brend

Ana i Švajni kao Megan i Hari: Njihov novi poslovni potez pravi bum

Non-stop isplivavaju dokazi da su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger tandem iz sna, na svim poljima.

Napravite prva četiri koraka ka kvalitetnom istraživanju tržišta

​Istraživanja pokazuju da su današnji korisnici mnogo više okrenuti modernim medjima i internetu za svoja privatna istraživanja određenih proizvoda.

Od krofni do žurki: Evo kako najveći brendovi koriste event marketing

Kada se danas kaže marketing, većina pomisli na e-mail marketing, marketing sadržaja ili plaćena marketinška pretraživanja. Rijetko kome bi pale na pamet krofne. Ali upravo krofne su ono što je Google koristio za promociju svoje linije proizvoda Google Home.

Leskovac zvanično svjetska prijestonica roštilja

BEOGRAD - Leskovački specijaliteti sa roštilja su zaštićeni i brendirani, čime je Leskovac zvanično postao svjetska prijestonica roštilja, rezultat je projekta "Srpsko-bugarski gurmanski voz" koji je sufinansirala EU.

Mladi iz provincije na luksuz troše kao ludi

PEKING - Trećinu prodaje kineskog tržišta luksuzne robe vrijednog 73 milijarde dolara čine mladi između 20 i 34 godine.

Evo kako da smislite ime za firmu

Stvaranje imena je jedna od prvih i najvažnijih odluka koju donosite kada pokrećete svoj biznis. Nažalost, često je i jedna od najtežih.

Šta je knjiga standarda i kako je treba kreirati?

Da bi robna marka postala brend, osnovno je da ima priču koju će ljudi zapamtiti. Drugi korak jeste da se ona čuje, da se u nju povjeruje i da se korisnici emotivno vežu za nju. U tom trenutku vi više ne prodajete samo prozivod, već i emociju, odnosno dobrobit koju vaši klijenti iskuse svaki put prilikom korišćenja vašeg brenda ili pri samom njegovom pomenu.

Rastu prihodi luksuznih brendova

Francuska modna kuća Kering ostvarila je rast prodaje u prva tri ovogodišnja mjeseca, usljed povećane potražnje za odjećom i torbicama njenog najvećeg brenda Gucci, koji pod kreativnim direktorom Alesandrom Mišeleom proživljava veliku promjenu.

Tihana Todić: Većina nosi ono što je moderno bez obzira na to kako izgleda

Brend "Treehana" iza kojeg stoji simpatična dizajnerka Tihana Todić je nastao prošle godine u maloj sobi iz crteža sa fakulteta, nekadašnjih dječjih maštanja, uz trud, rad i želju da ostvari nešto svoje.

Strani brendovi bez konkurencije na bh. tržištu

BANJALUKA - Veliki prehrambeni proizvođači iz regiona i Evrope na liderskim su pozicijama u BiH kada su zastupljenost i udio tržišta u pitanju, dok domaće kompanije pokušavaju da im koliko-toliko pariraju, pokazuju podaci "Euromonitora", kompanije za istraživanje tržišta.

Najčitanije