bijeg

Miki Mećava iz izolacije objasnio zašto je napustio COVID bolnicu

Pjevač Miki Mećava, koji se liječi od virusa korona, napustio je juče COVID-19 bolnicu "Arena". On se javio iz samoizolacija i objasnio da nije pobjegao iz ove zdravstvene ustanove, već da se ljekarima javio.

Srpski pjevač pobjegao iz kovid bolnice, policija traga za njim

Srpski pjevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, navodno je oko 18.30 pobjegao iz kovid bolnice "Arena".

U toku potraga, iz zatvora u Ustikolini pobjegla dva zatvorenika

GORAŽDE - Dva zatvorenika, od kojih je jedan migrant porijeklom iz Alžira, pobjegla su iz zatvora u Ustikolini i policija za njima traga, a pozvane su i druge policijske agencije da pomognu.

Motorista bježao od policije kod Srpca pa sletio

SRBAC - Na lokalnom putu Kukulje - Karajzovci, opština Srbac, noćas oko 00.20, vozač motocikla suzuki S.B. iz Karajizovaca sletio je sa puta i zadobio povrede, saopšteno je iz PU Gradiška.

Više stotina zaraženih koronom pobjeglo iz karantina

JOHANESBURG - Policija u više afričkih zemalja traga za nekoliko stotina ljudi zaraženih virusom korona koji su prethodnih nedjelja pobjegli iz često nehigijenski i neudekvantnih cenatara za karantin.

Bjegunac iz hrvatskog zatvora srpski državljanin

ZAGREB - Državljanin Srbije, Ivan Ðorđević (31), koji je nepravosnažnom presudom u Hrvatskoj osuđen na četiri godine zatvora i bio je pritvoren u zagrebačkom Remetinecu, pobjegao je iz bolnice "Sestara milosrdnica", piše Jutarnji list.

Pobjegao zatvorenik u Hrvatskoj: Otišao u toalet i nije se vratio

ZAGREB - U nedjelju ujutro u zagrebačkom zatvoru Remetinec pritvorenik I.Đ (31) obavijestio je sudske policajce da je nešto progutao.

Oženio se, nije platio svadbu pa pobjegao u Njemačku

Alen Kraina iz Kiseljaka napravio je veliku svadbu u svadbenom salonu "Shamballa" u kiseljačkom naselju Brnjaci, a potom s mladom pobjegao za Njemačku, ne plativši račun vlasniku salona

Pobuna u mostarskom zatvoru, u okršaju povrijeđeni policajci

MOSTAR - U pritvorskoj jedinici Kaznenopopravnog zatvora (KPZ) u Mostaru sinoć u 22 i 30 sati odvijala se prava drama kada su petorica kriminalaca pokušala bijeg iz ćelije.

Srbin pobjegao iz njemačkog zatvora

BOHUM - Njemačka policija traga za državljaninom Srbije A. E. (42), koji je pobjegao iz zatvora u Bohumu, saopštila je danas policija u tom gradu.

Najčitanije