bombaški napad

Islamska država odgovorna za napad na svadbi u Kabulu

KABUL - Islamska država preuzela je odgovornost za samoubilački napad na svadbi u Kabulu kada je poginulo 63 ljudi, a ranjeno 182.

Krvavo vjenčanje u Kabulu: Ubijeno 63 svatova, više od 180 ranjenih

KABUL - Najmanje 63 osobe su ubijene, a 182 je ranjeno sinoć u napadu bombaša samoubice na svadbi u Kabulu, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Avganistana.

Napad na hotel u Mogadišu, deset mrtvih

MOGADIŠ - Broj žrtava napada na hotel u Mogadišu porastao je na deset, saopšteno je iz somalijske policije.

Broj žrtava napada na autobus kod piramida porastao na četiri

KAIRO - U bombaškom napadu na turistički autobus u Egiptu poginulo je troje turista iz Vijetnama i egipatski vodič, dok je 11 drugih ranjeno, rekli su zvaničnici.

Bombaši samoubice napali zgradu Ministarstva spoljnih poslova Libije

TRIPOLI - U samoubilačkom bombaškom napadu na libijsko Ministarstvo spoljnih poslova u Tripoliju ubijene su tri osobe, izjavili su bezbjednosni zvaničnici.

Dva bombaška napada za noć u Podgorici

PODGORICA - Podgorička policija radi na rasvetljavanju dva bombaška napada koji su se u noći 15. oktobra dogodili na teritoriji glavnog grada Crne Gore, piše Dan.

Najmanje 11 mrtvih u napadu bombaša u Somaliji

BAJDOA - Najmanje 11 osoba je ubijeno i više od deset ranjeno danas u napadu bombaša samoubice u restoranu u somalijskom gradu Bajdoa i napadu ručnom bombom u obližnjem hotelu, saopštile su lokalne vlasti, prenosi AP.

Napad na zgradu somalijske Vlade, ima mrtvih

MOGADIŠ - Pripadnici somalijske organizacije Al Šebab napali su danas zgradu Vlade u kojoj su smještena ministarstva bezbjednosti i unutrašnjih poslova u Mogadišu neposredno nakon dvostrukog bombaškog napada u kojem je ranjeno najmanje 17 osoba. Pojedini mediji tvrde da ima mrtvih.

Objavljen uznemirujući snimak bombaškog napada u Indoneziji

SURABAJA - Bombaš samoubica na motociklu u ponedjeljak ujutro u gradu Surabaji ranio je nekoliko policajaca ispred policijske stanice, dan nakon što su teroristi u samoubilačkim napadima na crkve u tom indonezijskom gradu usmrtili najmanje trinaest osoba.

Petočlana porodica izvršila bombaški napad u Indoneziji

SURABAJA - Samoubilački bombaški napad koji je danas izveden na zgradu policije u Surabaji, u kojem su ranjeni policajci i civili, izvršili su članovi petočlane porodice među kojima je bilo i osmogodišnje dijete, saopšteno je iz policije Indonezije.

Najčitanije