demos

Čubrilović: Nema ultimatuma u vladajućoj koaliciji

BANJALUKA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da nema, niti je bilo ikakvog ultimatuma u vladajućoj koaliciji na republičkom nivou, te da je bilo i da će biti međustranačkih razgovora, kako unutar koalicija, tako i između stranaka koje se nalaze na različitim stranama u strukturi vlasti.

Demos podržao kandidata SNSD-a za gradonačelnika Zvornika

ZVORNIK - Predsjednici zvorničkih gradskih odbora SNSD-a Zoran Stevanović i Demosa Spomenka Stevanović potpisali su danas koalicioni sporazum za predstojeće lokalne izbore kojim je data podrška kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Zvornika.

Dmičić: Nastojaćemo da budemo drugi politički subjekt sa SNSD-om

BANJALUKA - Demokratski savez (DEMOS) nastojaće da na predstojećim lokalnim izborima u BiH bude među četiri najznačajnija politička subjekta u Republici Srpskoj, a drugi u okviru vladajuće kolicije sa SNSD-om, izjavio je predsjednik Političko-ekonomskog savjeta ove stranke Mile Dmičić.

Čubrilović: Spremni smo za izbore, očekujemo dobar rezultat

BANJALUKA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je danas da je ta politička partija spremna za lokalne izbore, te da je uvjeren da će njeni članovi i aktivisti zadržati energiju i snagu do izbora i ostvariti dobar rezultat.

Demos: Uvesti prodaju karata za autobuse u kioscima

BANJALUKA - Resorni odbor za saobraćaj Demosa analizirao je stanje javnog prevoza putnika u gradskom i prigradskom prevozu i zaključio da postoji opravdan razloz da se od prevoznika traži smanjenje cijena karata.

Stanarević: 9. maj jedan od najsvjetlijih datuma u istoriji

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora DEMOS Banjaluka Slobodan Stanarević je svim sugrađanima uputio čestitku povodom 9. maja Dana pobjede nad fašizmom.

DEMOS samostalno za odbornike, sa SNSD-om za gradonačelnike i načelnike

BANJALUKA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da ova stranka još nije donijela konačne odluke, ali je sigurno da će na lokalne izbore ići samostalno za odbornike u svim lokalnim zajednicama, a u koaliciji sa SNSD-om na lokalnim nivoima za pozicije gradonačelnika i načelnika.

Bijeljinski SNSD i DEMOS potpisali koalicioni sporazum uoči lokalnih izbora

BIJELJINA - Gradski odbori SNSD i DEMOS-a u Bijeljini potpisali su danas koalicioni sporazum na lokalnom nivou koji uključuje i podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika na izborima u oktobru.

Mile Dmičić pristupio DEMOS-u

BANJALUKA - Dosadašnji predsjednik Političko-ekonomskog savjeta DNS-a Mile Dmičić od danas je član DEMOS-a, rekao je generalni sekretar Demosa Boran Bosančić.

Prpoš: Nakon izbora DEMOS će biti među prve tri stranke u Prijedoru

PRIJEDOR - Demokratski savez (DEMOS) našao je svoje mjesto na političkom nebu Prijedora, uspostavio jaku stranačku infrastrukturu, a u jednom trenutku bio je i nosilac podrške za stvaranje nove, stabilne skupštine većine u tom gradu, izjavio je Srni predsjednik prijedorskog Gradskog odbora ove partije Tomislav Prpoš.

Najčitanije