bolnica

Vlada RS donijela zaključak o rekonstrukciji bolnice u Zvorniku

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske donijela je na današnjoj sjednici zaključak o rekonstrukciji bolnice u Zvorniku i izgradnji novog bloka.

Dodik u posjeti Trebinju: Za dobre projekte neće faliti novca

TREBINJE - Trebinje će u narednom periodu imati punu podršku i od Predsjedništva BiH, ali i od Vlade RS, jer će se srpski član predsjedništva Milorad Dodik zauzeti da se nekoliko projekata koji su već spremni i finansijski ispoštuje.

Ratko Mladić prebačen u bolnicu

HAG - General Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gdje će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

Začarani krug zaduženja Kantonalne bolnice u Bihaću ne prestaje

BIHAĆ - Kantonalna bolnica u Bihaću posegnuće za novim kreditnim zaduženjem od dva miliona maraka kako bi se izbjegao finansijski bankrot i omogućilo normalno funkcionisanje ove zdravstvene ustanove.

Više od 40 ljudi u bolnici zbog trovanja

VINIPEG - Usljed trovanja ugljen-monoksidom u motelu u Vinipegu u kanadskoj provinciji Manitoba 46 osoba prebačeno je u bolnicu od čega je 15 u teškom stanju, saopšteno je danas iz vatrogasne službe.

Uhapšeni tri ljekara i medicinska sestra sarajevske bolnice

SARAJEVO - Pripadnici MUP-a KS jutros su u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" uhapsili tri ljekara i medicinsku sestru zbog krivičnog djela primanje mita.

Opljačkan pacijent u dobojskoj bolnici

DOBOJ - Osamdesettrogodišnji Dobojlija prijavio je policiji da mu je dok je spavao u dobojskoj bolnici iz džepa na pidžami ukradeno 500 maraka, saznaju “Nezavisne”.

Uskoro gradnja transfuzijskog centra u sklopu bolnice "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić najavio je danas u Istočnom Sarajevu da će u sklopu Bolnice "Srbija" biti izgrađen regionalni transfuzijski centar.

Slovenačka bolnica zatvorila odjel, nema sestara

JESENICE - Zbog nedostatka medicinskih sestara odjeljenje interne medicine u Opštoj bolnici u Jesenicama je zatvoreno.

Bolnica Srbija zabranila posjete zbog morbila

ISTOČNO SARAJEVO - U bolnici "Srbija" u Istočom Sarajevu od danas su zabranjene posjete zbog nepovoljne epidemiološke situacije u okolini i povećanog broja pacijenata kod kojih je dijagnostikovano da boluju od morbila, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Najčitanije