cijene

Cijene nafte ponovo u padu

Cijene nafte danas su ponovo u padu usljed zabrinutosti zbog sve većeg broja zaraženih u SAD i Kini, te rekordnih zaliha ovog energenta u Americi.

Korona opet digla cijene šišanja i manikira

BANJALUKA, BIJELJINA - U pojedinim frizerskim i kozmetičkim salonima u RS došlo je do drugog talasa poskupljenja usluga, ali i iz drugih salona najavljuju da bi uskoro mogli da promijene svoje cjenovnike ukoliko se situacija u narednom periodu ne vrati u normalu.

Gorivo skuplje do deset feninga

BANJALUKA, SARAJEVO - Cijene goriva na pumpama u BiH u posljednjih nekoliko dana ponovo rastu, tako da su više od šest do deset feninga po litru, a kako kažu stručnjaci iz ove oblasti, može se očekivati da i u narednom periodu zadrže trend rasta.

Potrošačke cijene u FBiH u maju bile niže

SARAJEVO - Potrošačke cijene u Federaciji BiH u maju ove godine bile su u prosjeku niže za 0,8 posto u odnosu na prethodni mjesec.

Nafta poskupjela

LONDON - Cijena nafte danas je u porastu zbog nadanja da bi moglo doći do ekonomskog oporavka i da bi rezultati istraživanja steroida deksametazon mogli pomoći teško oboljelim pacijentima od kovida-19.

Saudijska Arabija podiže cijene nafte za isporuke u Aziji

Očekuje se da će jedan od vodećih svjetskih izvoznika nafte, Saudijska Arabija, podići u julu zvaničnu prodajnu cijenu (OSP) za sve kategorije "crnog zlata" koje prodaje u Aziju, javlja Rojters.

Ponovo nove cijene na pumpama širom BiH: Gorivo skuplje do 20 feninga

BANJALUKA - Cijene goriva na pumpama širom BiH posljednjih dvadesetak dana porasle su za 0,15 do 0,20 KM po litru, kazao je za "Nezavisne" Almir Bečarević, stručnjak za energente.

Novi rast cijena nafte

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu zbog sve više indikacija da će proizvođači ispuniti obećanja o smanjenju dnevne proizvodnje dok i potražnja za ovim energentom rast usljed ublažavanja mjera blokade uvedenih radi suzbijanja širenja virusa korona.

Cijena nafte ponovo u padu

Cijena nafte danas je u padu više od pet odsto usljed rasta tenzija između SAD i Kine, dok su se pojavile sumnje u brzinu oporavka potražnje nakon pandemije virusa korona.

Manjak gostiju nadoknadili skupljom kafom

BANJALUKA - Pojedini ugostiteljski objekti u RS podigli su cijene svojih proizvoda, a u prvom redu kafe, nakon što skoro dva mjeseca nisu radili, jer, kako kažu, manji je obim posla, manji je promet, a moraju da opstanu.

Najčitanije