bolnica

Zaraženo šest anesteziologa u zeničkoj bolnici

ZENICA - U Kantonalnoj bolnici Zenica virusom korona je zaraženo šest anesteziologa, zbog čega se rade samo hitni hirurški operativni zahvati, stoji u saopštenju na sajtu ove bolnice.

Pacijentkinja umrla zbog hakerskog napada na bolnicu?

Univerzitetska klinika u Dizeldorfu našla se na meti hakera koji su htjeli novac. Očigledno je čitava akcija bila zabuna koju je životom platila jedna pacijentkinja i sada se postavlja pitanje bezbjednosti njemačkih bolnica, piše DW.

Pogledajte kako će izgledati moderni klinički centar u Trebinju

TREBINJE- U Trebinju će se uskoro početi graditi univerzitetsko-klinički centar, površine preko 20.000 metara kvadratnih korisnog prostora, čije je idejno rješenje već urađeno i danas predstavljeno u ovom gradu.

Direktor bolnice u Bihaću pozitivan na koronu

BIHAĆ- Direktor Kantonalne bolnice u Bihaću, Hajrudin Havić, pozitivan je na virus korona, saopštili su iz ove zdravstvene ustanove.

Kako je bolnica u Hrvatskoj za veče ostala bez 25 medicinskih radnika

Opšta bolnica u Varaždinu ostala je maltene preko noći bez 25 medicinskih radnika, javljaju hrvatski mediji.

"Nevidljivi" heroji svjedoci bitke za svaki dah

Teško je kada svaki dan gledate zaražene kako se bore da udahnu, da dišu punim plućima i stanu na svoje noge. U očima im vidite strah, uznemirenost i pokušavate da ih ohrabrite da ne gube nadu, a ni sami ne znate šta vas čeka, da li ćete pokupiti virus radeći svoj posao i toplinu doma zamijeniti bolesničkom posteljom.

Trampov brat prebačen u bolnicu

VAŠINGTON - Mlađi brat američkog predsjednik Donalda Trampa, Robert, prebačen je u bolnicu u Njujorku, saopšteno je danas iz Bijele kuće.

Otvara se još jedna privremena kovid bolnica u Srbiji

ČAČAK --Vlada Srbije donijela je odluku da se Sportska hala Atenica u Čačku otvori kao privremeni objekat za smještaj i liječenje lica oboljelih od zarazne bolesti kovid 19.

Navijači Atalante donirali 60.000 evra bolnici u Bergamu

Navijači Atalante donirali su 60.000 evra bolnici u Bergamu, a radi se o novcu koji im je vraćen jer se gostujuća utakmica Lige šampiona protiv Valensije igrala iza zatvorenih vrata.

Dobojska bolnica dobila tri respiratora

DOBOJ- Niko od 15 pacijenata pozitivnih na virus korona, koji su hospitalizovani u Infektivnom odjeljenju dobojske bolnice "Sveti apostol Luka" nije priključen na respirator, ali ovoj zdravstvenoj ustanovi je potrebna ta medicinska oprema jer se respiratori ne koriste samo u tretmanu oboljelih od covid 19, rečeno je iz ove ustanove.

Najčitanije