beogradu prvi put odbio hrvatsku konfiskaciju

BEOGRAD - Privredni sud u Beogradu odbio je da prizna odluku Trgovinskog suda u Zagrebu, kojom je od Jugobanke iz Beograda traženo da isplati troškove sudskog postupka od 12,8 miliona dinara (108.000 evra), piše "Politika".

U Beogradu za dva sata palo više kiše nego za mjesec dana

BEOGRAD - U pojedinim djelovima Beograda juče je za nešto manje od dva sata pala veća količina kiše nego za cijeli jedan mjesec.

Poplavljeno 20 vrtića u Beogradu

BEOGRAD - Nakon problema koji su obilne padavine u nedjelju izazvale u Beogradu, osvanulo je kišno jutro. Na teritoriji Srbije na snazi su žuti i narandžasti meteoalarm.

Zatvoren autoput Beograd-Zagreb

BEOGRAD - Autoput u dijelu na Novom Beogradu, a kolji vodi prema Zagrebu, potpuno je poplavljen, prenose beogradski mediji. Kolovoz je pod vodom, a automobili se kreću kroz bujicu u nadi da će izađi na suv dio.

Određen pritvor ocu malog maturanta zbog krađe testova

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Igoru Stamenkoviću, osumnjičenom za krađu testova sa male mature.

Za krađu testa za maturu do 3,5 godine zatvora

​BEOGRAD - Igor S. koji je osumnjičen da je iz štamparije Politika A.D. ukrao test iz matematike za malu maturu, biće saslušan danas u 11 sati, pišu Novosti.

Vijek od osnivanja Velike lože "Jugoslavija", Svečana akademija u Beogradu

U sklopu obeležavanja 100 godina od osnivanja Velike Lože Srba, Hrvata i Slovenaca "Jugoslavija", 21. i 22. juna ove godine, u Beogradu će u organizaciji Regularne Velike Lože Srbije biti održana centralna Svečana akademija, kao i 50. jubilarna Godišnja skupština

Bacili lubenicu sa zgrade, ona pala ženi na glavu

BEOGRAD - Jedna žena povrijeđena je u Ulici 27. marta u Beogradu kada joj je polovina lubenice, koju je neko bacio sa zgrade, pala na glavu.

Najčitanije