brod

Potonuo brod sa migrantima, najmanje dvoje stradalo

TUNIS - Najmanje dvije osobe su se utopile, devet je spaseno, a 14 se vodi kao nestalo kada je blizu obale Tunisa potonuo čamac koji je prevozio migrante, rekao je zvaničnik obalske straže.

Na Sajmu privrede u Brodu 100 izlagača

BROD - U Brodu je danas završen 7. Sajam privrede, poljoprivrede i turizma na kojem je učestvovalo više od 100 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Hrvatske.

Počinje sajam privrede, poljoprivrede i turizma

​BROD - Sedmi Sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Brod 2019" na kojem će proizvode i ponudu predstaviti više od 100 izlagača iz Republike Srpske i BiH, počinje sutra u Brodu.

Kladionica u Brodu kažnjena sa 20.000 KM

BANJALUKA - U Sportskoj kladionici "MD šop" u Brodu otkriveno je neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću zbog čega je privrednom društvu izdat prekršajni nalog od 20.000 KM, a odgovornom licu od 5.000 KM, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

U požaru na brodu 34 žrtve

LOS ANÐELES - Zvaničnici Kalifornije saopštili su da su 34 osobe stradale nakon izbijanja požara na ronilačkom brodu blizu obale južnog dijela te savezne države i da je obustavljena potraga za preživjelima.

Zapalio se brod kod Los Anđelesa, traga se za 34 putnika

LOS ANĐELES - Američka obalska straža poslala je nekoliko brodova da pomognu više od 30 ljudi koji su se našli u nevolji u blizini obale Južne Kalifornije.

Manevar svemirskog broda uoči spuštanja na Mjesec

NJU DELHI - Indijski istraživački svemirski brod "Čandrajan-2" obavio je danas delikatnu operaciju odvajanja sonde "Vikram", koja bi za pet dana trebalo da izvrši meko spuštanje na Mjesec.

Brod sa migrantima ne može u italijanske vode

MILANO - Italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini zabranio je njemačkom humanitarnom brodu sa migrantima spasenim kod obale Libije da uđe u italijanske teritorijalne vode.

Prevrnuo se brod u Hrvatskoj, kapetan bio pijan

ZADAR - Kod mjesta Sveti Petar u Zadarskom akvatorijumu prevrnuo se brod na 200 metara od obale, a kapetan i šest članova posade koji su pali u more uspješno su spašeni, saopštilo je hrvatsko Ministarstvo mora, saobraćaja i infrastrukture.

Brod pun migranata potonuo kod Libije?

KAIRO - Organizacija "Ljekari bez granica" saopštila je danas da postoji strahovanje da je kod obala Libije potonuo brod pun migranata i da je više od stotinu poginulih.

Najčitanije