brak

Zajedno su 82 godine i sada otkrivaju savjete za sretan brak

D.V. Vilijams (103) i njegova žena Vili (100) iz Sjeverne Karoline su 31. marta proslavili svoju jubilarnu 82. godišnjicu braka. Povodom toga su im njihova kćerka i unuka organizovale specijalnu zabavu.

Ne vjenčavajte se prestari ni premladi

Istraživanje koje je sproveo Univerzitet Juta pokazalo je da su bračni parovi koji se najmanje rastaju oni koji su brak sklopili kad su imali između 28 i 32 godine života. To se posebno odnosi na "rane razvode", odnosno parove koji brak prekinu tek do nekoliko godina nakon što su ga sklopili.

Dobar razvod je uvijek bolji od lošeg braka

​Razvod, pogotovo onaj konfliktan, ostavlja tragove na djeci bez obzira na to koje su dobi, te se roditeljima savjetuje da, bez obzira na sve, moraju biti svjesni da su oni jedini roditelji svojoj djeci, rekli su u Centru za socijalni rad Banjaluka.

Enisa i Dimitrije iz Maglaja proslavili 50 godina braka: Spojio nas sport

U krugu najbližih članova porodice i prijatelja, Enisa (75) i Dimitrije Braco Božić (81) proslavili su zlatni pir, 50 godina braka.

70 godina bračne sloge u selu stogodišnjaka

LJUBINJE - Neđeljko Janjić i supruga Vasiljka vršnjaci su sa po 93 godine života i trenutno su najstariji stanovnici nadaleko poznatog sela stogodišnjaka - Bančića, kod Ljubinja, a za desetak dana slave značajan jubilej - 70 godina braka.

Najstariji mladoženja u RS ima 89 godina, mlada tri godine mlađa

BANJALUKA - U Republici Srpskoj (RS) je u prošloj godini broj sklopljenih brakova povećan za 6,5 posto u odnosu na 2016.

Udata za petoricu braće: Sve ih podjednako volim

Djevojka Rajo Verma (21) iz Indije u braku je s petoricom muškaraca, ali to nije sve.

Žena objasnila kako izgleda ljubav poslije pet godina

“Leptirići u stomaku” se danas smatraju za klasičan simptom zaljubljenosti i ljubavi. Međutim, mnogi se u dužim vezama silno razočaraju kad ovi leptirići nestanu.

Rumuni na referendumu odlučuju da li će dozvoliti gej brakove

BUKUREŠT - Rumuni su danas počeli sa glasanjem na referendumu o ustavnoj zabrani homoseksualnog braka koju podržavaju vladajući socijaldemokrati (PSD).

Loš brak ugrožava srce

Stres na poslu, finansijski problemi, neriješeno stambeno pitanje, svakodnevne poteškoće - sve su to okidači za srčani udar.

Najčitanije