citati

Ovi citati će vas inspirisati da unaprijedite svoju karijeru u 2018.

Svaka nova godina za nas predstavlja novi početak. U novu godinu ulazimo svježi i bez tereta koji se nagomilao u prethodnoj godini. Novi entuzijazam pomaže da pokrenemo promjene u svom životu. Ovi citati će vas inspirisati da održite entuzijazam i promjene zaista i ostvarite...

Najljepši citati iz Malog princa: Oči su slijepe, treba tražiti srcem

"Mali Princ" je najpoznatije djelo francuskog pisca i pilota po imenu Antoan de Sent Egziperi. Iako djeluje kao da je za djecu, namjenjeno odraslima. Čitajući otkrivamo dosta o životu, ljepoti prijateljstva, shvatamo da ne treba da se prepustimo svakodnevnoj rutini već da uživamo u svom životu i njegovim svakodnevnim radostima.

20 šašavih citata o braku

Svi ljudi imaju svoj stav o braku. I dok se jedni protive obavezivanju na ovakav način, drugi ga smatraju svetom institucijom koja čovjeku dođe kao sasvim normalan slijed događaja u životu.

Najsmješniji inspirativni citati poznatih ličnosti

Vjerovatno ste mnogo puta do sada čitali inspirativne rečenice velikih ljudi. Oko njih se često pravi drama i one nose određenu ozbiljnost sa sobom. Ipak, uvjerite se da vas i velike riječi sa dozom humora mogu inspirisati. Ovo su rečenice sajta "Curatedquotes".

Najčitanije