boja

Uredite dom trendi plavom bojom

Kada pomislite na ljeto, koja vam boja prva pada na pamet? Dok je proljeće obojeno nijansama ružičaste i zelene, ljeto je bez plavo, s nijansama koje sežu od ranojutarnjih nježnih plavih pa sve do tamnoplavog sutona, uz cijeli spektar morskih nijansi.

Završne pripreme za pokretanje nekadašnje fabrike "Terpentin" u Višegradu

VIŠEGRAD - Predstavnici opštine Višegrad obišli su danas pogone fabrike boja i lakova "Terpentin", gdje su u toku završne pripreme za početak proizvodnje 1. marta.

Boja kose koja je apsolutni hit ove jeseni

Ako razmišljate o promeni izgleda, imamo za vas odličnu ideju.

Muškarci "padaju" na crveno i prirodno

Svaka žena se sigurno bar jednom zapitala šta muškarce najviše privlači na nježnijem polu. Odgovor na ovo pitanje dala je Midž Vilson, profesorka psihologije na univerzitetu De Pol u Čikagu.

Zašto ljubičasta "postoji" samo na zastavama nekih mlađih država?

Ljubičasta boja nikada nije predstavljala kraljevstvo, carstvo ili državu. Dakle, šta nije u redu sa ljubičastom koja je danas veoma popularna?

Mint - boja kojoj ostajemo vjerni i nakon ljeta

Mint boja važi za jednu od najnježnijih nijansi zelene, ali i jednu od najljepših boja generalno.

Fascinantna boja neba iznad Floride

​Ljudi širom Floride, koja je bila u pripravnosti zbog uragana „Dorijan“, preplavili su društvene mreže fotografijama neba neobične boje – jako ljubičaste.

Analiza pokazala: Neobičnu boju Ukrine izazvale obilne padavine

BANJALUKA - Rezultatima analize uzoraka vode iz vodotoka Ukrine, povodom nezgode na vodotoku u vidu promjene boje vode, koji je uočen krajem mjeseca juna, potvrđeno je da su obilne padavine koje su zahvatile područje opštine Stanari prouzrokovale sapiranje sa površinskih kopova rudnika Stanari, saopšteno je iz Republičke uprave za inspekcijske poslove.

Žene u crvenom uvijek privlače pažnju

Kako god da se osjeća, koliko god da je nezadovoljna frizurom i šminkom, bez obzira na želju ili potrebu da skrene pažnju na sebe - dama u crvenom će uvijek biti primjećena.

Povežite boje i astrologiju za idealan enterijer

Kao što sama riječ ukazuje, kolorstrologija kombinuje astrologiju i boje, a ovaj koncept je pokrenula Mišel Bernhardt.

Najčitanije