biciklizam

Kačmarek pobjednik biciklističke trke "Beograd - Banjaluka"

Jakub Kačmarek, biciklista poljske ekipe Mazovše serce Polski, pobjednik je 16. trke "Beograd - Banjaluka". Poljak je tako ponovio uspjeh od prije dvije godine.

Lejla Tanović pobjednica trke u Španiji

Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović upisala je prvu pobjedu u novoj sezoni.

Lejla Tanović nastupa na etapnoj trci u Španiji

Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović nastupa na etapnoj UCI S2 Aragaon Bike Race trci u Španiji.

U srijedu prvi start: Istočno Sarajevo centar svjetskog biciklizma

Francuskinja Žani Longo, trinaestostruka svjetska šampionka i olimpijska pobjednica u biciklizmu iz 1996. godine, o Jahorini mnogo toga zna, ali je organizatorima Gran fondo svjetskog prvenstva u amaterskom biciklizmu poručila da jedva čeka i da je vidi.

Lejla Tanović u Francuskoj testira formu za SP

Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Tanović priprema se za nastup na UCI MTB Marathon Series trci koja će se održati u Francuskoj.

U Bihaću održano Balkansko prvenstvo u brdskom biciklizmu

U Bihaću je ovog vikenda održano Balkansko prvenstvo u brdskom biciklizmu na kojem su učetvovale reprezentacije Bugarske, Grčke, Srbije, Rumunije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Lejla Tanović osvojila 11. mjesto na EP

Lejla Tanović osvojila je 11. mjesto na Evropskom prvenstvu u brdskom biciklizmu održanom u Švajcarskoj.

Najbolji italijanski biciklisti na trci "Beograd - Banjaluka"

Jedan od najboljih italijanskih biciklističkih timova Bardijani - CSF - Faizanè potvrdio je učešće na 15. izdanju trke "Beograd - Banjaluka" koja će biti održana u posljednjoj sedmici aprila, saopštili su organizatori trke.

Biciklistički savez RS poklonio bicikle Domu "Rada Vranješević"

Predstavnici Biciklističkog saveza Republike Srpske posjetili su danas Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" i tom prilikom štićenicima ove ustanove donirali pet dječjih bicikala.

Selimović: Uspješna sezona, trudiću se da sljedeća bude još bolja

Husein Selimović, biciklista tuzlanskog Jedinstva, sezonu je završio pobjedom. On je nedjelju na Prvenstvu BiH u disciplini kriterij/eliminator koje je održano u Žepču slavio u najjačoj elite kategoriji.

Biciklista se zbog preloma kuka povukao sa Đira

Britanski biciklista Gerejnt Tomas povukao se sa trke "Điro d'Italija" zbog preloma kuka.

Tanovićeva u top 50 biciklistkinja Svjetske rang - liste

Najuspješnija bh. biciklistkinja i 14 puta državna prvakinja Lejla Tanović napravila je istorijski napredak na UCI listi za Bosnu i Hercegovinu, kao i lični rekord ulaskom u konkurenciju najboljih 50 biciklistkinja svijeta.

Završen Banjaluka Gran pri u biciklizmu, Tanovićeva i Filip najbrži

Francuz Antoan Filip i reprezentativka BiH Lejla Tanović ukupni su pobjednici desetog izdanja Gran prija Banjaluke u brdskom biciklizmu, a koliko su bili dominantni govori podatak da su pobijedili na sve četiri etape.

Startovao MTB Gran pri Banjaluka, Tanovićeva i Filip najbrži

Reprezentativka BiH Lejla Tanović i Francuz Antoan Filip bili su najbrži na prvoj etapi gran prija Banjaluka u mauntinbajku koja je vožena danas na banjalučkoj tvrdavi "Kastel".

Sanz pobjednik treće etape biciklističke trke "Beograd – Banjaluka"

PRNJAVOR – Pobjednik treće etape biciklističke trke "Beograd – Banjaluka" je član španske Кern farme Enrike Unzue Sanz. On je na cilj etape koja je vožena od Teslića do Prnjavora stigao ispred Alberta Sanabrije iz Кaha rurala, a treće mjesto zauzeo je Roman Maikin, član Кambodža sajkling akademije.

Najčitanije