brak

Usamljenost u braku gora nego biti sam

Često smo u prilici da čujemo da je usamljenost udvoje gora nego biti sam. Istina je da živimo u doba otuđenosti u kome sve manje imamo vremena za bliske osobe, ali zar brak ne bi trebalo da bude jedino sigurno skrovište od usamljenosti? Neprobojna brana i čuvar našeg intimnog svijeta.

U Domu obilježili 60 godina braka: Neka diše pored mene i zadovoljna sam

Proslave u Gerontološkom centru u Subotici nisu rijetkost. U njemu se tradicionalno obilježavaju rođendani korisnika i veći praznici, ali je jedna proslava izazvala posebnu pažnju - stanari Doma u Dudovoj šumi Ana (82) i Živan Vasiljević (89) svečano su obilježili 6 decenija braka.

Nataša Bekvalac: Neću se udati dok se ne legalizuju LGBT brakovi

Pjevačica Nataša Bekvalac odlučila je da progovori o tabu temama, a sigurno je da će, kao i uvijek, njene riječi pokrenuti lavinu komentara.

Koji su najčešći razlozi za nevjerstvo u braku?

Mada je povjerenje temelj svake veze i braka, prevara može da uzdrma i uništi i najčvršći odnos među partnerima.

Nadal se naljutio na novinara: Brak kod mene ništa ne mijenja

Španskog tenisera Rafaela Nadala, poslije poraza od Aleksandera Zvereva, naljutilo je pitanje novinara da li mu je koncentraciju oduzelo to što se nedavno oženio.

Rečenica koja će riješiti svaku bračnu komplikaciju

Terapeutkinja Ešli Ines kaže kako nakon deset godina braka vrlo dobro poznaje sve ružne situacije u kojima se mogu naći bračni parovi. Karijera, djeca, obaveze, hobiji... to su samo neke od tema koje se spomenu u svakom domu, ali ona vjeruje kako postoji jedna rečenica koja može riješiti sve komplikacije.

Muškarci u ova tri znaka najbolji materijal za brak

Ako ste tek započeli vezu i vidite da ide u ozbiljnom pravcu, onda će vam ovaj tekst pomoći.

Tri bračna savjeta koja nikako ne smijete poslušati

Onog trenutka kad kažete sudbonosno "da" svom partneru niste sebi obezbijedili sreću do kraja života. Brak zahtijeva puno truda i ulaganja.

Novopečeni bračni parovi iz Doboja u trci za 100 stanova

DOBOJ - Datum sklapanja braka, kao jedan od uslova za sticanje prava na sufinansiranje kupovine jednog od 100 stanova, naljutio je mlade bračne parove koji su se vjenčali prije 11. septembra, jer oni neće moći da konkurišu na javni poziv koji će biti raspisan, ali novopečene parove je obradovao, jer će oni moći doći do krova nad glavom po povoljnijim uslovima.

Savjeti da "preživite" prvu godinu braka

Prva godina braka mnogima je najteža, posebno ako ranije niste živjeli s partnerom.

Najčitanije