beograd

Užas u Beogradu: Pucao ženi u glavu pa u sebe

BEOGRAD - U beogradskom naselju Kotež, u jednom stanu pronađeno je tijelo mlade žene i muškarca bez svijesti.

Plivači SPID-a briljirali u Beogradu

Sedam medalja osvojili su predstavnici Plivačkog kluba SPID iz Sarajeva na ovogodišnjem šestom po redu međunarodnom takmičenju za osobe sa invaliditetom održanom prošlog vikenda u Beogradu.

Dodik nakon sastanka u Beogradu poručio: Odbacujemo deklaraciju, Srpska je prioritet

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je na današnjem sastanku u Beogradu poručeno da se odbacuje deklaracija SDA kao antisrpska, andejtonska i antiustavna i da ugrožava osjećaj stabilnosti.

Paragvaj sprema "orlove", ali ne u Beogradu

Reprezentacija Srbije 14. oktobra gostuje Litvaniji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a četiri dana ranije će ugostiti selekciju Paragvaja.

U Beogradu sastanak Vučića i lidera političkih stranaka Srpske

BEOGRAD - U Beogradu će danas biti održan sastanak predsjednik Srbije Aleksandra Vučića sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i predstavnicima parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske.

Otvoren 56. Beogradski međunarodni susret pisaca

​BEOGRAD - U svečanoj sali Narodne biblioteke Srbije danas je otvoren 56. Beogradski međunarodni susret pisaca, na kome učestvuje 21 književnik iz 17 zemalja.

Incident na beogradskom aerodromu, sudar na pisti

​BEOGRAD - Na beogadskom aerodromu "Nikola Tesla" danas je došlo do manjeg incidenta van piste, u kome je učestvovalo vozilo koje opslužuje avione keteringom i cisterna sa gorivom za avione, a koji nije uticao na redovnost aviosaobaćaja, rečeno je Tanjugu na aerodromu.

Predsjedništvo BiH na polaganju kamena temeljca brze ceste Beograd - Sarajevo

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH je danas na sjednici u Sarajevu prihvatilo poziv Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, da 8. oktobra prisustvuje polaganju kamena temeljca za izgradnju brze ceste Beograd - Sarajevo.

Eksplozija na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu

BEOGRAD - Na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu, odsjeku za organsku hemiju, došlo je do eksplozije i požara. Povrijeđenih nema, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Povrijeđen motociklista, nakon sudara letio dvadesetak metara

BEOGRAD - Motociklista je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 18.50 sati na Dedinju kod Vile "Jelena".

Najčitanije