bijeg

Bjegunac iz hrvatskog zatvora srpski državljanin

ZAGREB - Državljanin Srbije, Ivan Ðorđević (31), koji je nepravosnažnom presudom u Hrvatskoj osuđen na četiri godine zatvora i bio je pritvoren u zagrebačkom Remetinecu, pobjegao je iz bolnice "Sestara milosrdnica", piše Jutarnji list.

Pobjegao zatvorenik u Hrvatskoj: Otišao u toalet i nije se vratio

ZAGREB - U nedjelju ujutro u zagrebačkom zatvoru Remetinec pritvorenik I.Đ (31) obavijestio je sudske policajce da je nešto progutao.

Oženio se, nije platio svadbu pa pobjegao u Njemačku

Alen Kraina iz Kiseljaka napravio je veliku svadbu u svadbenom salonu "Shamballa" u kiseljačkom naselju Brnjaci, a potom s mladom pobjegao za Njemačku, ne plativši račun vlasniku salona

Pobuna u mostarskom zatvoru, u okršaju povrijeđeni policajci

MOSTAR - U pritvorskoj jedinici Kaznenopopravnog zatvora (KPZ) u Mostaru sinoć u 22 i 30 sati odvijala se prava drama kada su petorica kriminalaca pokušala bijeg iz ćelije.

Srbin pobjegao iz njemačkog zatvora

BOHUM - Njemačka policija traga za državljaninom Srbije A. E. (42), koji je pobjegao iz zatvora u Bohumu, saopštila je danas policija u tom gradu.

Maskirao se u svoju kćerku kako bi pobjegao iz zatvora

Klauvino da Silva, vođa jedne bande u Brazilu, pokušao je na nesvakidašnji način da pobjegne iz zatvora, ali je njegovu namjeru spriječila policija.

Južnokorejski državljanin prebjegao u Sjevernu Koreju

SEUL - Južnokorejski državljanin prebjegao je u Severnu Koreju, što je rijedak slučaj da se neko odluči na život u autoritarnoj Sjevernoj Koreji, preneo je BBC.

Sjeo da isproba auto i nije se vratio

Policijski službenici Policijske stanice Ivanec zaprimili su prijavu 38-godišnjaka da je prevaren od strane 39-godišnjaka. Prema prijavi, 39-godišnjak je po prethodnom telefonskom dogovoru došao u dvorište kuće 38-godišnjaka u Prigorcu, radi kupovine putničkog automobila marke Audi A6, objavila je policija u saopštenju.

Pobjegao iz zatvora pa pokušao da siluje djevojku?

Tridesetdvogodišnji državljanin Srbije D.Đ, koji je pobjegao iz zatvora, uhapšen je u Baru zbog sumnje da je pokušao da siluje osamnaestogodišnju djevojku, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Bh. državljanin pretukao čuvara i pobjegao iz najmanjeg zatvora na svijetu

​SAN MARINO - Italijanska policija u potjeri je za državljaninom BiH Albanom Ahmetovićem (32) koji je pobjegao prije nekoliko dana iz zatvora Kapućini u San Marinu zajedno s Italijanom Ačilea Lia.

Najčitanije