deponija

Na pomolu privremeno rješenje za deponiju Smiljevići

SARAJEVO - Nesnosni smrad koji se već godinama širi sa gradske deponije u Smiljevićima u Kantonu Sarajevo privremeno bi trebalo da neutrališe sanitarna ploha.

Nove eksplozije u deponiji municije, devet osoba povrijeđeno

MOSKVA - Najmanje devet osoba je povrijeđeno u novim eksplozijama koje su se dogodile danas u deponiji municije u Sibiru tokom akcije čišćenja, u vojnoj bazi u distriktu Krasnojarsk.

Uklonjene deponije u naseljima Lauš i Česma

BANJALUKA - Divlje deponije na području banjalučkih naselja Lauš i Česma uklonjene su u nastojanju da se riješi problem koji na ovim lokacijama, zbog nesavjesnih pojedinaca, postoji već godinama, saopšteno je iz Gradske uprave.

Metan sa deponije prijeti Sarajevu?

SARAJEVO - Nepodnošljiv smrad se širi Sarajevom, a uzrok je ponovo Gradska deponija u Smiljevićima, na kojoj ne radi kolektor zbog nepropisnog odlaganja animalnog otpada.

Mostarci traže zatvaranje deponije "Uborak"

MOSTAR - Stanovnici prigradskih naselja na sjeveru Mostara protestovali su danas ispred gradske deponije "Uborak" u mjestu Vrapčići zbog odlaganja opasnog otpada i poručili da će ubuduće dežurati kako bi spriječili dovoz novih količina.

2,3 miliona kredita potrošili na deponiju koje nema

BIHAĆ - Kreditna sredstva Svjetske banke, kojima je u proteklim godinama finansiran propali projekat izgradnje regionalne deponije na području Unsko-sanskog kantona, Vlada USK će vraćati sve do 2029. godine.

Požar na deponiji kod Bileće, širi se neprijatan miris

BILEĆA - Deponija otpada u mjestu Ljubišići kod Bileće danima gori zbog čega se neprijatan miris i dim širi prema magistralnom putu Bileća- Trebinje, rekao je Srni direktor komunalnog preduzeća "Komus" iz Bileće Milan Vučinić.

Prave divlje deponije uz put na Manjači

BANJALUKA - Iako uz put Banjaluka - Čađavica, preko Manjače, ima nekoliko kontejnera, nesavjesni vozači otpad odlažu uz saobraćajnicu i tako zagađuju ovu planinu, nadaleko poznatu po netaknutoj prirodi.

Gdje završe novi automobili koji se nikad ne prodaju?

Šta se tačno dešava sa stotinama hiljada automobila koji ne stignu do kupaca, gdje oni idu, i šta se sa njima radi.

Više od 40 divljih deponija u gradu

BANJALUKA - Na području grada ima više od 40 divljih deponija, potvrdili su predsjednici savjeta mjesnih zajednica.

Najčitanije